od zower 8. 4. 2025 14:28
Tak info pro vás, dnešní "domluva" na retenci. Volal jsem, že chci zrušit tu OnePlay, že nemám o tu službu zájem a nepoužíváme jí. Klučina tam napsal, že chci zrušit službu a ozve se mi někdo z výpovědního - dva dny na to - dnes, se ozvala a dopadlo to bídně, následovně.
z 1419,- za Neo modrý/bronz/bronz/stříbrný co platím teď... (mělo být zdražení na 1745,- kvůli OnePlay)
Jako argument jsem použil že TV nevyužívám a stejné tarify bych u mohl mít u TM za 50% ceny z tarifu, byl bych se stejnými tarify na 1515,- (když bych se byl schopen domluvit na prodloužení na dobu neurčitou po 4 měsících) Samozřejmě jsem byl zahlcen infem o "bonusech" jako Data na den 5x v měsíci atd. A když bych zrušil TV uplně, tak mi odpadá ta jejich "Spolu" sleva za využívání více služeb. Já na to upřímně asi nebyl připraven a protiargument jsem už neměl... Nabídla mi tedy "slevu" při zachování OnePlay o 150,- dolu...
Domluva je nyní tedy na 1595,-/měs. (navýšení o 176,-/měs. oproti ceně doteď) včetně OnePlay za ty stejné tarify jako nahoře. No uvidím, buď zkusím poptat ještě konkurenci, nebo to polknu.
Jen doplním, nemám u nich žádnou další službu, ani AB. Čistě tarify + tu vnucenou TV.