Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Honzik85 28. 12. 2012 19:58

Ahoj,
aktuálně mám tarif O2 :kůl:, závazek končí 3.2.2013. Automatickou prolongaci mám zrušenou. IvM nemám, faktury kolem 300/měsíc.
Teď jsem hovořil s paní z retenčního. Nastínil jsem jí, že mám v plánu přejít k VF na tarif 2 přes ČD In-kartu, kvůli snížení nákladů.
Paní mi nabídla 250 volných sms do všech sítí zdarma na 12 měsíců, od zítřka. S tím, že odejít můžu v únoru i tak, jelikož to nemá vliv na délku úvazku.

Mám pár dotazů:
1) pokud na to kývnu, mám šanci z nich vymámit koncem roku 2013 zas volné sms do všech sítí?
2) máte někdo zkušenosti s tím, jestli se dají pumpnout o další služby?
3) pokud se v únoru rozhodnu odejít stačí tedy po 3.2.2013 dojít na pobočku TO2 s PAC ID/KPČ?

Předem díky za rady :-)
Honzik85
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ferokulda 28. 12. 2012 21:25

1) Ano, většinou když ti to končí, lze z nich něco vymámit, otázkou je, jestli ti dají zase zrovna 250 SMS.
2) Záleží na koho na lince narazíš, já jsem se třeba domluvil až se třetím operátorem. Ale mohli by tě dát ještě nějaké volné minuty, většinou ke kůlu dávaj navíc dalších 60 minut.
3) Přechod k jinému operátorovi lze dle mě zařídit po telefonu. U O2 na linku nahlásíš KPČ co ti dá VF. Ale optej se u VF jak je to s tou in-kartou, jestli musíš na prodejnu.
ferokulda
Junior

Odeslat příspěvekod Honzik85 29. 12. 2012 20:59

ferokulda: děkuju za info. Jak je to s In-kartou a tarifem vím, seděl jsem na stejném patře jako kolegové, kteří ty tarify spravují :-)
Vadí mi u TO2 ten závazek na 2 roky. U VDF , pokud se naskytne kdekoliv něco lepšího, nechávám generovat PAC ID a mizím v dáli.
Honzik85
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ferokulda 30. 12. 2012 16:43

Ale vždyť se u O2 nemusíš uvazovat na 2 roky, nech si dát nějakou tu retenci a odejít můžeš kdykoli.
ferokulda
Junior

Odeslat příspěvekod Unown 8. 1. 2013 12:25

Tak jsem volal na O2, volal jsem na *88 a přes robota jsem se dostal k výpovědi hlasové služby. Mluvil jsem s nějakým týpkem o tom, jestli mám zrušenou automatickou prolongaci smlouvy, že mi konči a že se poohlížím po něčem jiném. Ptal se mě proč, tak jsem sdělil, že jsem si pořídil tablet a že mi nestačí FUP 500MB na 2 zařízení. že jsem byl u T-Mobilu a ti mi nabídli při uvázku na 2 roky (sdělil jsem, že mi úvazek nedělá problém) FUP 4GB za 300,-
Pán řekl, že mi s internetem nic udělat nemůže. akorát mi ho slevnit na 200.-

jinak mám O2 COOL + 250sms + 120minut + 500MB internet (300,-) faktury cca 600-700 měs...
Unown
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Unown 15. 1. 2013 16:56

tak jsem volal na retence přímo a paní mi nabídla FUP 2GB za 550měsíčně :D ještě dráž, než na stránkách :D
Unown
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marvy 15. 1. 2013 18:17

ferokulda píše:Ale vždyť se u O2 nemusíš uvazovat na 2 roky, nech si dát nějakou tu retenci a odejít můžeš kdykoli.

retenci dopředu nedaj 8-) a ty tarify O2 bez uvazku nejsou tak zajímavý. :D Chtěl jsem lepší nabídku než mam ted u konkurence a nedají nic.
marvy
Junior

Odeslat příspěvekod bado 15. 1. 2013 18:53

Tak jsem dnes chtěl jen info jak vypovědět smlouvu (Bronz 216Kč/30min) uvažoval jsem o Blesk mobilu. Paní chtěla vědět důvod, tak jsem ji ho řekl a nabídka byla taková Bronz za 216 Kč s 30 minutama zustane a ktomu měsíčně dalších 200 min do všech sítí 24hod/denně na 12 měsíců. Zdá se mi to férová nabídka tak jsem kývl.
Měl jsem k tomu účtu ještě jednu kartu tandem, tam to bylo složitější, ale dohodli jsme se na přechod na normální tarif 110Kč/měs a 115 minut.
Takže já jsem maximálně spokojen. Stejně to ani nevyužiju. Oboje je bez dalších závazků.
bado
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dj Smolíček 15. 1. 2013 21:40

ten BRONZ mam totez co ty... 30 min + 200 extra minut mesicne na rok. no neber to.. vystaci mi to..
36°
Dj Smolíček
Junior

Odeslat příspěvekod Tompr 16. 1. 2013 17:04

no prave ze to ani neprovolas... a na to sazi schvalne si pak spocitej kolik jsi provolal minut a vydel castou a mozna se budes divit za kolik volas za minutu...
Tompr
Junior

Odeslat příspěvekod booroo 16. 1. 2013 18:12

:-]
Naposledy upravil booroo dne 17. 1. 2013 17:27, celkově upraveno 1
booroo
Junior

Odeslat příspěvekod bado 16. 1. 2013 18:55

Tompr píše:no prave ze to ani neprovolas... a na to sazi schvalne si pak spocitej kolik jsi provolal minut a vydel castou a mozna se budes divit za kolik volas za minutu...

To je sice pravda, já to nemám šanci provolat, ale v podstatě zůstanu naplatbách jako v minulosti a nemusím se nijak omezovat. Po čase situaci přehodnotím a jelikož tam nejsou žádné závazky tak můžu měnit dál. Já čekám na Tesco-mobil s čím příjde.

Jinak jsem dnes byl povyřídit ten druhý telefon a dostal jsem tarif NEON XS, který se přestal dávat od 1.11.2009. a ktomu +100min.Pokud bych šel k Blesku jak jsem původně chtěl tak stejně bych musel mít to měsíční plnění a těch pár korun navíc mne už nevytrhne a nemusím řešit dobíjení.
Osobně by se mi nejvíc líbilo tak 50min+50 SMS. To bych byl max. spokojen.
bado
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reku 16. 1. 2013 19:09

Tak to je u Vodafone ČD tarif 2 za 90 korun - tam by jsi měl i více, než 50 minut a 50 SMS.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod radim 17. 1. 2013 08:45

No vidíš, někdo radši bude platit víc jak dvojnásobek a minuty nechá propadat. Paušály jsou strašně záludné, proto nám je operátoři tak cpou. Na první pohled ten koupený balíček (nic jiného paušál není) vypadá atraktivně, ale pokud by si člověk spočítal za rok, kolik čeho spotřeboval a kolik za to zaplatil (což nikdo nikdy neudělá), tak by se pak nad tou výhodností asi hodně divil.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tompr 17. 1. 2013 09:44

radime uplně s tebou souhlasím nejsem zastancem paušálu kdysi jsem měl u TM kreditovy 300 kč a volaní za 5kč/min....do tarifu bych šel od upc

http://mobil.idnes.cz/nove-tarify-upc-0ik-/mobilni-operatori.aspx?c=A130116_170024_mobilni-operatori_hro
Tompr
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka