Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod milbust 8. 4. 2025 01:26

Existuje možnost stát se oprávněnou osobou a vše vyřídit za majitele. Tzv. správce. Správcem se staneš tak, že na webu se přihlásíš (tedy tvůj příbuzný) a vpravo, pod unity je kolonka přístupy. na ni klikneš. Po vyplnění jména a dalšího vybereš roli kontaktní osoby a klikneš na vytvoř přístup další osobě. Dál vás to už povede.
milbust
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 8. 4. 2025 02:28

MildaX píše:Máte někdo zkušenost s vyjednáváním retence za příbuzného v penzi? Lze to i když u telefonu nebude se mnou fyzicky přítomen?

Přístup do aplikace sám o sobě nestačí a vlastně není ani třeba. Při jednání po telefonu si operátor ověřuje znalost rodného čísla nebo data narození majitele účtu. A to i když ví, že hovoří se správcem účtu (který ale není majitelem).
Když znáte tyhle věci, tak u toho hovoru majitel opravdu nemusí být. A operátor ani nemá moc jak poznat, že hovoří s někým jiným (rozpoznávání podle hlasu tu jako bezpečnostní prvek ještě nemáme).
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod peta809 8. 4. 2025 05:08

Normálně jsem vyřizoval věci za otce, protože tomu nerozumí. Jak je napsáno výše, pokud znáš všechny potřebné údaje, tak operátor nemá šanci poznat že hovoří s někým jiným B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Milos 8. 4. 2025 05:58

Problém ale je, když jsi muž a řešíš věci za seniorku. V takovém případě operátoři rozdíl v hlase s jistotou poznají.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod peta809 8. 4. 2025 05:59

Tak pochopitelně :D
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod 1.John 8. 4. 2025 10:13

Nemusí být s tebou, dělal jsem to tak, že jsem se nechal přidal jako správce účtu v mojeo2.
1.John
Junior

Odeslat příspěvekod mrhule 8. 4. 2025 13:31

aktuálně nejnižší cena za NEO Modrý Family v základní retenci je 349 Kč nebo lze jít i níž?
mrhule
Junior

Odeslat příspěvekod 1.John 8. 4. 2025 13:42

Family Modrý jde za 299 a v spolu za 249
1.John
Junior

Odeslat příspěvekod MildaX 8. 4. 2025 13:45

5uch, peta809, 1.John: Děkuji pánové za rychlou pomoc.
MildaX
Junior

Odeslat příspěvekod zower 8. 4. 2025 14:28

Tak info pro vás, dnešní "domluva" na retenci. Volal jsem, že chci zrušit tu OnePlay, že nemám o tu službu zájem a nepoužíváme jí. Klučina tam napsal, že chci zrušit službu a ozve se mi někdo z výpovědního - dva dny na to - dnes, se ozvala a dopadlo to bídně, následovně.

z 1419,- za Neo modrý/bronz/bronz/stříbrný co platím teď... (mělo být zdražení na 1745,- kvůli OnePlay)

Jako argument jsem použil že TV nevyužívám a stejné tarify bych u mohl mít u TM za 50% ceny z tarifu, byl bych se stejnými tarify na 1515,- (když bych se byl schopen domluvit na prodloužení na dobu neurčitou po 4 měsících) Samozřejmě jsem byl zahlcen infem o "bonusech" jako Data na den 5x v měsíci atd. A když bych zrušil TV uplně, tak mi odpadá ta jejich "Spolu" sleva za využívání více služeb. Já na to upřímně asi nebyl připraven a protiargument jsem už neměl... Nabídla mi tedy "slevu" při zachování OnePlay o 150,- dolu...

Domluva je nyní tedy na 1595,-/měs. (navýšení o 176,-/měs. oproti ceně doteď) včetně OnePlay za ty stejné tarify jako nahoře. No uvidím, buď zkusím poptat ještě konkurenci, nebo to polknu.

Jen doplním, nemám u nich žádnou další službu, ani AB. Čistě tarify + tu vnucenou TV.
zower
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 1.John 8. 4. 2025 15:07

Odešel bych k T-mobile:
298 Kč Next 5 GB
373 Kč Next 12 GB
423 Kč Next Neomezeně L / 473 Kč Next Neomezeně XL
Naposledy upravil 1.John dne 8. 4. 2025 16:20, celkově upraveno 1
1.John
Junior

Odeslat příspěvekod pepisis 8. 4. 2025 15:13

Jak lze nejrychleji kontaktovat retenci? Staci zobrazit oku?
pepisis
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 8. 4. 2025 15:14

standavfr píše:Stejně je s tím kyslíkem sranda. Tohle mi přišlo:
O2 neo bronzový 12gb
O2 internet 50 mb
Oneplay komfort
Cena po slevě 250 za spolu 1499.

Cenník:
O2 neo bronzový 12gb 649
O2 internet 499
Oneplay komfort 199
Celkem 1347.
To nepotřebuje další komentář.

Takhle vypadá jejich spolusleva.
Jsem týden u T-Mobile, s vyhledáním oku 14 dní a z retence nikdo nevolal.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zower 8. 4. 2025 15:16

@1.John - Díky za tip. Mám tam ty čísla 4 a moje kalkulace u TM vycházela z 5 GB 298,- 12 GB 373,- a pak nevím název tarifu ale je to neomezenka s 10 Mbit omezením rychlosti za 473,- což bych byl na 1515,- Víc dat bych využil možná na jednom z těch 4 čísel místo těch 12 GB.

Ale netuším jak "ochotní" by u TM byli nabídnout mi to na dobu neurčitou od prvního hovoru, domlouvat se na 4 měsíce za 50% a pak "na uhádání" dopadnout ještě hůř než tady, by se mi řešit nechtělo. Možná ale telefonát zkusím ať vidím, třeba ochotní budou.
zower
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rozvadec 8. 4. 2025 15:24

O2 pribuzne akorat poslalo oznameni, ze ji NEO+ Bronzovy (449,-) prevede na NEO Bronzovy (499,-). A jako bonus dostane dalsi sluzby, ktere vyslovene "chce" (O2 Connect a O2 Security).

Jak se dostat na cenu 373,- u Next 12 GB od T-M?
Na webu je akt. cena Next 12 GB 454,- Kc bez DPH (protoze jen pro firmy), pro fyzicke osoby maji 12 GB (+ neomezene volani / sms) za 745,- Kc
Rozvadec
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka