Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mrhule 25. 3. 2025 17:36

dnes prechod na Super za 348 kc (puvodne 420), ale slo to pouze na rodne cislo. na ICO mi nabidli jenom Business Neomezený Start za 410 Kč. Super za 348 pouze kdyz to prevedu na RC. Nechápu, že jim to za to stojí a dělají takové drahoty.

kde bych, prosim, dohledal, jake jsou aktualni retence na vodafoneTV?
mrhule
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 25. 3. 2025 17:46

Tím "přechodem" je myšleno co? Měnil jsi tarif nebo jsi jen vyjednal lepší cenu u stávajícího tarifu? Máš u VF více tarifů/služeb nebo jen jeden?
Naposledy upravil Milos dne 25. 3. 2025 17:50, celkově upraveno 2
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 25. 3. 2025 17:47

mrhule píše:kde bych, prosim, dohledal, jake jsou aktualni retence na vodafoneTV?

techforum.cz
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod jiproko 27. 3. 2025 09:58

a1234 píše:Dobrý den,

zvažují odchod od O2 s internetem DSL 250 Mb i s TV. Jaké se dají domluvit ceny po půl roce v rámci retence?

Já mám internet 250Mb/s + modem 220 Kč, premium 5G za 652 Kč. To odpovídá slevě 50%.
Xiaomi 15
jiproko
Junior

Odeslat příspěvekod vmonkey 29. 3. 2025 08:03

Mily zakazniku, u tarifu Neomezeny Basic vam v dubnu nejpozdeji v kvetnu zapneme 5x rychlejsi mobilni data, coz je spojene s navysenim ceny tarifu o 59 Kc mesicne. Vylepseny tarif tak ziskavate vyrazne pod jeho trzni hodnotou. Na vodafone.cz/zrychleni zjistite vice. Vas Vodafone (Na https://tam.je/os zrusite zasilani OS)

Doteď jsem měl Neomezený Basic za 325 (začínal jsem na 299). Mluvil jsem s retenčním a nic nenabídli, takže asi zdražení na 384 :/, I když dle příspěvků dříve by mohli cenu snížit.
vmonkey
Junior

Odeslat příspěvekod martyczz 29. 3. 2025 14:25

Dobrý den,
5G neomezeno má dneska jaké cenové dno? Mám to tuším za 549 Kč
Díky
martyczz
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 31. 3. 2025 11:49

Neomezený Basic za 384? Proč když O2Family+AirBank je neomezenka s 10Mbit netu za cca 300kč? Ano chce to poslat nějakou MMS měsíčně aby útrata byla nad 600 a zaplatit 5xměsíčně kartou (třeba 1 rohlík). Litr ročně v kapse ;-)
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod corpsegrinder 31. 3. 2025 14:31

Během řešení problému s mým tarifem u Vodafonu se mě operátorka na infolince ptala, jak máme doma pořešený pevný internet. Řekl jsem jí, že mám od Nej.cz 1 Gbit za 199 Kč. Ona hned zavětřila kořist a řekla mi co už jsem věděl, tj., že to koupilo O2, a proto mě již brzy pravděpodobně čeká zdražení. Odpověděl jsem, že zatím mě ještě od O2 nikdo neoslovil, a tak to zatím řešit nechci. Ona mi pak nabídla pořízení internetu se stejnou rychlostí za stejnou cenu, pokud si k tomu navíc vezmu i TV. Tuším že mi nabízela nějaký nejvyšší tarif s plnou nabídkou za cca 350 Kč. Řekla mi, že mi do týdne zavolá, abych jí sdělil, jak jsem se rozmyslel. Mě se ale popravdě nic měnit nechce, protože bych si nejspíš oproti O2 moc nepomohl. Musel bych si totiž od nich určitě koupit anebo pronajmout set-top box a modem. Taky jsem zatím spokojený a nemám moc rád změny. Takže na to nejspíš reagovat nebudu a počkám si, co nakonec vypadne z O2. Když mi to nabídli jednou, tak mi to nejspíš v budoucnu nabídnou zas, ne...?
corpsegrinder
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 31. 3. 2025 15:16

1 Gb za 200 Kč je hezký.
Otázka je, zda to tak O2 nechá (případně na jak dlouho).

O2 teď cpe internet MAX za jednotnou cenu 600 Kč bez ohledu na kvalitu a rychlost. Pro lidi, co z technických důvodů na vyšší rychlost nedosáhnou, to je tristní. Kabelový a optický internet cenově odstupňován je.

Pevný internet od VF nyní jen přes jejich vlastní modem, který se platí jako pronájem (70 nebo 100 Kč). Nelze použít vlastní modem z volného prodeje.
Jak je to u VF nyní se set top boxem nevím, zda jde použít vlastní.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod corpsegrinder 31. 3. 2025 16:06

Ty pronájmy mě právě odrazují. Za modem 100 a za ten jejich set-top box prý teď dokonce 150 měsíčně. U O2 bych si nechal svůj stávající modem a TV bych chytal přes aplikaci v televizi. Navíc se ještě dá odečíst 300 sleva za AB...
corpsegrinder
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 31. 3. 2025 16:13

U Vodafone si lze set top box vybrat z několika druhů a pronájem 70 / 120 / 120 / 150 Kč.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod mojmax 31. 3. 2025 16:15

Navíc přechodem k Vodafone by sis pohoršil na uploadu - nyní máš předpokládám symetrický gigabit (1000/1000MBit), u Vodafone bys měl 1000/100Mbit.
mojmax
Junior

Odeslat příspěvekod technikus 31. 3. 2025 16:17

5uch píše:Pevný internet od VF - nelze použít vlastní modem

Použít vlastní modem lze minimálně u koax internetu, investice několik tisíc a podpora neznámá.
Víc o tom na techforum.cz, kde to již několik klientů uskutečnilo.
technikus
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 31. 3. 2025 16:18

corpsegrinder píše:Ty pronájmy mě právě odrazují. Za modem 100 a za ten jejich set-top box prý teď dokonce 150 měsíčně. U O2 bych si nechal svůj stávající modem a TV bych chytal přes aplikaci v televizi. Navíc se ještě dá odečíst 300 sleva za AB...

Pronájem 150Kč se platí za ten jejich nejlepší set-top box s repráky Bang&Olufsen https://www.vodafone.cz/televizni-tipy/ ... e-tv-play/ Pronájem těch základních set-top boxů je levnější.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod corpsegrinder 31. 3. 2025 16:58

Kdybych aspoň tušil, co na mě to O2 chystá. Když jsem se ptal, tak mi řekli, že dokud nebudu jejich klientem, tak pro mě platí ceníkovky...
Nevěřím, že by z nich nevypadlo něco lepšího!
corpsegrinder
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka