Já nic nesrovnávám. Mě to přece jako zákazníka ani nezajímá. Mám představu o nějaké přijatelné ceně, a dráž prostě nevolám, i kdyby to znamenalo netelefonovat vůbec. Kdo dneska potřebuje telefonovat, má služební telefon s rámcovou smlouvou, a ti ostatní chudáci se SIM na fyzickou osobu platí ty nehorázné peníze jen proto, že jsou ochotni je platit. Místo aby zahodili mobil do kanálu (to by se pak děly věci!), zmůžou se akorát na nadávání u piva. Přitom bez mobilu, nebo s minimem služeb se dá bez problémů fungovat. Zvlášť v době internetu nechápu idioty, co na soukromém telefonu provolají více jak 3-4 stovky, i to je na můj vkus dost.
Krom toho, jestliže má operátor řekněme 10 let věrného bezproblémového klienta, nevidím žádný ekonomický důvod, proč by nemohl dostat tarif za 1kč, volání do vlastní sítě za 0.50kč, do státních řekněme za 1kč. Není mi absolutně jasné, v čem je pro operátora výhodné, nechat takového klienta konkurenci? Akvizice nového klienta na českém trhu přitom stojí tisíce, platební morálku a z ní plynoucí rizika operátor nezná. Nemá to logiku, ale mě je to jedno. Po dlouhé době diskutování, vyjednávání a varování konám.
Podmínky nejsou tajné, ony jsou v podstatě pořád stejné u všech operátorů. Cena volné minuty (pokud není paušál za 1kč) je v haléřích, veškerá volání jsou maximálně kolem koruny, do vlastní sítě často méně. VPN je dneska standard. Roaming bývá většinou standardní, ostatní služby mě nezajímají.