Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ladda Li 30. 4. 2025 12:37

dockalacek píše:Pozor! Já měl předtím taky O2 TV Modrou, kterou jsem ale neměl na čem sledovat, proto jsem upřímně nechápal, proč mi před měsícem oznámili, že mě převedou na OnePlay Komfort, když to nemám na čem sledovat. Platím si LepšíTV za 139 korun. Televizi mám Hisense, modelový rok 2018. Měl jsem radost, když jsem se dozvěděl, že OnePlay bude fungovat na televizích Hisense, bohužel až modelový rok 2020+.

Na chvíli jsem koketoval s myšlenkou, že bych si za 4 500 koupil nového Hisense, sledoval na něm OnePlay k internetu. Za tři roky by se mi nesledováním LepšíTV ta nová televize zaplatila, ale když jsem četl, jak se dost lidem seká, vypadá zvuk, od koupi nové televize jsem upustil.

Zkuste to převést k T-M a po půl roce se v nejhorším vrátíte k O2.

Možná je rozdíl ještě v tom, že u nich máte i tarif na volání (jestli jsem to správně pochopil). Ten u nich nemám. Řekl jsem jim, že používám firemní volání a osobní používám minimálně. Takže tím, že na vás vydělávají i na mobilním volání vám dali o 100 Kč větší slevu než mně.
Ladda Li
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mxtb 30. 4. 2025 12:50

Ladda Li píše:Postupoval jsem podobně jen s rozdílem, že jsem neměl placenou O2 TV (Komfort) ale jen tu zdarma (O2 TV Modrá). Na výpovědním oddělení mě nabídli 399 Kč na 24 měsíců. Prý je to nejnižší cena na kterou mě může dostat.

Tak to oni říkají každému, ve stylu „větší slevu opravdu dát nemůžeme, to bychom museli změnit všem zákazníkům“. Akorát to různým lidem říkají s různými částkami. Asi si myslí, že si to mezi sebou neřekneme. :D
Ladda Li píše:Když jsem argumentoval, že se mi to nevyplatí když T-mobile nabízí za 299 Kč, tak mi už nižší cenu nenabídli a do emailu mě poslali potvrzení výpovědi s 30 denní výpovědní lhůtou.

Mám čekat, že se z O2 ještě ozvou s nabídkou 299 Kč nebo mám hned přejít k T-mobilu?

Volal jsi před převedením na nové tarify, nebo až po? Pokud před, tak lze službu zrušit okamžitě.

Už se neozvou.

A to nechci vidět, co se bude dít v roce 2027. To nebude dobré…
mxtb
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kuk321 30. 4. 2025 13:15

Za kolik se dá aktuálně sehnat nejnižší neomezené volání? Data nepotřebují- tlačítkový mobil.
Kuk321
Junior

Odeslat příspěvekod Ladda Li 30. 4. 2025 13:20

mxtb píše:Volal jsi před převedením na nové tarify, nebo až po? Pokud před, tak lze službu zrušit okamžitě.

Volal jsem před převedením. Zřejmě to udělám tak, že T-mobilu předám O2 OKU ať mě převedou sami. Jde mně hlavně o to jestli mi T-mobile nechá cenu 299 Kč i po prvních 6 měsících nebo mi to taky zvednou na 399 Kč. Pak by pro mne přechod od O2 k T-mobile moc nedával smysl.
Ladda Li
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JáHledač 30. 4. 2025 13:26

@mxtb
a co se bude dít v roce2027?
JáHledač
Junior

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 30. 4. 2025 13:31

Ladda Li píše:
mxtb píše:Volal jsi před převedením na nové tarify, nebo až po? Pokud před, tak lze službu zrušit okamžitě.

Volal jsem před převedením. Zřejmě to udělám tak, že T-mobilu předám O2 OKU ať mě převedou sami. Jde mně hlavně o to jestli mi T-mobile nechá cenu 299 Kč i po prvních 6 měsících nebo mi to taky zvednou na 399 Kč. Pak by pro mne přechod od O2 k T-mobile moc nedával smysl.

Po 6. měsíci si můžete vyjednat slevu až 40% na VDSL internet.
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod Komair 30. 4. 2025 13:57

JáHledač píše:@mxtb
a co se bude dít v roce2027?

Asi má na mysli tohle
https://asociace.ai/prognoza-ai-2027-hlavni-zjisteni-a-varovani-pro-vyvoj-umele-inteligence/
Komair
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mxtb 30. 4. 2025 14:03

Přesně! Pak se všichni, až nám skončí dvouleté slevy, budeme hádat s AI. To bude zážitek.
mxtb
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gounelle 30. 4. 2025 14:03

Kuk321 píše:Za kolik se dá aktuálně sehnat nejnižší neomezené volání? Data nepotřebují- tlačítkový mobil.

199,- NEOMEZENĚ TescoMOBILE

https://tescomobile.cz/balicky-ceny/
gounelle
Junior

Odeslat příspěvekod Ladda Li 30. 4. 2025 14:21

jezevcik8475 píše:Po 6. měsíci si můžete vyjednat slevu až 40% na VDSL internet.

Jo, teď jsem se to právě dočetl ve vedlejším vlákně, že obchodníci TM někdy slíbí 299 Kč napořád, ale ve skutečnosti je možné se dostat jen na 40% slevu u VDSL. Pro 100Mbit by to byla retenční cena 389 Kč. Takže oproti O2 rozdíl 10 Kč :-(

Pokud budu mít u O2 cenu 399 Kč včetně O2 TV Modrá a u TM za 389 Kč bez TV, a u obou operátorů budu mít veřejnou IPv4 (stačí dynamická) tak se mi zdá výhodnější O2 (kvůli té TV).

Navíc kdybych chtěl přejít na 250mbit VDSL a u O2 bych platil stále 399 Kč a u TM 449 Kč (což je 40% z 749) tak je asi rozumnější zůstat u O2.

Vidíte to stejně?
Ladda Li
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mxtb 30. 4. 2025 14:52

Ještě tu máme od T-Mobile předplacenou kartu 100 GB za, řekněme, 275 Kč měsíčně.

U O2 by právě nyní nikdo zůstávat neměl. Oni by si to zdražování pak rozmysleli. :idea:
mxtb
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jasr77 30. 4. 2025 15:39

Zeptal jsem se na Cetinu a mlží, to je mlha že by se dala krájet...

Kubajzino píše:
jasr77 píše:O bindingu 35b máš informaci odkud?

Přímo od Cetinu, údajně má začít 1.7 s novým Terminátorem.
jasr77
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kubajzino 30. 4. 2025 15:51

To je zvláštní, mně napsali "Nový produkt 500/100 spouštíme 1. 7. 2025. Bude to vždy na bondované přípojce, tedy s Terminátorem. Tento produkt bude dostupný zatím pouze na vektorovaných DSLAMech s maximální vzdáleností do 500 metrů." třeba to nestihnou.. kdo ví :-D ale jak jsem říkal, za 249 kč si klidně počkám, pokud to o2 nějak klasicky neošulí. :-D
Kubajzino
Junior

Odeslat příspěvekod mahonay 30. 4. 2025 18:52

Ohledně internetu od O2 jsem se dočetl toto:
při kombinaci O2 Spolu (jedna fixní služba - internet a/nebo televize) a jedno mobilní číslo) se lze dostat i na 149 Kč za internet.
Tohle je info od Raziel-CZ který se zabývá retencí a zde má v podstatě zákaz za porušení ustanovení čl. IV odst. 3 Podmínek pro užívání služby informační společnosti. Konkrétně: „Obsah vkládaný Uživateli dále nesmí obsahovat skrytou či zjevnou reklamu. Podle mého odkazy a pomoc s retencí není reklama.
A jelikož moderátor dockalacek maže externí odkazy a Marek Lutonský Hlavní administrátor zakázal "reklamy" a odkazy na komerční službu tak sem nemůžu dát externí odkaz. Dle zájmu můžete dohledat např. web v profilu Raziel-CZ
Než se na něco zeptáte použijte políčko hledat na tomto fóru
Samsung S23 Ultra
mahonay
Pokročilý

Odeslat příspěvekod polda 30. 4. 2025 19:39

mxtb píše:Přesně! Pak se všichni, až nám skončí dvouleté slevy, budeme hádat s AI. To bude zážitek.

Ta dvouletá smlouva platí leda pro tebe ,až budou chtít navyšovat cenu( tipuji ještě letos) tak ji buď přijmeš nebo dají možnost odchodu bez sankcí ,což kdyz nemáš kam jít neuděláš.
polda
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka