Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dj.kure 10. 9. 2024 23:37

Ahoj, kdo máte tarify z předchozího O2 Family - lze zřídit službu někomu dalšímu (třeba v rámci rodiny) tak, aby FA byla vystavena na jméno dotyčného a zároveň si FA platil sám? Ideálně včetně odměny od AirBank? Mám v rodině jedince, který by o Family tarif měl zájem, chtěl by si to platit sám ze svého AB účtu (kvůli odměně). Díky.
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dockalacek 11. 9. 2024 09:30

Na tohle jsem se ptal, když měnili tarify. Nejdřív říkali, že možnost brát si ni někoho pod sebe, protože mi u původního tarifu zmizelo 10 míst. No, a když se tarify vrátily, chlapec na lince mi řekl, že už to nejde. Nejde být jen vstupenkou. Můžeš si vzít tarif na sebe, s novým či starým číslem, ale platit ho budeš ty. Je to info staré několik měsíců, třeba je to už nyní jinak. Ale fleky asi zmizely...
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod Mirek.P 11. 9. 2024 09:42

Nedelate z toho zbytecne kovbojku? Kdyz jsem pred nedavnem volal na linku O2 Family s dotazem, zda si muzu nejaky ten jejich tarif poridit, bylo mi sdeleno, ze neni problem, bez kohokoli dalsiho ci bez nejake pozvanky. Snad se od te doby nic nezmenilo - jeste abych se jich doprosoval, abych se stal jejich zakaznik.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod Jiří P 11. 9. 2024 09:47

Jak přesně dávno je nedávno? Protože pokud vím tak žádná Family linka už neexistuje. Původní číslo je přesměrováno na standartní O2 prodejce a na novém webu je už jen číslo na standartní O2 linku.
Jiří P
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 11. 9. 2024 10:39

Je stále možné zřídit tarify s kódem pro vstup. Online i osobně na prodejně. Naposledy jsem to takto zařídil pro člena rodiny. Faktury chodí na jeho e-mail a služba je vedena na jeho jméno.

dockalacek píše:Na tohle jsem se ptal, když měnili tarify. Nejdřív říkali, že možnost brát si ni někoho pod sebe, protože mi u původního tarifu zmizelo 10 míst. No, a když se tarify vrátily, chlapec na lince mi řekl, že už to nejde. Nejde být jen vstupenkou. Můžeš si vzít tarif na sebe, s novým či starým číslem, ale platit ho budeš ty. Je to info staré několik měsíců, třeba je to už nyní jinak. Ale fleky asi zmizely...
Naposledy upravil oldschooltrancer- dne 11. 9. 2024 10:59, celkově upraveno 1
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod milbust 11. 9. 2024 10:47

Já volal před prázdninami. Dostal jsem nabídku na NEO+ bílý za 249 Kč a NEO+ Modrý za 349 Kč. Domluvili jsme se tak, že po prázdninách (to jsem využíval tu jejich prázdninovou akci SIM na zkoušku) jí zavolám a dořešíme to. Ke konci prázdnin mi paní sdělila, že již pro O2 nedělá. Tak jsem volal normálně na linku. Tam mi řekli, že bych musel mít nějaký kód od někoho, kdo ve Family je. Když jsem oponoval, že mi to před cca 2 měsíci nabídli, odskočila se poradit s nadřízenou. No prý to opravdu nejde a nabídla mi 2x NEO+ Modrý asi cca za 769 Kč. A oháněla se slevou od Air Bank. To jsem neakceptoval, s tím, že u původně nabízeného balíčku bych také mohl využít slevu u Air Bank. Tak se šla znovu poradit. Najednou se mnou mluvil nějaký chlap (asi to přepla na retenční). A ten mi nakonec nabídl O2 spolu Neo+ Modrý za 569 Kč. To jsem již vzal, jelikož to bylo víc internetu za míň peněz, než jsem původně požadoval.

-- 11. 9. 2024 10:51 --

Manželce koupím 1 GB dat za 100 Kč, takže celková útrata bude 669 Kč. -300 Kč. od Air Bank. Za 2x neomezené volání a SMS + 9 GB dat zaplatím 369 Kč. S tím jsem spokojen.
milbust
Junior

Odeslat příspěvekod dockalacek 11. 9. 2024 11:01

oldschooltrancer- píše:Je stále možné zřídit tarify s kódem pro vstup. Online i osobně na prodejně. Naposledy jsem to takto zařídil pro člena rodiny. Faktury chodí na jeho e-mail a služba je vedena na heho jméno.

dockalacek píše:Na tohle jsem se ptal, když měnili tarify. Nejdřív říkali, že možnost brát si ni někoho pod sebe, protože mi u původního tarifu zmizelo 10 míst. No, a když se tarify vrátily, chlapec na lince mi řekl, že už to nejde. Nejde být jen vstupenkou. Můžeš si vzít tarif na sebe, s novým či starým číslem, ale platit ho budeš ty. Je to info staré několik měsíců, třeba je to už nyní jinak. Ale fleky asi zmizely...

Aha, díky za čerstvé info a aktualní informace.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod miromen4 11. 9. 2024 11:51

Tak tohle, už je slušna pakarna a to obkecavani o nějakych par mniutach ročně jsou k smichu.
Takže vyjednat retenci, založit učet v připadě vice karet vice učtu a převadět prachy. No a ještě je v tom vlastně dalši subjekt navic.
A to se vyplati.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Junior

Odeslat příspěvekod ricc4rd0 12. 9. 2024 17:45

Ahoj, nevíte někdo, jaké dává retence O2 na ADSL internet (bonding 100/20, reálně 110/25Mbit, vyšší rychlost u nás není dostupná)? Už mě nebaví platit O2 700Kč+-. Zahlédl jsem, že Vodafone i TMobile dávají na mnohem rychlejší optice ceny okolo 200-300Kč, ale nevím, jak je to s ADSL. Bezdrátový internet 5G ani WiFi nechci, dráty mi vyhovují a optika u nás bude snad koncem příštího roku.
ricc4rd0
Junior

Odeslat příspěvekod undefined 12. 9. 2024 21:23

Vzhledem k uvedené rychlosti předpokládám, že se spíš jedná o VDSL internet. Již několikrát se na předchozích stranách zmínilo, že VDSL internet v nejvyšší dostupné rychlosti lze u O2 získat za cenu 249-299 Kč.

T-Mobile ani Vodafone v současné době nemají na tuto nabídku odpověď, tam se dá dosáhnout na slevy 30 %, výjimečně i více.
undefined
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Carlos789 12. 9. 2024 22:12

249kč za 250 Mbs? Dá se využít VDSL za 299 v akci na 6 měsícu a pak požádat o retenci? Je to úspěšné?
Carlos789
Junior

Odeslat příspěvekod Kubajzino 12. 9. 2024 22:33

Stačilo by si přečíst přechodzí strany... není to tak daleko.
Kubajzino
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 12. 9. 2024 23:25

Za bonding ale býval příplatek, takže při bondingu bude retenční cena asi vyšší, než je obvyklá retenční cena 249Kč či 299Kč.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jiří P 13. 9. 2024 10:04

Mám u O2 bonding a o žádném příplatku jsem nikdy neslyšel ani jsem nic takového nikdy neviděl v ceníku. Jak se ten poplatek projevuje, kolik by to mělo být?
Jiří P
Junior

Odeslat příspěvekod ricc4rd0 13. 9. 2024 18:00

A platíš za ten bonding kolik? A je to jediná služba od O2, nebo máš u nic ještě něco?
Jám mám od O2 jenom bonding 100/20 a ten jejich nebo CETIňácký Terminátor "modem", WiFi mám i přes jejich přemlouvání vlastní.
ricc4rd0
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka