Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Taki 6. 9. 2024 15:11

aaaa píše:A co az zase zmeni podminky a MMS nebudou do utraty pocitat?

Zavolat do O2, aby zvedli o 50,-/měs. paušál
Taki
Junior

Odeslat příspěvekod MV_cz 8. 9. 2024 13:09

Raziel-CZ píše:Jen doplním, že se nejedná o akci, ale stálou spolupráci / nabídku v rámci nyní programu Unity, která jen tak neskončí. Je to O2 jediná konkurenční výhoda. Ve Vodafone to už také pochopili a proto své retence přizpůsobili. Nepochopil to ještě T-Mobile.

Určitě neskončí? tak proč v podmínkách mají tu obezličku?
https://www.o2.cz/osobni/-a215579?field=data

Tato pravidla můžeme průběžně měnit. Mimo případy uvedené níže vám každou jejich změnu oznámíme vždy nejméně
30 dnů předem. Pokud se změnou nebudete souhlasit, můžete své členství v Unity samozřejmě zrušit. Jako změnu
můžeme do pravidel zanést i to, když odměny a výhody přestaneme poskytovat úplně.

Prostě až bude dost oveček, anebo se to nebude vyplácet, tak konec. Ono už teď to není jen o tom mít ten airbank účet, ale ještě si tam nechat posílat 10k měsíčně. Takže samozřejmě a je to pochopitelné, potřebují nalákat lidi do airbank a tu mít jako svůj hlavní účet. Ono ostatně proč ne, doporučoval jsem to i našim, ale nejsou v tom dost flexibilní :-(
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 8. 9. 2024 14:25

A až to zruší, někteří zůstanou ovečkami, jiní půjdou jinam... VF např. za 324 Kč. O2 se musí snažit, aby lidi nalákalo, ne aby mu zase utekli.

Njn, rodiče to samý.. to bychom museli založit účet? to bychom museli? ... :-!
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod hexacore 8. 9. 2024 15:41

Kvuli O2 urcote mnoho lidi zakladat dalsi ucet nebudou. Neni to komfortni.

Napriklad my mame 3 ucty v ruznych bankach dlouha leta, jen kvuli uspore u O2 urcite nebudu delat cachry s AB. To se mi vubec nevyplati casove ani mentalne nad tim sedet a nastavovat.
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 8. 9. 2024 16:17

urcote si myslim ze za 3 minuty prace nevydelas 300 pokud ano pak se omlouvam
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod T.E.CH 8. 9. 2024 16:19

Oni to jsou ale 300 z koncových...a ty on určitě nemá.

Třeba na o2TV se to vyplatí...
T.E.CH
Junior

Odeslat příspěvekod hons1 8. 9. 2024 16:23

hexacore
To je právě ten důvod, že vše je drahé:lidi říkají -já na to mám tak proč nedržet velké ceny.
Kdyby lidi neakceptovali ceny, ale řešíly, hledali výhodnější tak máme tarify za mín jak300kč a neomezené vše.
Jinak-já počítám 300kč/měsíc x rok-to máme 3600kč a za to si může člověk koupit něco na víc.
Učet u AB je otázka pár minut, požadavek na učtárnu mzdy to samé nebo jeden meil a vše vyřešeno za čas, který stráví člověk u jednoho kafe doma nebo v kavárně.
hons1
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 8. 9. 2024 16:32

Vždycky 16. v měsíci jedna sms na Slovensko. Otázka 5 sekund. Převod peněz, 30s, převod zpět, dalších 30. Jsme Češi a peněz máme dost, nebo ne?
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod sender21 8. 9. 2024 17:42

oldschooltrancer- píše:Vždycky 16. v měsíci jedna sms na Slovensko. Otázka 5 sekund. Převod peněz, 30s, převod zpět, dalších 30. Jsme Češi a peněz máme dost, nebo ne?

A proč si nedáte trvalej příkaz - tam a druhý den zpět?

Pak stačí kontrola jestli vše OK - cca 5 sekund.

Nebylo by to takto lepší? :-)
sender21
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 8. 9. 2024 17:46

Asi ano, ale stejně bych se na ten účet přihlašoval, takže tohle je jen "kopie" platby. Většinou to řeším v MHD a AirBank mám čistě jen na platby O2, nepoužívám ani jejich kartu.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod sender21 8. 9. 2024 17:49

oldschooltrancer- píše:Asi ano, ale stejně bych se na ten účet přihlašoval, takže tohle je jen "kopie" platby. Většinou to řeším v MHD a AirBank mám čistě jen na platby O2, nepoužívám ani jejich kartu.

Jo oni tam mají ještě podmínku, že z toho musíte zaplatit O2 útratu ne?

V MHD jo? To jste fakt borec. :D :D :D
sender21
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 8. 9. 2024 17:51

No jasný, je potřeba využít čas :-D Ano, je podmínka platit útratu u O2 z Airbank.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod sender21 8. 9. 2024 17:55

oldschooltrancer- píše:No jasný, je potřeba využít čas :-D Ano, je podmínka platit útratu u O2 z Airbank.

To je tak pro teenagery, který si s tím chtějí hrát.

Tak až to spletete nebo Vám někdo okoukne přes rameno účet a stavy a všechno, tak dejte vědět.... .

Takovejch blbců na policii je už zaevidovanejch... . :D :D :D :D
sender21
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 8. 9. 2024 18:00

Není co splést, na účtu AirBank mám cca 900 Kč, jsem bohatej :-D. Na účtu v druhý bance do pár tisíc Kč, ale z ní účty O2 neplatím. Načtení QR kódu se snad nedá ani splést. Přihlašuju se přes Face ID, pin nezadávám.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Bobolit79 8. 9. 2024 18:41

Take vyuzivam tu jejich hru s AB. Trvaly prikaz z uctu do AB a zpet, inkaso na platbu O2 faktury, jednorazova otazka nekolika minut, nic jinyho nedelam, pouze jednou mesicne poslu jednu MMS, 10 vterin casu, za rok dve minuty casu. Tri kila za vse neomezene mi nikdo neda.
Bobolit79
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka