Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod hexacore 9. 9. 2024 14:02

oldschooltrancer- píše:Smekám. Patris mezi vysokoprijmove skupiny. Predpokladam, ze zijes v zahranici, nebo ne? Nebo jen neni nainstalovana podpora ceskych znaku?

Ne jsem ajťák, zije se mi tady v ČR dobre a odvadim do socialniho pojisteni dost na to aby mohli ostatni cerpat benefity.

Jsem stara lipa, naucil jsem se kdysi na telefonech psat bez diakritiky, protoze drive to ani neslo a pak abych neplatil 3x SMS misto jedne. Na forech a ksichtovnikach pisu zasadne bez diakritiky. Tu pouzivam kdyz mam napsat nejaky oficialni mail nebo dokument. Obcas se najde nymand co to nesnasi, jinak v 99 % to vsichni akceptuji.
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 9. 9. 2024 15:10

"vysomrovat" 300 z AB ne, ale ušetřit na SMS jo, tak to se povedlo :D
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Tencovi 9. 9. 2024 15:12

Pánové, tohle je diskuse o ničem.
Prostě někdo AB využívá, druhý zase ne. Tak se tady zbytečně neurážejte, přeci Vám to za to nestojí.
Tencovi
Junior

Odeslat příspěvekod hexacore 9. 9. 2024 15:51

Jean_Valjean píše:"vysomrovat" 300 z AB ne, ale ušetřit na SMS jo, tak to se povedlo :D

Chapu, ze nekteri maji tendenci hejtovat a urazet a chytat se preklepu nebo nejakych vytazenych veci z kontextu :) To je naprosto normalni, vzdy se opice delili na kmeny.

Jeste pred 15-25 lety byly SMSky proste pro mne drahe, hosku a ja jsem mel jine vydaje nez dotovat dodatecne operatory. Dnes uz jsou SMS, volani a data zcela v cene tarifu a s prichodem ruznych IM se neresi temer vubec. Navic ma financni situace za poslednich 20 let dost zlepsila, proto nemam potrebu zakladat AB ucet a somrovat u O2 dodatecnou slevu 300,- z pausalu. Navic jsem zacinal s Eutotel a dnes uz vim, navic po letni zkusenosti s O2 tarifem na zkousku, ze O2 je porad tam kde jsem ho opustil pred 15 lety.

Pokud neumis tohle dat do souvislosti s tim co jsem napsal vyse, nemam potrebu ani cas vyvrace tve pobaveni.
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 9. 9. 2024 16:03

Tak sorry, nebylo to myšleno zle :-)
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod Kuk321 9. 9. 2024 16:27

Kolik se dá získat max % neomezenek dolů z cenikovky bez AB ?
Kuk321
Junior

Odeslat příspěvekod Honzal9 9. 9. 2024 16:46

Komair píše:
sender21 píše:
Honzal9 píše:Taky jsem přistoupil na jejich hru, 300 za neomezenej bez doprošování se, je prostě nejlepší nabídka :) založit účet , nastavit dva trvalý příkazy, inkaso a pak poslat jednu mms měsíčně se vyplatí.

Příště se třeba budete muset postavit na hlavu, vyfotit se při tom a poslat jim to.... . :D :D :D :D

Já nejsem klientem O2, ale že Vás to tak trápí, že někteří jejich zákazníci si udělali účet u AB a mají díky tomu levnější tarif. Není to jen zcela na nich, zda se tak rozhodnou? Zatím se na hlavu stavíte jen Vy a zbytečně.

Taky nechápu, že ho to tak pohoršuje bylo to max 15 minut nastavování včetně založení účtu, kterej nic nestojí tak nechápu kde je problém.
Honzal9
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 9. 9. 2024 21:46

Výmluvy ohledně účtu jsou skutečně jen výmluvy :-)
Založím účet AB, ve své bance nastavím trvalák 10k měsíčně na účet AB. V AB povolím inkaso O2 a nastavím trvalák zpět (třeba 9k) na můj hlavní účet. Na účet AB se nemusím rok přihlásit, vše se děje samo. Jednou za rok (třeba) přebytečné peníze přeleju zpět na hlavní účet. Za slevu 3600,- ročně je to skutečně minimum práce a žádné starosti. Za deset let dovolená pro dva.
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dumardus 9. 9. 2024 22:11

dj.kure píše:..
Za deset let dovolená pro dva.

