Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Jouda.III 18. 5. 2025 12:24

opat (novy) píše:jejich tv za 199 ( až 6 sdílení + prima + , dobrá konkurence oproti OnePlay )

Nabídka bez 1. ČFL a ELH není pro někoho dobrá konkurence.
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 18. 5. 2025 13:14

oldschooltrancer- píše:Obávám se, že nedorovnají. 5 GB dat + neozemený volání a SMS u T-mobile (pak sice 8 Mbit, ale pro některý lidi zbytečný) vs 4 GB a 3 dny neomezených dat + neomezený volání a SMS. Cena u T-mobile po maximální slevě 442 vs. cena u O2 199 (149). T-mobile taky může změnit, kdy se mu zlíbí, už dlouho nezdražovali, ani bych se nedivil, kdyby s něčím přišli.

Omlouvám se za OT, ale ten O2 tarif Neo Modrý Family 4GB (cena 149Kč až 299Kč dle počtu služeb a dle vyjednávacích schopností) bys měl spíš porovnávat s T-Mobile tarifem Next 5GB (cena 298Kč) a nikoliv s tarifem Next Neomezeně L 8Mbps (cena 423Kč), který má blíže k O2 tarifu Neo Stříbrný Family 10Mbps (cena 349Kč až 599Kč dle počtu služeb a dle vyjednávacích schopností).
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod standavfr 18. 5. 2025 13:34

oldschooltrancer- píše:Obávám se, že nedorovnají. 5 GB dat + neozemený volání a SMS u T-mobile (pak sice 8 Mbit, ale pro některý lidi zbytečný) vs 4 GB a 3 dny neomezených dat + neomezený volání a SMS. Cena u T-mobile po maximální slevě 442 vs. cena u O2 199 (149). T-mobile taky může změnit, kdy se mu zlíbí, už dlouho nezdražovali, ani bych se nedivil, kdyby s něčím přišli.

No nevím, já mám u T-Mobile dva tarify 8 gb plus víkendy neomezeně plus 10 gb sdílených dat každý za 399 na pět let. Řekl bych, že nabídka konkurence s retencí dost úzce souvisí.

-- 18. 5. 2025 13:40 --

Jouda.III píše:
opat (novy) píše:jejich tv za 199 ( až 6 sdílení + prima + , dobrá konkurence oproti OnePlay )

Nabídka bez 1. ČFL a ELH není pro někoho dobrá konkurence.

To se ovšem nebavíš o tarifu za 199 pokud se nemýlím.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jouda.III 18. 5. 2025 13:43

Nemají je v žádném tarifu.
Jouda.III
Junior

Odeslat příspěvekod standavfr 18. 5. 2025 13:48

Píšu o tom, že naše liga není u O2 v tarifu za 199 o kterém byla řeč. Pro někoho může být důležitější možnost víc zařízení v ceně nebo 160 programů proti 90 u O2 ve sportovním tarifu za podobnou cenu. Kdo sleduje Českou ligu tak jinou možnost než O2 nemá.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod T.E.CH 20. 5. 2025 10:06

telefony a net přesunout jinam..... a TV si u O2 zlevnit přes airbank.
Naposledy upravil T.E.CH dne 20. 5. 2025 13:24, celkově upraveno 1
T.E.CH
Junior

Odeslat příspěvekod Jouda.III 20. 5. 2025 10:50

xDSL není kam moc přesunovat, pod 299 se nedá s 100 Mbit/s nikde dostat.
Jouda.III
Junior

Odeslat příspěvekod T.E.CH 20. 5. 2025 13:24

Tak zas všechno ma nějakou cenu....
T.E.CH
Junior

Odeslat příspěvekod Jouda.III 20. 5. 2025 13:35

Monopol CETINu. Tam se moc s cenou manévrovat nedá.
Jouda.III
Junior

Odeslat příspěvekod quaer0 20. 5. 2025 15:44

Jouda.III píše:xDSL není kam moc přesunovat, pod 299 se nedá s 100 Mbit/s nikde dostat.

To počítáš už se slevou 300 u airbank?
quaer0
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jouda.III 20. 5. 2025 15:50

Ne, se slevou 200 + 100 za spolu
Jouda.III
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 21. 5. 2025 01:56

oldschooltrancer- píše:Retenci řešte ještě před migrací na Oneplay a NEO bez +. Ne až potom. Tím jim půjde hodnoda dolů míň a spíše vám to dají.

S tím bych úplně nesouhlasil. Retenci (domácí internet přes LTE) jsem řešil po migraci na OnePlay a NEO+ a dostal jsem se na lepší cenu než předtím...:
- NEO Modrý (4 GB + neomezené volání a SMS)
- Internet MAX přes LTE (reálná rychlost v místě 2-4 Mpbs)
- O2 TV k internetu
Celkem za 550. To považuji za slušnou cenu. Před tím jsem to měl (už s nějakými ukecanými slevami) za 700.

Bez držkování kvůli rychlosti netu by to bylo 800. Kdybych nechal O2 volnou ruku s převodem na nové služby (přidání služeb na TV Comfort) tak za 1000. A kdybych už před tím nevyjednal nějaké slevy, tak nejspíš za 1200.
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod milbust 21. 5. 2025 09:56

peliculiar píše:Ahoj členové komunity. Dnes při brouzdání po fejsbůku jsem se dozvěděl, že došlo ke zdražení služeb O2. Služby jsou psané na mou partnerku a ta mi samozřejmě neřekla, že jí už od O2 přišly emaily, které o tom v předstihu informovaly.

Máme O2 Spolu, které zahrnuje: mobilní tarif NEO Modrý, O2 Internet MAX 50 (VDSL) a k tomu (údajně zdarma) IPTV Oneplay Komfort. Původní názvy služeb už si nepamatuju, vím jen, že internet byl stříbrný.

Za tyto služby jsme platili celkem 848,98 Kč (-300 Kč zpět přes Unity), nyní budeme platit o kilo víc s tím, že pro nic z toho, co je tam "navíc" nemáme využití.

Z výše uvedeného je vidět, že nejsme zrovna nároční klienti a primárně nám jde o co nejnižší cenu za běžné služby. Je nějaká možnost jak se domoci toho, aby se to dalo vrátit zpět? Měl by prosím někdo nějaký nápad, co by se dalo dělat?

Tak co. Už jsi s něma něco vyhandloval? Bylo by fajn sem napsat své zkušenosti, když už Ti tolik lidí radilo. Nebo jsi se radši rozešel s přítelkyní :-))
milbust
Junior

Odeslat příspěvekod T.E.CH 21. 5. 2025 17:33

Šel na brigádu vydělat tu stovku rozdílu. :D ;-)
T.E.CH
Junior

Odeslat příspěvekod Torns 21. 5. 2025 18:29

Měsíčně ale šlo o 300 Kč.

peliculiar píše:Aha, tak oni mi nezdražili o kilo ... O kilo je dražší jen vyúčtování za duben s tím, že nás převedli 21. dubna na nové služby.
Čili jen deset dní po změně udělalo zdražení o kilo ...
Torns
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka