Jean_Valjean píše:Konkrétně na Slovensku a konkrétně ve Vysokých Tatrách. Ještě něco konkrétního?
Zrovna v Tatrách jsem žádné problémy nezaznamenal, ale těžko hodnotit, využíval jsem roaming, u kterého je výhoda možnosti využití různých operátorů.
Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Jean_Valjean píše:Konkrétně na Slovensku a konkrétně ve Vysokých Tatrách. Ještě něco konkrétního?
5uch píše:Zrovna dnes.. O2 služby (mobil: neomezené volání a SMS, 4 GB dat, domácí internet přes LTE reálnou rychlostí 4 Mbps, základní TV).
Původně po nějakých slevách 700 Kč. Ale s přechodem O2 TV na One play zdražení na 1000.
První jednání - snížení na 800 (žádná magie... Prostě jen odmítnutí vnuceného navýšení O2 TV ze základního bezplatného tarifu na tarif Komfort za 200).
Druhé kolo jednání s poukazem na "kvalitu" internetu... Výsledek: celkem 550 Kč.
5uch píše:Jancsi Ferenc píše:...Nicméně nechápu, že jim to stálo za to přijít o 550 Kč měsíčně. Mi to nedává smysl, když zvedali ceny jen pro to, aby z lidí vytřískali víc peněz, a tady jim nevadí, že přijdou o "takový ranec":-)
U jednoho o 500 přijdou, u dalších deseti si o 300 polepší... je to hra.
Bobolit79 píše:Nech si at ti zavolaji. Me zavolali hned druhy den.
dockalacek píše:
Já se tam vůbec nemůžu dovolat...![]()
![]()
![]()
T.E.CH píše:5uch píše:Jancsi Ferenc píše:...Nicméně nechápu, že jim to stálo za to přijít o 550 Kč měsíčně. Mi to nedává smysl, když zvedali ceny jen pro to, aby z lidí vytřískali víc peněz, a tady jim nevadí, že přijdou o "takový ranec":-)
U jednoho o 500 přijdou, u dalších deseti si o 300 polepší... je to hra.
Je to tak, ke potřeba le odcházet jinam. Jak TMO , tak VF dokáží mabídnout mnohem lepší ceny....hlavně na IČ.
O2 začne dávat retence, ale až bude přeregistrováno na oneplay.
Teď tě nechaj vycukat.
Doporučuji přestoupit TMO nebo VF bez smlouvy a následně na retenci získat super cenovky.
A s televizí u O2 zůstat a společně s AIRbank sleva 300 a cena je v klidu, když jsou 3 připojení. Jedno za 250 přeprodat a cajk.
Bobolit79 píše:Strasna pitcha. Na chatu uz ani nefunguje hlaska chci prepojit na operatora nebo chci zrusit sluzbu.
dockalacek píše:Já se tam vůbec nemůžu dovolat...![]()
![]()
![]()
oldschooltrancer- píše:dockalacek: ono se sice "serucity" nedá úplně vypnout, ale dá se vypnout to, co bude sledovat. Mám kdyžtak poslat nějakej screen?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků