Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod jenik3 8. 12. 2023 20:42

50Mbs není kdovijaka rychlost, ale pochopitelně záleží na lokalitě a typu koncového (přijímajícího) zařízení.
O2 umí nabídnout pevné připojení přes mobilní síť (50-100 Mbs, bez datového limitu), pokud má v daném místě dostatečně silnou kapacitu mobilní sítě, což není všude.
Doporučuji začít bádat na https://vportal.ctu.cz/mobile/mapa.
jenik3
Junior

Odeslat příspěvekod Bobolit79 9. 12. 2023 09:37

Jde přes o2 family vyjednat sleva na o2 tv? Po přihlášení v o2 family mám ceny normální.
Bobolit79
Junior

Odeslat příspěvekod Taki 10. 12. 2023 08:25

Nevím, ale mám krátce zřízenou u normálního O2 modrou TV k pevnému bronz netu a napřed jsem měl první měsíc zdarma bronzovou TV, kterou jsem ve webovém mojeO2 poslední den lhůty převedl na modrou aby mi 7 dnů na to vyskočila nabídka v mobilní aplikaci mojeO2 na bronzovou TV na další 2(!) měsíce zdarma.
Takže zkusit občas kouknout do aplikace mojeO2, objevují se tam zajímavé nabídky.
Naposledy jsem pořídil booster za 2.070 (byla možnost zvolit i za 35,-/měs. na splátky do paušálu). Vím, je to furt darda, ale už to tak nebolí..
Taki
Junior

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 19. 12. 2023 19:34

Tak jsem zkusil prověřit, jak jsou na tom rodiče důchodci u O2, no infarkt ...

Táta:
Neo bílý - neomezeně do všech sítí volání a sms a 500MB dat ... za lidových 399Kč
Vdsl 50/5 za 549Kč + 49Kč splátka modemu

Máma:
Neo bílý - neomezeně do všech sítí volání a sms a 500MB dat ... za lidových 399Kč

No ale k něčemu důchodce přesvědčit :-( O2 neopustí, jiného operátora nechtějí, AB na bonus 300 dělat nebudou, data v mobilu stejně moc nepoužívají ... tak aspoň, že táta zkusí zavolat o OKU kod a podle instruktáže potom zkusí vyjednávat s retenčním ...

Domluvený výsledek: neo bílý pro oba zůstal, ale aspoň sleva z 399 na 249Kč, vdsl 50/5 sleva na 349Kč + 49Kč modem.

Ale že si ještě máma musí zavolat ze svého čísla pro potvrzení a nastavení té slevy (číslo je psané přímo na ní) ... zavolala, že to je takhle domluvené, tak jen nastavit ... Hmm, to bohužel nejde, zůstane to pro ní za 399Kč :-(

Asi se do toho budu muset vložit já.
HonzaLBC
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ipanema 27. 12. 2023 13:07

Je tady někdo, kdo má 250 Kč slevu na Optický internet od O2 a to doma a napořád? Díky.

Kód: Vybrat vše
https://www.dsl.cz/clanky/o2-nabizi-opticky-internet-se-slevou-250-kc-naporad

Klidně odpověď nebo SZ.
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 27. 12. 2023 13:39

Ten odkaz je na článek z roku 2021. Jinak letos v listopadu O2 nabízel na internet taky slevu 250Kč napořád. V rámci BlackFriday dokonce slevu 300Kč napořád :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chrdinka 27. 12. 2023 18:00

Já mám o2 internet optický 250/250 zřízený v září 2023, v tu dobu byla akce sleva 250 Kč napořád, takže platím momentálně 149 Kč měsíčně ( router mám svůj Asus Rt-n18u , který sice nedosahuje tuto rychlost, ale to mi nevadí ). Ve druhé faktuře byla chyba, chtěli asi o 60 Kč více, ale po telefonátu operátor opravil a příští faktura byla o cca 60 Kč nižší
chrdinka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gman 30. 12. 2023 13:16

Přítelkyně má tarif u O2 family, konkrétně neomezené volání+sms a 5GB dat. Platí cca 480,- Kč. Je nějaká šance vyjednat lepší cenu a případně čím argumentovat? Co jsem se díval na ceny operátorů tak moc prostor ke snížení ceny tam není.
gman
Junior

Odeslat příspěvekod Mirek.P 30. 12. 2023 13:41

Nyni nabizi (skryte) O2 Neo+ Modry (flat, 4GB) dat za 399,-kc. Jestli ale nekdo ziskal jeste lepsi cenu v ramci retence nevim.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 30. 12. 2023 13:47

Využít O2 + AB. Nebo jít jinam kde je 50% sleva. TM nebo VF. Je šance na trvalou slevu.
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod jege 30. 12. 2023 14:13

gman píše:Přítelkyně má tarif u O2 family, konkrétně neomezené volání+sms a 5GB dat. Platí cca 480,- Kč. Je nějaká šance vyjednat lepší cenu a případně čím argumentovat? Co jsem se díval na ceny operátorů tak moc prostor ke snížení ceny tam není.

Koupit anebo objednat kartu 2x více kreditu u Tescomobile a u operátora požádat o tarif Neomezeně s 6 GB dat za 249 Kč (mám já), nebo 299 Kč (prý teď nová cena). Z bonusového kreditu pak lze volat anebo posílat SMS do zahraničí anebo dokupovat data 2GB/149 Kč.
Když nic jiného, tak s touto nabídkou můžeš argumentovat při vyjednávání retencí. Mně kdysi O2 nabízel něco podobného za 320 anebo 340 Kč, už si to moc nepamatuji, jelikož Tescomobile byl stejně výhodnější.

viewtopic.php?f=1939&t=1191762&st=0&sk=t&sd=a&start=4920
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 30. 12. 2023 14:43

gman píše:Přítelkyně má tarif u O2 family, konkrétně neomezené volání+sms a 5GB dat. Platí cca 480,- Kč. Je nějaká šance vyjednat lepší cenu a případně čím argumentovat? Co jsem se díval na ceny operátorů tak moc prostor ke snížení ceny tam není.

Můžeš argumentovat jejich akční nabídkou https://www.o2family.cz/volani/limitovana-nabidka/ Nebo požádat o OKU a pohrozit odchodem, určitě ti nabídnou lepší cenu :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kpt.Picard 30. 12. 2023 15:05

jege píše:Koupit anebo objednat kartu 2x více kreditu u Tescomobile a u operátora požádat o tarif Neomezeně s 6 GB dat za 249 Kč (mám já), nebo 299 Kč (prý teď nová cena). Z bonusového kreditu pak lze volat anebo posílat SMS do zahraničí anebo dokupovat data 2GB/149 Kč.

Nebyl ten dvojnásobný kredit jen u starých tesco karet, který se už neprodavaji? Ta cena, co mas je naka limitka ne? Co bude po novým roce? Původní cena 499? Nebo je 249 napořád? Tomu nevěřím. Nemůžou mít lepší cenu než jeho matka, čili O2. :)
kpt.Picard
Junior

Odeslat příspěvekod jege 30. 12. 2023 16:56

Od té doby už akce SIM s 2x více kreditu byly několikrát, současná nabídka končí 31.12., takže buďto si jí honem objednej na https://tescomobile.cz/koupit-sim/, anebo kup v Tescu, případně si domluv její zaslání zdarma při vyjednání retenční slevy 249/299 Kč za Neomezeně 6 GB. Pokud Ti operátor na TescoMobile podpoře (telefon anebo chat) poskytne danou retenci, tak ta platí na 12 měsíců.

Já si tohle vyjednal minulý podzim, když jsem od nich chtěl převést číslo na staré SIM s 2x kreditem k O2 a současně jsem získal příslib pro další 2 čísla, které jsem si převedl v létě, když zase byly v nabídce SIM 2x kredit, které mi operátorka zaslala zdarma.

Na tu první SIM již 12 měsíců skončilo a automaticky se neobnovilo, ale stačilo kontaktovat podporu na chatu a tá mi to prodloužila na dalších 12 měsíců, takže nyní mám 3x SIM s dvojnásobným kreditem a 3x Neomezeně 6 GB za 249 Kč měsícně + 249 Kč měsíčně na volání a SMS do zahraničí anebo dobití dalších 2 GB dat za 149 Kč po vyčerpání 6 GB. Když si dobiješ 300 Kč, tak je to 2x po 2 GB, tj. celkem mám 10 GB za 249 Kč + 50 Kč kreditu do dalšího měsíce ... Jedna SIM z toho už jede další kolo 12 měsíců ... :lol:

PS: Lepší je chat, jelikož co je psáno, to je dáno a co Ti jednou přislíbí, tak pak musí splnit. Celou konverzaci si pak můžeš přeposlat na e-mail. o<:)
Apple iPhone 13 Mini 128GB Black|Apple iPad mini Cellular 256GB|Apple Watch Series 8 45 mm Cellular Graphite Steel|Apple AirPods Pro 2 (2022) | Apple MacBook Air 13,3"/M1/ 8GB/256GB/stříbrný.
jege
Junior

Odeslat příspěvekod gman 30. 12. 2023 19:08

Milos píše:

Můžeš argumentovat jejich akční nabídkou https://www.o2family.cz/volani/limitovana-nabidka/ Nebo požádat o OKU a pohrozit odchodem, určitě ti nabídnou lepší cenu :-)

To vypadá celkem zajímavě, asi je to jen pro nová čísla dle podmínek. Ale jako vyjednávací argument dobré. O2 family má nějaké spešl číslo na oddělení výpovědí?
gman
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka