Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jouda.III 24. 4. 2025 14:07

Jean_Valjean píše:Konkrétně na Slovensku a konkrétně ve Vysokých Tatrách. Ještě něco konkrétního?

Zrovna v Tatrách jsem žádné problémy nezaznamenal, ale těžko hodnotit, využíval jsem roaming, u kterého je výhoda možnosti využití různých operátorů.
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Junior

Odeslat příspěvekod dockalacek 24. 4. 2025 15:16

5uch píše:Zrovna dnes.. O2 služby (mobil: neomezené volání a SMS, 4 GB dat, domácí internet přes LTE reálnou rychlostí 4 Mbps, základní TV).
Původně po nějakých slevách 700 Kč. Ale s přechodem O2 TV na One play zdražení na 1000.
První jednání - snížení na 800 (žádná magie... Prostě jen odmítnutí vnuceného navýšení O2 TV ze základního bezplatného tarifu na tarif Komfort za 200).

Druhé kolo jednání s poukazem na "kvalitu" internetu... Výsledek: celkem 550 Kč.

Já se tam vůbec nemůžu dovolat... :-( :-( :-( :-(
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod Bobolit79 24. 4. 2025 16:02

Nech si at ti zavolaji. Me zavolali hned druhy den.
Bobolit79
Junior

Odeslat příspěvekod T.E.CH 24. 4. 2025 16:42

5uch píše:
Jancsi Ferenc píše:...Nicméně nechápu, že jim to stálo za to přijít o 550 Kč měsíčně. Mi to nedává smysl, když zvedali ceny jen pro to, aby z lidí vytřískali víc peněz, a tady jim nevadí, že přijdou o "takový ranec":-)

U jednoho o 500 přijdou, u dalších deseti si o 300 polepší... je to hra.

Je to tak, ke potřeba le odcházet jinam. Jak TMO , tak VF dokáží mabídnout mnohem lepší ceny....hlavně na IČ.
O2 začne dávat retence, ale až bude přeregistrováno na oneplay.
Teď tě nechaj vycukat.
Doporučuji přestoupit TMO nebo VF bez smlouvy a následně na retenci získat super cenovky.

A s televizí u O2 zůstat a společně s AIRbank sleva 300 a cena je v klidu, když jsou 3 připojení. Jedno za 250 přeprodat a cajk. :D
T.E.CH
Junior

Odeslat příspěvekod ilja2001 24. 4. 2025 16:54

Bobolit79 píše:Nech si at ti zavolaji. Me zavolali hned druhy den.

Mi se dneska ozvali snad do minuty. Pritom ta jejich slavna hlasova asistentka mi porad tvrdila, ze me nemuze prepojit, ze jsou operatori vytizeni a at ji popisu, co chci vyridit, pritom kazdou chvili chtela neco zopakovat, ze nerozumi. Tak jsem dal cislo, at mi zavolaji a ozvali se obratem.
ilja2001
Junior

Odeslat příspěvekod glock69 24. 4. 2025 17:07

Ta hlasová virtuální asistentka je děs. Ostuda O2.
glock69
Junior

Odeslat příspěvekod Bobolit79 24. 4. 2025 17:23

Strasna pitcha. Na chatu uz ani nefunguje hlaska chci prepojit na operatora nebo chci zrusit sluzbu.
Bobolit79
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 24. 4. 2025 17:50

dockalacek píše:
Já se tam vůbec nemůžu dovolat... :-( :-( :-( :-(

Já čekal tři týdny, než se retence ozvala. Prý toho mají hodně.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod standavfr 24. 4. 2025 18:37

T.E.CH píše:
5uch píše:
Jancsi Ferenc píše:...Nicméně nechápu, že jim to stálo za to přijít o 550 Kč měsíčně. Mi to nedává smysl, když zvedali ceny jen pro to, aby z lidí vytřískali víc peněz, a tady jim nevadí, že přijdou o "takový ranec":-)

U jednoho o 500 přijdou, u dalších deseti si o 300 polepší... je to hra.

Je to tak, ke potřeba le odcházet jinam. Jak TMO , tak VF dokáží mabídnout mnohem lepší ceny....hlavně na IČ.
O2 začne dávat retence, ale až bude přeregistrováno na oneplay.
Teď tě nechaj vycukat.
Doporučuji přestoupit TMO nebo VF bez smlouvy a následně na retenci získat super cenovky.

A s televizí u O2 zůstat a společně s AIRbank sleva 300 a cena je v klidu, když jsou 3 připojení. Jedno za 250 přeprodat a cajk. :D

Na samotnou televizi údajně banka sleva nejde uplatnit.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bobolit79 24. 4. 2025 18:40

Pokud tv platis pausalne mesicne fakturou tak sleva samozřejmě jde uplatnit.
Bobolit79
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 24. 4. 2025 19:00

Jj, někdo tu psal, že ne. Ale jde to, máš pravdu.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dockalacek 24. 4. 2025 19:06

Bobolit79 píše:Strasna pitcha. Na chatu uz ani nefunguje hlaska chci prepojit na operatora nebo chci zrusit sluzbu.

Obojí potvrzuji, OnePlay Komfort nejde zrušit ani v Moje O2 a Security mi dnes zablokoval jednu stránku, jsem tak naštvanej, že si to neumíte představit.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 24. 4. 2025 19:17

Já byl pro Flashku v O2 prodejně a byla tam fronta 5 lidí... většina řešila televizi a oneplay :-D

dockalacek: ono se sice "serucity" nedá úplně vypnout, ale dá se vypnout to, co bude sledovat. Mám kdyžtak poslat nějakej screen?
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 24. 4. 2025 20:35

dockalacek píše:Já se tam vůbec nemůžu dovolat... :-( :-( :-( :-(

A zkoušel jsi při volání na infolinku postupovat podle tohoto návodu viewtopic.php?p=13898057#p13898057 ?
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod glock69 24. 4. 2025 20:43

oldschooltrancer- píše:dockalacek: ono se sice "serucity" nedá úplně vypnout, ale dá se vypnout to, co bude sledovat. Mám kdyžtak poslat nějakej screen?

To mě taky zajímá... Děkuji
glock69
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka