Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
dockalacek píše:Na tohle jsem se ptal, když měnili tarify. Nejdřív říkali, že možnost brát si ni někoho pod sebe, protože mi u původního tarifu zmizelo 10 míst. No, a když se tarify vrátily, chlapec na lince mi řekl, že už to nejde. Nejde být jen vstupenkou. Můžeš si vzít tarif na sebe, s novým či starým číslem, ale platit ho budeš ty. Je to info staré několik měsíců, třeba je to už nyní jinak. Ale fleky asi zmizely...
oldschooltrancer- píše:Je stále možné zřídit tarify s kódem pro vstup. Online i osobně na prodejně. Naposledy jsem to takto zařídil pro člena rodiny. Faktury chodí na jeho e-mail a služba je vedena na heho jméno.dockalacek píše:Na tohle jsem se ptal, když měnili tarify. Nejdřív říkali, že možnost brát si ni někoho pod sebe, protože mi u původního tarifu zmizelo 10 míst. No, a když se tarify vrátily, chlapec na lince mi řekl, že už to nejde. Nejde být jen vstupenkou. Můžeš si vzít tarif na sebe, s novým či starým číslem, ale platit ho budeš ty. Je to info staré několik měsíců, třeba je to už nyní jinak. Ale fleky asi zmizely...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků