Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Mirek.P 2. 3. 2025 14:30

Ahaaaa, Neo xxx se jmenuji tarify od O2 :)
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 2. 3. 2025 14:57

Neo(mezeny) Super ma Vdf.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 4. 3. 2025 00:06

Jinak za 275 lze mít 100GB od T-Mobile. Taky předplacenka a 275 vychází pro roční provoz kdy je 12.obnovení balíčku za300 zdarma. Jen se musí sehnat na bazoši ap. Oficiálně není momentálně v nabídce. Jen je (stejně jako Datamánie) jen pro ČR bez roamingu.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod fln18 4. 3. 2025 16:08

Zdravim. Chtel bych radu. V prosinci se mi podarilo vyjednat cenu za neomezeny tarif i s daty 10mb/s za 392. (Mam 3 cisla, vsechny stejny tarif) orodoval jsem za 348 jak se jiz nekterym zde podarilo. To mi rekla ze kdybych sehnal jeste jedno cislo pod sebe, tak by mi to dala. Tak se mi podarilo, ale ted jak jsem se dovolal samozrejme jinemu cloveku, tak rikala ze to neni mozne a ze to nejde :-D je nejaka sance to ted jeste dostat? Nebo uz to nedavaji?
fln18
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 4. 3. 2025 16:30

V únoru ten tarif Neomezený Super 10Mb/s za cenu 348Kč šlo vyjednat klidně i s jedním číslem, viz. viewtopic.php?p=13869559#p13869559 Je potřeba asi lépe vyjednávat nebo pohrozit odchodem (požádat o OKU) :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod fln18 4. 3. 2025 16:43

V patek mi ma volat pro pridani dalsiho cisla. Tak ji prekvapim s odchodem stavajicich 3 :-D diky, procital jsem to i vic dozadu, ale toto jsem prehledl.
fln18
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HT MS 6. 3. 2025 14:43

Taky "retence"...
Tohle přistálo známým v aplikaci, aneb my velký VDF víme nejlépe co potřebujete...

"Víc spojení.
Změna mobilního tarifu

Vážený zákazníku,
nejdříve za měsíc, ale nejpozději v červnu 2025 nahradíme na čísle XXX XXX XXX stávající tarif Red Basic s cenou 293 Kč novým tarifem Red Basic+ s cenou 363 Kč.

Při převodu na nové řešení mohou zůstat zachovány doplňkové služby, proto si prosím zkontrolujte jejich nastavení. Pokud vám už některé z nich nevyhovují, můžete je změnit nebo deaktivovat. V případě, že již původní tarif nemáte nebo si jej sami změníte, nic se pro vás nemění.

Nové řešení jsme připravili na míru s ohledem na vaše potřeby i útratu a věříme, že s ním budete spokojeni. Jestliže se změnou nesouhlasíte, máte právo vypovědět závazek ze smlouvy, aniž by vám vznikly jakékoli další náklady, do jednoho měsíce od doručení tohoto oznámení. Pokud máte nastavené inkaso, SIPO nebo trvalý platební příkaz, zkontrolujte prosím své platební údaje. Máte-li nastavený FlexiStrop na částku nižší, než je cena nového tarifu, dojde v rámci převodu k deaktivaci této služby. V novém tarifu si můžete FlexiStrop znovu nastavit. Jakmile tarif změníme, pošleme vám potvrzení přes Zprávy z Vodafonu v samoobsluze Můj Vodafone. Veškerá nastavení si můžete snadno zkontrolovat v Můj Vodafone nebo ve svém Vyúčtování.

Děkujeme, že jste s námi, a přejeme krásný den.
Váš Vodafone
6.3.2025"
HT MS
Junior

Odeslat příspěvekod fln18 7. 3. 2025 10:15

Tak dnes potvrzeno. Pohrozil jsem odchodem a vsechny 3 neomezene tarify z 392 snizeny na 348. To uz je solidni castka a jsem spokojen. V pondeli to neslo, jen kdyz vemu televizi, internet, blablabla. Dnes uz to slo. :-D
fln18
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 7. 3. 2025 20:28

Když člověk zná, jaké jsou možnosti, tak se s nimi jedná výrazně lépe :nenapadne
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ferencskocnakredenc 22. 3. 2025 13:49

HT MS píše:Taky "retence"...
Tohle přistálo známým v aplikaci, aneb my velký VDF víme nejlépe co potřebujete...

"Víc spojení.
Změna mobilního tarifu

Vážený zákazníku,
nejdříve za měsíc, ale nejpozději v červnu 2025 nahradíme na čísle XXX XXX XXX stávající tarif Red Basic s cenou 293 Kč novým tarifem Red Basic+ s cenou 363 Kč.

Při převodu na nové řešení mohou zůstat zachovány doplňkové služby, proto si prosím zkontrolujte jejich nastavení. Pokud vám už některé z nich nevyhovují, můžete je změnit nebo deaktivovat. V případě, že již původní tarif nemáte nebo si jej sami změníte, nic se pro vás nemění.

Nové řešení jsme připravili na míru s ohledem na vaše potřeby i útratu a věříme, že s ním budete spokojeni. Jestliže se změnou nesouhlasíte, máte právo vypovědět závazek ze smlouvy, aniž by vám vznikly jakékoli další náklady, do jednoho měsíce od doručení tohoto oznámení. Pokud máte nastavené inkaso, SIPO nebo trvalý platební příkaz, zkontrolujte prosím své platební údaje. Máte-li nastavený FlexiStrop na částku nižší, než je cena nového tarifu, dojde v rámci převodu k deaktivaci této služby. V novém tarifu si můžete FlexiStrop znovu nastavit. Jakmile tarif změníme, pošleme vám potvrzení přes Zprávy z Vodafonu v samoobsluze Můj Vodafone. Veškerá nastavení si můžete snadno zkontrolovat v Můj Vodafone nebo ve svém Vyúčtování.

Děkujeme, že jste s námi, a přejeme krásný den.
Váš Vodafone
6.3.2025"

Obdrzel jsem to stejne, jen s jinym tarifem (Neomezeny Basic na Basic+). Zdrazeni o 50 Kč. Na to jim fakt prdim.
ferencskocnakredenc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dj.kure 24. 3. 2025 18:05

Tak dvojnásobná rychlost internetu za to páďo stojí, ne? :-) každopádně chápu, mě to udělali na smlouvě taky. Basic za Basic+ a Super za Super+.
Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium | Apple Watch 6 | O2 Family | Vodafone OneNet
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 5uch 25. 3. 2025 01:03

Vypadá to, že neplusové varianty se vyřazují z nabídky.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod KartelVelkeTrojky 25. 3. 2025 08:33

Dá se od nějakého šedého operátora podpultově sehnat ten neomezený 10mbit za zmiňovaných 348?
KartelVelkeTrojky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod peta809 25. 3. 2025 08:39

Za 300 Kč u O2 Family v kombinaci a Air Bank bez jakéhokoliv doprošování.
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod hauzz 25. 3. 2025 16:47

O2F + AirBank platí pro 1 číslo,na víc čísel by musely smlouvy být na víc RČ aby to vycházelo okolo 300/číslo. Ale nepřekonatelný problém to určitě není.
hauzz
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka