Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod T.E.CH 30. 8. 2012 12:06

To je slušný...
T.E.CH
Junior

Odeslat příspěvekod Stepik1 30. 8. 2012 13:52

Volal jsem do VDF, bude mě kontaktovat jejich obchodní zástupce, možnost další slevy na mob. internet naznačili, ale vypadalo by to spíš na úvazek, což bych nebral. V tom případě bych přešel ty na 3 nebo 6 měsíční předplacenky O2 a nechal bych si pouze to druhé číslo,kde mám 50% na volání. Díky i za SZ s návrhy na řešení.
Stepik1
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 30. 8. 2012 22:05

Slonik píše:Byl tam tedy dvouletý úvazek, ale komplet platíme 600,- + DPH, což mi přišlo celkem slušný.

To je myslím více než slušný :)

-- 30. 8. 2012 23:07 --

Stepik1 píše:Volal jsem do VDF, bude mě kontaktovat jejich obchodní zástupce, možnost další slevy na mob. internet naznačili, ale vypadalo by to spíš na úvazek, ...

Úvazku bych se nebál, ten myslím u tarifů na míru u běžných smrtelníků ani není. Ten je podle mě jen u Failových tarifů.
Apple iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple | Apple Watch 6 | O2 Family | Vodafone OneNet
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Slonik 31. 8. 2012 01:58

Přesně tak - úvazku se netřeba bát, pokud za něj člověk obdrží patřičnou protihodnotu. A tou skutečně není nějaká směšná sleva na telefon nebo třeba pár SMS do vlastní sítě.

U failových tarifů není úvazek povinný - pouze pokud si člověk vezme dotovaný telefon. Vzhledem k výši dotací, délce úvazku, výši minimálního plnění a v neposlední řadě i očekávaného nástupu konkurence by tohle udělal jen úplný pitomec.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Junior

Odeslat příspěvekod o.zidek 31. 8. 2012 08:43

I když je to trochu mimo téma, dá se aktivovat k SIMce na IČ Program Kamarádi? dík
o.zidek
Junior

Odeslat příspěvekod Pedrotp 31. 8. 2012 14:45

Zdravím. Jsem u Vodafonu cca 11let. Již čtyři roky jedu na slevy. Mám původní tarif 350kč a k tomu bonus 150%, tak že platím 350kč a mohu provolat čí propsat 1050kč. Slušný, ale bral bych už i internet. Můžete mi dát nějaký tip, co vám Vodafon nabídl a za jakou cenu? Nabídnul vám už nové FÉR TARIFY a za jakou cenu či slevu? Díky všem za tip. Čus Pedro 8-P
Pedrotp
Junior

Odeslat příspěvekod jazzmaker 2. 9. 2012 16:26

teď jsem dostal: 250 min za 350 Kč (s DPH) na 24 měsíců (50% sleva), zrušili mi službu "Po svém" (takže i slevu 10% na vše). Ještě jsem dostal jinou nabídku 600 férových minut + 300 SMS za 950 Kč (bez internetu), ale to je pro mě k ničemu.
jazzmaker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Stepik1 3. 9. 2012 09:40

Tech 250 min. s 50% slevou (375 Kc) jsem loni v prosinci dostal bez smlouvy (s platnosti na 12 mesicu). Je ale mozne, ze ted se snazi zakazniky vic tlacit do zavazku, jako je to ted nove u dotovanych telefonu (24 mes. misto puvodnich 6). Ja osobne bych si 2 rokum upisu asi vyhnul a nechal si nejakou moznost flexibility, s ohledem na moznost vstupu 4. operatora pristi rok a hlavne predpokladaneho zahajeni fungovani virtualnich operatoru.
Stepik1
Junior

Odeslat příspěvekod jazzmaker 3. 9. 2012 09:54

těch 24 měsíců není úvazek, je to jen délka trvání poskytnuté slevy. takže odejít mohu případně kdykoli.
jazzmaker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod .357 3. 9. 2012 10:36

Když mi to takhle nabízeli, tak mi tvrdili, že pokud v dohodnuté době odejdu, budou po mně chtít zbytek doplatit...
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod charman 3. 9. 2012 11:16

Je to pravda. Pozor na Vodafone !!! Je to jako princezna koloběžka oblečená - neoblečená. U nich závazek - nezávazek. Pokud nebudete chtít odejít je to nezávazek. Pokud ano, je to jakoby závazek a celou !!! poskytnutou slevu doplatíte zpětně !!!! za celých 24 měsíců. Vím to z vlastní zkušenosti. Raději jsem těch pár měsíců do konce "slevy" vydržel, než platit x tisíc zpětně. A toto, že není závazek - kdo to říká lže zákazníkovi přímo do očí. Takže na vodníka V E L K Ý pozor.
charman
Junior

Odeslat příspěvekod bart.homer 3. 9. 2012 14:13

Fakt ? Já mám taky slevy a další výhodné nabídky ke všem tarifům, co mám u Vodafone. Pokud je tomu opravdu tak, tak je to pěkná sv.ňár.a :!: I když já zatím nehodlám odejít, protože mě udělali takovou nabídku, že je velmi výhodná a dost na tom ušetřím o proti jiným nabídkám. Sám jsem si to schválně spočítal. Předpokládám tedy, že já ještě ten rok a půl do konce retenčních nabídek vydržím, protože opravdu nic výhodnějšího nenajdu... I když mě taky paní po telefonu tvrdila, že nabídka je platná na 24 měsíců a pak vymyslíme něco dalšího, pokud budu chtít. A při dotazu na úvazek mě tvrdila, že to je pouze doba retenční nabídky a na závazek se to nevztahuje, že mohu kdykoliv odejít...
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod martinsip 3. 9. 2012 14:26

A jak ti to dokáží? Mají možná nahraný hovor. Ale 2 roky? Pochybuju. Máš smlouvu. Ne. Tak ať jdou do pr...
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Stepik1 3. 9. 2012 15:07

Co si tak vzpomínám, když jsem loni v prosinci dostal těch 50%, tak mluvili o podmínce zůstat u Vodafonu v průběhu té slevy. Tudíž ne úvazek ve smyslu minimálního plnění,ale jen být u Vodafonu,což nevylučuje ani přechod na předplacenou kartu.
Stepik1
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 3. 9. 2012 15:19

aha viz
7.2 Ukončení smlouvy v souvislosti s přenositelností telefonních čísel
Chcete-li přenést své telefonní číslo k jinému poskytovateli, můžete nás požádat o ukončení smlouvy, případně požádat o její nepokračování
na přenášeném telefonním čísle. Prosím vezměte na vědomí, že při ukončení smlouvy (i z důvodu přenesení čísla) máme právo na finanční vyrovnání
ve výši uvedené v příslušných podmínkách, pokud před ukončením smlouvy využijete marketingovou akci nebo koupi zařízení za zvýhodněnou cenu,
na jejímž základě jste od Vodafonu získali slevu či zvýhodnění podmíněné využíváním služeb po dobu určitou, přičemž ke dni ukončení smlouvy nebude
z vaší strany tato podmínka splněna. Výše takového finančního vyrovnání odpovídá zpravidla výši slevy či zvýhodnění, které jste od nás získali. Informaci
o konkrétní výši tohoto finančního vyrovnání vám poskytneme bezplatně na základě vaší žádosti, kterou nám doručíte písemně nebo prostřednictvím
zákaznické linky. Více informací najdete v Podmínkách služby přenositelnosti telefonních čísel, které jsme zveřejnili na www.vodafone.cz v sekci Právní
podmínky.
platnost od 1.6.2012

aha tak retence je marketingova akce, iny operator ten vodafone. tak to jo.
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka