Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod chodec80 3. 5. 2025 12:55

dockalacek píše:My v těhle diskuzích jsme trochu postižení, známe konkureční nabídky, ale myslím, že na fórum Mobilmánie nechodí většina populace v ČR, takže může být většina lidí, kteří ani neví, že můžou přejít jinam, neznají konkurenční nabídky a tak.

Ta "běžná" populace bude můj kolega. Já blbec ho před léty zlanařil přes můj kód na O2 Family, první zdražení po převodu O2F na O2, po roce další zdražení. Je ***** a reálně nemá kam jít, protože O2+Airbank = tak nějak stejná cena, kterou vám nabídce konkurence.
chodec80
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 3. 5. 2025 13:11

To, že nemá kam jít, ale přece neznamená, že by aktuálně zbytečně platil za nějaký předražený tarif, který by mohl mít výrazně levněji u někoho jiného a tím pádem by mohl ušetřit.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dockalacek 3. 5. 2025 15:35

chodec80 píše:
dockalacek píše:My v těhle diskuzích jsme trochu postižení, známe konkureční nabídky, ale myslím, že na fórum Mobilmánie nechodí většina populace v ČR, takže může být většina lidí, kteří ani neví, že můžou přejít jinam, neznají konkurenční nabídky a tak.

Ta "běžná" populace bude můj kolega. Já blbec ho před léty zlanařil přes můj kód na O2 Family, první zdražení po převodu O2F na O2, po roce další zdražení. Je ***** a reálně nemá kam jít, protože O2+Airbank = tak nějak stejná cena, kterou vám nabídce konkurence.

Jo, to mi vadí taky, u O2 je to jako nějak víc bolestnější. Nemyslím jen tohle letošní jarní zdražení, za dva roky zase změní mobilní tarify, sice třeba přidaj data, ale zase zdraží o pade. T-Mobile nesleduju tak moc jako O2, ale nepřijde mi, že tam by tarify měnili co dva roky. Jen si člověk vybojuje něco na Retenčním, než se naděje, už ho převádí na "vylepšený" tarif, to jestě před pěti lety v takový míře nebylo, nebo jo?

Ke kolegovi: pořád je ale na tom líp, než když by měl ceníkový tarif přes stránky operátorů, ne?
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod JohnyHD 3. 5. 2025 16:05

peta809 píše:
Milos píše:Ta cena 249Kč bude se slevou za O2 Spolu (sleva 50Kč až 200Kč podle typu služeb). Je tedy vidět, že retenční cena za optický internet 1000Mbps může být 299Kč až 449Kč :nenapadne
Pokud je tu někdo s optickým internetem 1000Mbps od O2, tak by bylo fajn, kdyby uvedl jakou reteční cenu za něj platí.

Kamarád potom co byl převeden od Nej k O2 měl 500/500 za 149,- měsíčně na neurčito, teď po zdražení 500/500 199,- měsíčně na 2 roky.

U me totez.2 roky optika 250/250 za 99 Kc s tim,ze to mam navzdy.Ted za 149 na 2 roky.Kdyz jsem pozadoval dodrzeni puvodnich podminek,jinak je to podvod,jen se mi vysmali,ze podminky jednostranne zmenili a bud na ne pristoupim nebo v pripade nesouhlasu at klidne odejdu.Z toho obecne vyplyva,nikdy operatorum neverte,ani kdyz uvedou,ze je to navzdy,proste si zmeni podminky,kdy se jim zlibi a zakaznik bud sklapne kufry a kyvne nebo at tahne.
JohnyHD
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 3. 5. 2025 16:49

Internet 250/250 za cenu 149Kč je pořád za hubičku ;-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 3. 5. 2025 17:29

"navzdy", nebo snad na dobu neurčitou?
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod chodec80 5. 5. 2025 20:10

dockalacek píše:Ke kolegovi: pořád je ale na tom líp, než když by měl ceníkový tarif přes stránky operátorů, ne?

To ano, ale to někdo opravdu používá? Vloni O2 rozesílalo do SMS obchodní nabídky na neomezenku (i včetně dat, ale nějakou nižší rychlost) s cenou o 50Kč vyšší, než byl ten Neo+ Bronzový.
Po dnešní diskusi s Nej.cz počkám na nucený převod k O2 a podle nabídky se rozhodnu co dál, takže to zatím musím vydržet.
chodec80
Junior

Odeslat příspěvekod laiki 5. 5. 2025 20:24

Mám dotaz na znalce O2. Máme OnePlay a internet a uvažujeme o nějakém tarifu pro dědu. Ten bych ale chtěla z Family (kod mám), kvůli nižším cenám. Je možné si takový tarif přidat k běžnému O2 účtu nebo to nejde? Jde mi o to, že když už tarif, tak chci aby se zlevnila stávající TV a internet. Zkoušela jsem se dovolat na O2, ale ani heslo "nová služba" nezafungovalo... A k tomu druhý dotaz, myslíte, že má smysl s novým tarifem měsíc počkat, jestli se nebude opakovat loňské léto s tarifem na zkoušku zdarma? Děkuju za radu.
laiki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod henryolik 5. 5. 2025 21:25

Normálně přes https://www.o2.cz/o2family/prihlaseni se zadá kód, objedná tarif a pak se stačí jen přihlásit svým stávajícím účtem v O2. Spolu na Family tarify normálně funguje.
henryolik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod laiki 5. 5. 2025 22:05

Děkuju, tak takto jednoduché jsem to nečekala.
laiki
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka