Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Patrik Vrána píše:no to se mi právě vyjednat nepovedlo, já u nich žádný služby nemám, nabídku mám na 249 kč přes zaměstnavatele
lilalo123 píše:Přeskočit na příspěvek
Převáděl jsem přítelkyni číslo od O2, ale objednávku jsem dělal rovnou přes retence T-m,
vzal jsem Neomezeně XL s 50% slevou na 5 let, tj 475 vč. DPH, nový zákazník a na její rodné číslo, nebyl žádný problém.
A pak jsem potřeboval pro bráchu datovou SIM bez FUP a bez limitu na rychlost, zkusil jsem to samé, objednávku přes retence (nový zákazník, jeho rodné číslo), a taky klapla 50% sleva na 5 let, tj. nějakých 530 vč. DPH.
Na lince jsem akorát řekl, že chci řešit svoji stávající smlouvu (aby mě tam přepojili), A retenčákům jsem řekl, že chci nové služby ale bez šaškování okolo (podle mě mají provizi i za prodej služby s retenční slevou), a šlo to nečekaně hladce.
TomW píše:Za jakou cenu je možné vyjednat retenční slevu u O2 na optický internet v síti CETIN s rychlostí 1000 Mb/s? A na jak dlouho?
TomW píše:Za jakou cenu je možné vyjednat retenční slevu u O2 na optický internet v síti CETIN s rychlostí 1000 Mb/s? A na jak dlouho?
Greenyn píše:Je reálné se po vypršení akce s tarifem za 0kč dostat přes retenci na 3 číslech někde mezi 200-250kč/číslo u tarifu NEO+ Modrý?
cigisek píše:Moje zkušenost s retencí:
Původní tarif:
"O2 Spolu pro dva bez internetu" (2x Modrý) taktéž v retenci. Začínali jsme na 500 celkem za 2 čísla, poté proběhlo dvojí zdražení - nejdřív minulý rok na 549, což jsem tak nějak akceptoval, poté letošní na 669Kč, což už mi přišlo dost.
Průběh retenčního hovoru:
Voláno na *11 v neděli, přes automat žádost o OKU, ověření dle jména a konce RČ, a po asi 3 minutách jsem byl přepojen předpokládám rovnou na retenci.
Samozřejmě jako první, že máme skvělej tarif, že si můžu pustit neomezený internet a takový ty klasický povídačky. Argumentoval jsem cenou tarifu, říkal jsem mlhavou nabídku za necelých 250Kč/číslo přes jiného operátora s možností fungovat i po vyčerpání dat omezenou rychlostí. (neřekl jsem T-Mobile, ale bylo mu to jasný, argumentoval, že nějakých 200kB je málo, ale hodil jsem mu to zpět s tím, že mi to "stačí" a je to pro mě lepší než u O2)
Poté nabídnuta akce "AirBank" - argumentace jinou bankou a neochotou zakládat nový účet. Přidal jsem i povzdech nad tím, že tu akci můžou kdykoli ze dne na den zrušit a jsem zase na vysoké ceně. Dost na tuhle možnost tlačil, tak se tím nenechte zaskočit a buďte na to připraveni.
Finální nabídka, kterou jsem akceptoval bylo přidání jednoho čísla navíc, za cenu, kterou jsme měli platit za 2 čísla (maminka jela dosud na předplacenku, ale bude mít smartfone, takže to byla jasná volba)
Výsledek tedy je:
O2 Spolu pro tři bez internetu za stejnou cenu (3x Modrý za 669Kč = tj. sleva 700 z ceníku). Možná z toho šlo vytlačit i víc (nevím, to budou vědět zkušenější), ale za mě spokojenost.
Asi si založíme i ten účet u Airbank, kde nastavíme automaticky "protočení" 10k dle podmínek a automatické inkaso. Poté by to bylo 669-300 = 369:3 = 123Kč/číslo za neomezenku se 4GB dat na našem specifickém trhu, což mi přijde už fajn.
Hlavně se jich nebát
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků