od dockalacek 3. 5. 2025 15:35
chodec80 píše:dockalacek píše:My v těhle diskuzích jsme trochu postižení, známe konkureční nabídky, ale myslím, že na fórum Mobilmánie nechodí většina populace v ČR, takže může být většina lidí, kteří ani neví, že můžou přejít jinam, neznají konkurenční nabídky a tak.
Ta "běžná" populace bude můj kolega. Já blbec ho před léty zlanařil přes můj kód na O2 Family, první zdražení po převodu O2F na O2, po roce další zdražení. Je ***** a reálně nemá kam jít, protože O2+Airbank = tak nějak stejná cena, kterou vám nabídce konkurence.
Jo, to mi vadí taky, u O2 je to jako nějak víc bolestnější. Nemyslím jen tohle letošní jarní zdražení, za dva roky zase změní mobilní tarify, sice třeba přidaj data, ale zase zdraží o pade. T-Mobile nesleduju tak moc jako O2, ale nepřijde mi, že tam by tarify měnili co dva roky. Jen si člověk vybojuje něco na Retenčním, než se naděje, už ho převádí na "vylepšený" tarif, to jestě před pěti lety v takový míře nebylo, nebo jo?
Ke kolegovi: pořád je ale na tom líp, než když by měl ceníkový tarif přes stránky operátorů, ne?
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)