od corpsegrinder 31. 3. 2025 14:31
Během řešení problému s mým tarifem u Vodafonu se mě operátorka na infolince ptala, jak máme doma pořešený pevný internet. Řekl jsem jí, že mám od Nej.cz 1 Gbit za 199 Kč. Ona hned zavětřila kořist a řekla mi co už jsem věděl, tj., že to koupilo O2, a proto mě již brzy pravděpodobně čeká zdražení. Odpověděl jsem, že zatím mě ještě od O2 nikdo neoslovil, a tak to zatím řešit nechci. Ona mi pak nabídla pořízení internetu se stejnou rychlostí za stejnou cenu, pokud si k tomu navíc vezmu i TV. Tuším že mi nabízela nějaký nejvyšší tarif s plnou nabídkou za cca 350 Kč. Řekla mi, že mi do týdne zavolá, abych jí sdělil, jak jsem se rozmyslel. Mě se ale popravdě nic měnit nechce, protože bych si nejspíš oproti O2 moc nepomohl. Musel bych si totiž od nich určitě koupit anebo pronajmout set-top box a modem. Taky jsem zatím spokojený a nemám moc rád změny. Takže na to nejspíš reagovat nebudu a počkám si, co nakonec vypadne z O2. Když mi to nabídli jednou, tak mi to nejspíš v budoucnu nabídnou zas, ne...?