Počítám že již příští rok zo nebude.
dumardus
Junior

Odeslat příspěvekod MV_cz 10. 9. 2024 09:03

Milos píše:
Jean_Valjean píše:Furt lepší, než někde v předklonu žebrat o jakousi retenci a dostat ji stejně jenom na dobu určitou :P

Pokud máš na sebe ale registrovaných více SIM karet (více služeb), tak tě jedna Airbank sleva 300Kč nespasí. V takových případech je pak výhodnější si vyjednat retenční slevy a každých 2 až 5 let si je nechat prodloužit :-)

Ale to jde kombinovat slevu na retenci a airbank slevu, ne? Tátu jsem teda přesvědčil, zavolal do O2 a dostal slevu z 1500 na 900 jen proto, že jim řek, že u VDF by to měl (podle ceníku :D) za litr. A to platí jen dva telefony s nějakými 4GB dat a DSL internet, který ani nejede deklarovanou rychlostí. Plus O2 televize "zadarmo" kteoru ani nepoužívají. Pořád se mi to zdá moc. Ale je bohužel vázán na operátora -> to DSL tam reálně ani nemělo být a signál tam má použítelný jen O2. Plus to DSL tam podle mapy ani nemělo být, takže zase lepší než lokální wifina.
Naopak já zas nemám důvod přejít od T-Mobile, když optiku doma má jen Tčko. Od O2 bych měl dražší plesnivější ADSL a od Vodafone zase zbytečnej net po kabelovce.
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 10. 9. 2024 09:23

Jo, kombinace retenční slevy a Airbank slevy je samozřejmě možná.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ze.us 10. 9. 2024 09:27

dumardus píše:Počítám že již příští rok zo nebude.

A co jeste vidis v te sve kouli?
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JáHledač 10. 9. 2024 09:59

MV_cz píše:Ale to jde kombinovat slevu na retenci a airbank slevu, ne? Tátu jsem teda přesvědčil, zavolal do O2 a dostal slevu z 1500 na 900 jen proto, že jim řek, že u VDF by to měl (podle ceníku :D) za litr. A to platí jen dva telefony s nějakými 4GB dat a DSL internet, který ani nejede deklarovanou rychlostí. Plus O2 televize "zadarmo" kteoru ani nepoužívají. Pořád se mi to zdá moc. Ale je bohužel vázán na operátora -> to DSL tam reálně ani nemělo být a signál tam má použítelný jen O2. Plus to DSL tam podle mapy ani nemělo být, takže zase lepší než lokální wifina.
Naopak já zas nemám důvod přejít od T-Mobile, když optiku doma má jen Tčko. Od O2 bych měl dražší plesnivější ADSL a od Vodafone zase zbytečnej net po kabelovce.

Mám to stejně. Rodiče 2x neomezenka + 4GB a k tomu Internet 100/20 s Modrou TV to vše za necelých 900. Když odečtu 300 Kč od AB tak jsem na 199 Kč/služba. To si myslím, že už je dobrá cena. Navíc internet u nich nabízí jen jeden lokální poskytovatel na Wifi 15/15 Mbps za 300 Kč ..., pak není o čem. :D
JáHledač
Junior

Odeslat příspěvekod Taki 10. 9. 2024 13:43

Hodně podobná nabídka (3GB namísto 4GB) jde i za 747,-
S airbank tedy 149,-/služba
Taki
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 10. 9. 2024 22:03

Jojo, všude je něco. Buď se člověk doprošuje retenčně, a má na 2-5 let možnost relativního klidu (to nedávno ukázal T-M), nebo si pro neomezenku za 3 kila/x SIM založím x účtů u AirBank (pozor musí se shodovat RČ) pak tam trvalými příkazy točím svých těžce vydřených 10k (+30x /SIM na útratu). No a nebo někomu vyhovuje nabídka Tesco za 250 Flat+10GB. Jiná zajímavá volba je u Vodkafone na 3 měsíce za 299 nejvyšší 5G tarif https://www.vodafone.cz/tarify/red-neom ... remium-5g/ a po 3 měsících přejít na Neomezený super 10Mbit za 3xx kč retenčně. Holt kdo je líný platí ceníkovky a to jedny z nejvyšších v EUhnoji aby si pak mohly své matky pěkně stáhnout (jako každý rok) nejvyšší zisky z regionu. A to se vyplatí Horste (tedy spíš Horstovi :tleskani)
hauzz
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka