Retenční nabídky Vodafone (vše kromě Tarifomatu)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod 5uch 5. 12. 2024 16:16

rlpcr píše:Ahoj.
Potřebuju jednu novou SIM kartu do dětských volacích hodinek. Nějaká data (myslím si, že by 0,5GB mělo bohatě stačit), výhodné volání na cca 4-5 čísel. Nejlépe tak do 100 Kč měsíčně.

V ceníku něco takového u VF není (ale řekl bych, že ani u O2 a TM) .

Tarif určený pro dětské hodinky se 130 minutami volání všude a 1 GB dat VF nabízí za 207 Kč (mám pocit, že dříve to bylo výrazně levnější). To už je značně přes požadovanou cenu.

Nejblíž je tomu předplacenka s FIX balíčkem neomezeným volání do vlastní sítě (což by mohlo pokrýt tu potřebu výhodného volání na 4-5 čísel, pokud jsou také u VF) za 119 Kč (ale tam nejsou žádná data). Senioři 60+ mohou získat totéž za 90 Kč. Možná by se dalo ukecat i pro dítě.
Totéž s 1.5 GB dat pak za 149 (tam ale není ta zlevněná nabídka pro seniory).
Toto jsou podle mne "černí koně" stálé veřejné nabídky VF s nejlepším poměrem cena/výkon.

Vzhledem k tomu, že je o opakované balíčky, dalo by se vyřešit pravidelným dobíjením a nemusel se tolik hlídat kredit. Krom toho... VF se kdysi chlubil, že tarifní položky "předplacenek" umí pojmout i jako postpaid paušál a naopak - nevím, zda to stále platí...

Něco podobného je v neveřejné nabídce i jako paušál - Neomezeně v síti VF. Nabízelo se v rámci nucené migrace z původního tarifu Odepiš... (mám já): Neomezené volání a SMS do VF za 114 Kč. Mě k tomu dodatečně nabídli i 4 GB dat (zdarma - viz příspěvek: viewtopic.php?p=13824083#p13824083 ). Otázka je, zda to může získat i někdo jiný, než bývalý majitel Odepiš.

Ještě něco z nízkých neveřejných nabídek, kde se člověk k výsledku musí dostat jednáním... v rodině máme tarif Start 130:
130 minut všude, neomezené SMS všude, 1 GB dat za 162 Kč.

VF (ale i ostatní operátoři) mají i nějaké levné "machine" tarify, kde jde o dostupnost čísla a malé množství posílaných SMS a nebo dat. Ale teď je v ceníku u VF nevidím. Volání z toho ale bude asi dost drahé.

Snad to pro orientaci pomůže.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod vmonkey 5. 12. 2024 16:38

Přes referencí lze těch 130 minut a 1GB za 139. To má syn též do hodinek.
vmonkey
Junior

Odeslat příspěvekod milbust 5. 12. 2024 20:44

Vnouček má dostat na vánoce taky jedny hodinky. Chodí do druhé třídy a chce chodit do školy sám. Tak mu rodiče chtějí pořídit hodinky spíš na to, aby měli jistotu, že se do školy v pořádku dostal. Spojení řeší přes T-mobile. Pořídili si "ochutnávkovou kartu" zdarma a na ní chcou zapnout balíček Internet na rok. Nyní v akci za 699 Kč. S bonusem 100 Kč za dobití to bude vlastně 599 Kč. Tedy internet 50 Kč za měsíc. Když se bude s nimi chtít mladý spojit, zavolá jim, oni to tipnou a zavolají zpátky. Taky prý může poslat přes internet hlasovou zprávu.
milbust
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 6. 12. 2024 08:59

Mladí stejně většinou volají přes WhatsApp nebo Messenger takže přes data. Podobně může vyjít i Kaktus, předplacenka se zajímavou skladbou kde se z balíčků dá vytvořit "tarif na míru". Nekonečné převody nespotřebovaných jednotek mezi balíčky, účtování po vteřinách a jako třešnička poloviční ceny díky dobíječkám. Ale není to pro každého, ten T-Mobile je určitě jednodušší. Zase je tam raketa volání a SMS. Všude je něco. Každopádně s tím prozváněním dobrý nápad.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 8. 12. 2024 06:51

Presneji Neomezeny Super s trvalou slevou 60 %.

Obrázek

Skoda ze jsem s nim hned souhlasil, zajimalo by me, jestli by retence nabidla neomezena data s nizsi rychlosti jeste levneji, i ta rychlost 10 MBit je az moc, stacilo by me i mene, takhle nevim, co by jeste nabidla.

//mod edit: přesunuto z tématu "Vodafone - neomezené volání za 297 / 327 Kč"
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod jenik3 8. 12. 2024 09:21

60% sleva, to je zajímavé. Měl jsem za to, že sleva přes 50% nelze.

jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 8. 12. 2024 09:27

No tak na tom tarifu Neomezene 5G jsem mel predtim 3 mesice slevu pres 70 %. Kazdopadne ta operatorka z retencniho videla, ze jsem 3 mesice prakticky nevyuzival nic jineho nez mobilni data a proto o nicem jinem nez o datech pri nabizeni tarifu ani nemluvila.
:D

Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 8. 12. 2024 16:00

jenik3 píše:60% sleva, to je zajímavé. Měl jsem za to, že sleva přes 50% nelze.

Některé komponenty tarifu lze dát i se 100% slevou.
Ale je to jen taková hra s čísly. ;-)

Ve výsledku je pro operátora zajímavé to, kolik zákazník zaplatí celkem a jaké náklady má Vodafone na služby zákazníkem čerpané. Takže třeba v rodině máme tarif, ve kterém jsou se 100% slevou Neomezené SMS Fér (ceníková cena 109 Kč) - pro důchodce, co SMS téměř vůbec neposílá.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod maxie 8. 12. 2024 17:44

aaaa píše:Presneji Neomezeny Super s trvalou slevou 60 %.

Obrázek

Skoda ze jsem s nim hned souhlasil, zajimalo by me, jestli by retence nabidla neomezena data s nizsi rychlosti jeste levneji, i ta rychlost 10 MBit je az moc, stacilo by me i mene, takhle nevim, co by jeste nabidla.

Zajimave, ja mam 4xflat za 418,-, trvala sleva 52%.
Volal jsem jim, říkal, že mě přetahuje konkurence, že mi nabízí 4xflat za 1200,- a pan na retenci byl dost neprijemnej, ze pry co si vubec myslim, ze mam super cenu :pozor
Tak jsem mu rekl, at mi na vsechna cisla vygeneruje OKU a rozloucil se...

Ted akorat resim, ze bych vse(4xflat, televize a internet) sjednotil k jednomu operatorovi, abych se dostal pod 2000,-/měsíc trvale(žádné akce první tři/šest měsíců a pak to zas řešit), samozřejmě čím míň, tím líp.
Podmínkou je Nova sport 5, ale ten maj všichni, takže by asi rozhodovala rychlost internetu vs.celková cena.
... to be yourself is all that you can do ...
maxie
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kuk321 8. 12. 2024 18:02

O2 má do 9.1. akci bronzový zdarma. Popř čísla přetáhnout tam pokud by se nepovedlo něco vyjednal, třeba se ještě ozvou pokud uvidí zahájení přechodu. Popř tam zkusit zavolat znovu a zvedne to někdo rozumný
Kuk321
Junior

Odeslat příspěvekod David Tomko 9. 12. 2024 17:24

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je možné čerpat podporu na telefon i když bych měl neomezeno Super 10Mb/s za cenu 348,- a pokud ano v jaké výši. Při ceně 418,- jsem měl ještě před 1,5 rokem 5000,- abych případně nechtěl ušetřit a nakonec nemohl využít podporu na telefon.

Děkuju
David Tomko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bryan007 11. 12. 2024 06:32

Premium 5G tarif, v samoobsluze zobrazen OKU - žádná sleva nenaskočila, nikdo nevolal. Co v takovém případě?
Bryan007
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 11. 12. 2024 07:32

Co by, buď zůstat a platit nebo jít jinam, třeba k tomu Kyslíku, co má teď akci.
Jean_Valjean
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka