Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Milos píše:@gaabi: Co vím, tak akce na pevný internet (VDSL, bezdrátový) za 149Kč na prvních 6 měsíců byla koncem roku 2023. Akci za 99Kč jsem žádnou nezaznamenal.
Letos O2 zdražovalo a pevný internet aktuálně nabízí v akci za 199Kč https://www.o2.cz/osobni/internet/limit ... abidka-f45 Po šesti měsících lze v retenci vyjednat cenu 299Kč (slevu 300Kč ze standardní ceny 599Kč) napořád.
Hawkey12345 píše:Pobavilo O2 family. Přišel dnes mail, že mi mění tarif z Neo modrý na Neo zlatý samozřejmě o stovku dráž, i když v "nové" nabídce je Neo stříbrný s prakticky se stejnými podmínkami.
MARs87 píše:Hawkey12345 píše:Pobavilo O2 family. Přišel dnes mail, že mi mění tarif z Neo modrý na Neo zlatý samozřejmě o stovku dráž, i když v "nové" nabídce je Neo stříbrný s prakticky se stejnými podmínkami.
Mám to podobný..měl jsem tarif FAMILY 10 GB (neomez. volání, smsky, 10gb dat) za 399..Přišel email, samozřejmě bez nějaké společné domluvy, že mi to automaticky mění na FREE+ Stříbrný family za 499, kde je teda 20 GB, nicméně o to se je nikdo neprosil. Sami se určitě můžou přesvědčit, že ani těch 10 GB jsem nikdy nespotřeboval a jestliže mají v nabídce nových tarifů NEO+ Bronzový family s 12 GB, který stojí 449, tak proč mi to nezměnili na tento? Vím, že je to rozdíl 50 Kč, ale jde mi o princip. "Profík" na chatu mi na toto odpověděl,že to předělat půjde až po změně na ten jejich "doporučený" tarif (což je dnes). Nicméně, když se dívám do Moje O2, že bych to změnil, tak tam samozřejmě žádný takový nižší tarif není. Překvapivě jen vyšší (dražší). Mám v plánu jim volat, s touhle vych...... ať jdou někam.
dockalacek píše:jege píše:Milos píše:Jak uvedl @jezevcik8475, tak maximální získatelná sleva není 250Kč, ale lze získat slevu i 300Kč. Teoreticky bys tedy ten tvůj tarif 250/25 mohl mít klidně za 449Kč
Od dubna má být jednotná ceníková cena MAX tarifů 599Kč, takže se slevou by ses mohl dostat i pod těch 449Kč.
Takže nějakých 200 Kč za VDSL Internet je nereálné? Teď mám 6 měsíců za 149 Kč a můj strop je cca 200 Kč, jelikož na daném místě jsem jenom občas a navíc mám asi 10 ks 40 GB Internetu od Tescomobilu + 10 GB v mobilu, které mohu nasdílet ... Do 200 Kč bych si tam nechal VDSL, jinak si to mohou strčit do špic!
No, a nepsal někdo, že je dobrá strategie počkat na převedení na tarify O2 Max za 599? Já byl netrpělivý, nadržený jak stepní koza, takže mi nastavila slevu 250 korun, která se ale počítá z ceny tarifu O2 Internet Platinový, který má ceníkovou cenu 749 korun. Možná má jezevcik8475 pravdu, kdybych s vyjednáváním o ceně počkal na duben, mohl jsem to mít ještě o kilo levnější. I tak tebou požadované dvě stovky nejsou reálné. Někdo psal, že maximální sleva na net od O2 je 300 korun, takže by se teoreticky to VDSL mohlo být od dubna za 299 korun (599-300), je ale otázka, jestli půjdou i na MAXové tarify v dubnu použít maximální slevy ze starých tarifů. A pak je otázka, jestli má někdo tady na fóru kule hnát O2 na hranu jejich slevových možností.
Milos píše:I u nových MAX tarifů lze získat slevu 300Kč, takže ten tvůj MAX Platinový s O2 TV Modrou v retenci můžeš mít za 299Kč (599Kč - sleva 300Kč).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků