Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 24. 4. 2025 22:23

vizte přílohu.. tohle je pro mobil..
Přílohy
serucity.png
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod davsopl 24. 4. 2025 22:42

Takže pokud je to nový screen tarifu, tak nechali původní nastavení O2 Security jako bylo do teď a jen zdražili.
davsopl
Junior

Odeslat příspěvekod dockalacek 25. 4. 2025 09:51

Tak dnes ráno, ještě z postele, voláno do O2. Virtuální operátorce jsem řekl, že chci vypovědět službu, skutečné pak, že chci přejít k T-M, kde net můžu mít za 299. Zkoušela, jestli nechci sloučit služby, pak se mě zeptala, proč nemám Airbank, na to jsem řekl, že mám ČSOB. Posmutněla a s povzdychem mě přepojila na Výpovědní, kde jsem docela dlouho čekal, pak to borec zvedl, a říká:

"Dobrý den, říkali mi o vás, zkrátíme to, já Vám ten internet dám za 299!"

Já: "To beru, zůstávám!"

Při té příležitosti jsem požádal o zrušení OnePlay Komfort na One Play k Internetu. Spokojil bych se i s tím, kdyby net nechali za předchozích 349, takže jsem ani nečekal, že dosáhnu na maximální slevu, když letošní jaro zdražujou.

Zdražení paušálu u mobilu ze 199 na 224 asi přejdu, nebo má cenu se o něco pokoušet? Nejde o 25 korun, spíš o princip a nechci působit jako chamtivá bunda. Takže za mě spokojenost.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod lightblackfox 25. 4. 2025 13:33

Volal jsi ještě před datem převedení?

Lze se na 299 Kč dostat i u samostatného xdsl internetu? (Resp. v kombinaci s pevnou linkou.)
lightblackfox
Junior

Odeslat příspěvekod Napalm_death 25. 4. 2025 13:51

Jo dsl za 299 mám,dali mi ho na prodejně, byl to přechod od vodafone
Napalm_death
Junior

Odeslat příspěvekod lightblackfox 25. 4. 2025 14:00

Díky. Při přechodu od jiného operátora mohou být vstřícnější. Budou ale i jen v situaci, kdy se snaží zdražit, resp. snížit slevu?
lightblackfox
Junior

Odeslat příspěvekod dockalacek 25. 4. 2025 15:21

lightblackfox píše:Volal jsi ještě před datem převedení?

Lze se na 299 Kč dostat i u samostatného xdsl internetu? (Resp. v kombinaci s pevnou linkou.)

Ne ne, převedli mě včera, zkoušel jsem tam volat v den převodu, neúspěšně. Povedlo se to až dnes, den po převodu.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod Kubajzino 25. 4. 2025 17:48

lightblackfox píše:Volal jsi ještě před datem převedení?

Mám pouze internet a dostal jsem se na 249 kč (250/50 Mbps)
Kubajzino
Junior

Odeslat příspěvekod lightblackfox 25. 4. 2025 17:53

Neúspěšně ve smyslu „nedovolal jsem se“, nebo „nebyli ochotni slevit“?

Až se mi s datem převedení ozvou, mám se u samostatného dsl internetu pokoušet o 299 Kč?
Nebo k tomu ochotní nejsou, je jim jedno, jestli o zákazníka přijdou a jako nepřekročitelné minimum mají 349 Kč?

(Kubajzino: Jak se to podařilo?)
lightblackfox
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 26. 4. 2025 10:00

Jak si zařídit levnější mobilní tarif. Buďte nekompromisní stejně, jako jsou operátoři k nám.
https://mobilmania.zive.cz/clanky/jak-s ... fault.aspx

Kdo nemá zkušenosti s řešením retencí, tomu doporučuji přečíst si uvedený článek (včetně diskuse). Je v něm celkem "polopaticky" popsáno, jak na retence :nenapadne
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod chodec80 28. 4. 2025 19:10

Díky za zdejší informace. Ještě v květnu 2024 jsem za O2 Family platil cca 1050Kč měsíčně, od příštího měsíce za stejné* služby cca 1600Kč. Kdyby mi tak rychle rostl i plat. Jdu hledat kam přejít a uklidnit se na zítřejší telefonát s operátorem.

(* přidali služby o které nikdo nestál a které neumíme využít)
chodec80
Junior

Odeslat příspěvekod davsopl 28. 4. 2025 19:36

Dobré je argumentovat reálnou nabídkou od konkurence nebo zaměstnavatelskou nabídkou a být připraven. +-Jsou konkurenčními nabídky obeznámeni. Hlavně nepolevovat a stát si za svým a chtět OKÚ. Za mě platil slušný přístup, že bych chtěl do konce týdne už být u jiného operátora a nakonec to klaplo, sleva padla.
davsopl
Junior

Odeslat příspěvekod chodec80 28. 4. 2025 20:11

Vodafone mi nabídne +- stejnou cenu jako O2 po zdražení (už jsem s nimi mluvil). Takže sice neušetřím, ale O2 přijde o 2k měsíčně i můj Airbank.
chodec80
Junior

Odeslat příspěvekod Karlos68 29. 4. 2025 08:33

A zkoušel jsi volat na vodafone tady, mě nabídli nabídku levnější než o2, když jsem s ní potom argumentoval O2 ji dorovnalo, ale musíš na o2 se nechat přepnout na vypovědní oddělení ...
Naposledy upravil dockalacek dne 29. 4. 2025 10:32, celkově upraveno 1
Důvod: Prosím, bez externích odkazů
Karlos68
Junior

Odeslat příspěvekod mahonay 29. 4. 2025 13:48

dockalacek dne 29. 4. 2025 10:32, celkově upraveno 1
Důvod: Prosím, bez externích odkazů

A proč bez externích odkazů ? Vždyť na předchozí stránce je např. odkaz na T-Mobile a v jiných vláknech např. Samsung je spousta externích odkazů. To je nějaká nová cenzura ? V pravidlech fora jsem nic takového nenašel. Pokud to tam je tak dej interní odkaz s touto informací a já se ti omluvím. Kdyby to byl odkaz na Warez tak to pochopím. Forum je od toho aby se lidi něco dověděli a nemuseli to zdlouhavě hledat. Navíc tu zde dost pomáhal radami Raziel-CZ ohledně retenčních nabídek. Proč nemůže pomáhat ?
Než se na něco zeptáte použijte políčko hledat na tomto fóru
Samsung S23 Ultra
mahonay
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka