Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Reku 9. 4. 2014 19:20

Dej vědět, to mě zajímá - jestli se něco bude platit jako vstupní poplatek a kolik bude celková měsíční cena.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Millhaus 9. 4. 2014 21:18

nevim kde je problem mrknete zde http://www.o2.cz/file_conver/17713/Ceni ... 140401.pdf za 400 pro nove zakazniky,takze i pro stare neee volejte 800330069
Millhaus
Junior

Odeslat příspěvekod ramses33 10. 4. 2014 10:59

Výborný odkaz.

Dal jsem ho známému, který má několik ADSL připojení.
To co zažil při uplatnění nároku na deklarovanou cenu o2 za 404 Kč se nedá popsat.
Urputné lhaní na lince, že cena je podmíněna souběžným tarifem na mobilní služby, že už slevu má a pod. Litanie trvaly cca 20 minut, než byl přepojen někam jinam, kde se zase musel prokázat, referenčním, číslem, posledním vs faktury, rodným číslem, adresou, jménem, potom mu bylo sděleno, že mu tedy cenu upraví dle jejich nabídky.

Jednání ho úplně zničilo. Prý to nemá zapotřebí a hledá alternativního poskytovatele služeb, který by ho neponižoval a nepodváděl.

Tolik zkušenost s o2 a jejich nabídkami.
ramses33
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Millhaus 10. 4. 2014 16:19

u me problém nebyl řekl jsem jim kdy mi to nedaj za 404 i tak to zrusim a udelam si to od jiného poskytovatele třeba o2? https://www.o2.cz/osobni/zame-vyhody/ heslo 4ZSU
Millhaus
Junior

Odeslat příspěvekod ripcurl87 11. 4. 2014 07:26

Reku píše:Dej vědět, to mě zajímá - jestli se něco bude platit jako vstupní poplatek a kolik bude celková měsíční cena.

Hele žádné vstupní poplatky po mě nechtěli a ani nechtějí, uvedené ceny jsou platné po celou dobu, po roce se stává internet bezzávazkovým a cena se na rozdíl od té nabídky co je uvedena výše po roce nemění. To už na mě o2 taky zkoušelo, ale když jsem se dozvěděl že po prolongaci začne běžet standardní cena, nezajímavá, a já se s nima budu muset dohadovat, tak jsem řekl s díky ne ;-). Navíc to v CM zařídili vcelku rychle. Vzal jsem novou přípojku, protože převod trvá 21 dní, poslali údaje a už to frčí :tleskani
ripcurl87
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod volnicko 22. 4. 2014 08:26

Ahoj.
Mám doma od o2 internet za 353 za 2mbit + 300 volnych minut na pevnou linku za 120 (a nejake drobne za pronajem pevne linky).
Ted mi konci autoprolongace. Myslite, ze se podari neco vyhadat? Volne minuty bych rad zachoval, internet v nejake podobe tez. Na rychlosti prilis nezalezi, je to pro rodice.
volnicko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TrustNo1 22. 4. 2014 09:30

volnicko: máš to oboje za ceníkouo cenu, tzn. nic Ti zdražovat nebudou, jen Ti o rok prodlouží závazek.
Stahování Odesílání Měsíčně
Internet Start+ 2 Mb/s 0,25 Mb/s 353 Kč

Volání na pevnou: O2 Volání 300
Volné minuty : 300 minut volání do pevných sítí v ČR
Zvýhodněná cena k Internetu na doma: 121 Kč
TrustNo1
Junior

Odeslat příspěvekod BeznyFrantaUzivatel 22. 4. 2014 14:19

volnicko píše:Ahoj.
Mám doma od o2 internet za 353 za 2mbit + 300 volnych minut na pevnou linku za 120 (a nejake drobne za pronajem pevne linky).
Ted mi konci autoprolongace. Myslite, ze se podari neco vyhadat? Volne minuty bych rad zachoval, internet v nejake podobe tez. Na rychlosti prilis nezalezi, je to pro rodice.

Zkus si zkontaktovat toho aukráka z keců o něm na viewtopic.php?f=1&t=1190011&start=240&st=0&sk=t&sd=a (má tam i telefon). Měl by tě umět nabídnout něco pod oficiální ceny (alespoň to uměl, když bejval zřejmě oficiální dealer O2).
Viz i to jeho u jedné aukce na 2 Mbit:
"Běžná cena za toto připojení je 352-750 Kč za měsíc dle operátora!
Naše nabídka je asi 249 Kč měsíčně.
Je možný balíček s dalšími službami (PEVNÝ INTERNET ČI HLASOVÝ TARIF atd) a tím můžete ještě více snížit cenu."
BeznyFrantaUzivatel
Moderátor

Odeslat příspěvekod Reku 22. 4. 2014 14:48

Spíše bych udělal kombinaci - net z aukra za těch cca 1500 korun na půl roku (pak obnovit), jak píše Franta a k tomu VOIP odorik.cz ? Bez paušálu, jen 0,59 koruny za minutu na mobil i pevnou, předplaceno....
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod www.the-s.i.d.y 29. 4. 2014 21:22

zdravim urcite hodne z vas pouzivalo specialni utillu na zjisteni operatora ... jenze tedka to je mimo provoz a nevim jak (spis to uz nejde) jak se tam proklikat, ale vim ze to slo ale uz to asi vyradili. Nic jineho tak special neexistuje, jak tato sluzba. Jedine zkouset pres free sms.
Naposledy upravil Fíla dne 30. 4. 2014 09:20, celkově upraveno 1
Důvod: odkazy nemají v CODE co dělat
www.the-s.i.d.y
Junior

Odeslat příspěvekod mandak1 30. 4. 2014 08:38

Zkus tohle.
mandak1
Junior

Odeslat příspěvekod Slawall 30. 4. 2014 09:07

Mandak, kde mas cepici?!
Slawall
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lada.xoof 9. 5. 2014 16:16

Tak o2 opět začal nabízet retenční nabídky.Podstatě už ty horší !!! 100 volných minut za 190 kč.Po provolání volných minut 3.50 kč.Potvrzeno pro ty ,kdo má tarify bez závazku....
lada.xoof
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 5. 2014 17:56

Tak nevím, jestli bych těch 100 minut za 190 Kč nazýval retencí, když v ceníku vidím třeba 80 min za 125 Kč :oops:
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka