Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod malachi33 3. 2. 2024 12:43

Taky si myslím, že nemají důvod to omezovat, když už mají jednu cenu pro všechny rychlosti. Většina lidí stejně 99 % času to maximum využívat nebude.

-- 3. 2. 2024 13:12 --

Jiří P píše:Mě osobně několik O2 Guru tvrdilo že LTE Air internet už zřídit nejde, ale že to je jedno protože ten nezákladnější 5G internet (Bronzový 20/2Mbps) funguje i v LTE modemech. Nechtěl jsem před nimi argumentovat, že chci Air abych ho mohl přenášet, protože přenášení je porušení smluvních podmínek.

To už je jejich věc jestli internet budou fixovat na jednu BTS nebo ne. Technické možnosti na to mají. Podle mě sami chtějí aby to bylo možné, jinak by to neumožňovali. A samozřejmě to nebudou nějak vytrubovat do světa, protože pak by si už nikdo nekupoval ty jejich extrémně předražené balíčky dat na kterých musí rýžovat neskutečné peníze.
Z mého pohledu by pak nemělo vůbec žádný smysl dál nabízet nějaký bronzový internet s uměle omezenou rychlostí, když na té stejné adrese ti nabídnou zlatý s 5x vyšší rychlostí a za úplně stejnou cenu. A že na mé adrese jede 5G přes 300 Mbps mám ověřeno. Se toho Guru normálně zeptej jaký smysl má nabízet bronzový tarif, když stojí stejně a je 5x pomalejší. Myslím že ti to na férovku řekne v čem tkví jeho výhoda.
Naposledy upravil malachi33 dne 3. 2. 2024 14:16, celkově upraveno 1
malachi33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 3. 2. 2024 13:34

Jiří P píše:U bezdrátových internetů budou rychlost nadále uměle omezovat. V ceníku jsou MAX tarify pořád rozdělené na Bronzový, Stříbrný, atd. Podle toho jak moc je vytížená síť v dané oblasti tak si O2 určí jaká bude maximální dostupná rychlost. Takže je klidně možné že za 600 Kč dostaneš MAX Bronzový přes 5G a rychleji než 20/2 Mbps to nikdy nepojede.

Nové MAX tarify (O2 Internet MAX Bronzový až Platinový) jsou platné pro VDSL i bezdrátové připojení. Necháme se tedy překvapit, jak to s tím omezováním/neomezováním rychlosti v reálu bude :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vojta66 3. 2. 2024 13:46

Včera jsem přešel k O2 od TMobile s VDSL bonding, Terminátor vlastní. 100/15. Platil jsem 390 u T-Mobile, teď budu platit půl roku 199. Co bude po půl roce se uvidí. Cenikovou cenu platit nebudu, i kdybych měl zase odejít.
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod Letadlo 3. 2. 2024 17:04

Šel jsem stejnou trasou, z T-Mobile na O2. Tarif 50/5. Pokud vím, terminační zařízení patří Cetinu. Za chvíli mi sleva bude končit. Docela se toho děsím, protože ty problémy, co s tím byly, to je něco neskutečného. Lituji, že jsem si nezvolil tarif od Telly na dva roky za 250 korun.

Uvidíme, co nabídnou retence z O2.
Letadlo
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 3. 2. 2024 17:18

Jaké jsi měl problémy?
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod hoj 6. 2. 2024 22:06

Mam nabidku od retence O2
Ceny s DPH
600 neomezeny tarif max. rychlost
220 4Gb tarif
220 4Gb tarif
220 pevny internet
674 pevny internet +O2TV stribrna + rodinne sledovani
Celkem za vse 1934 Kc s DPH mesicne
Prijde Vam to dobre ? Nejde mi o jednotlive sluzby spis celkova cena.
hoj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vojta66 6. 2. 2024 22:16

Tam pevný internet jaký ?
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 6. 2. 2024 22:31

@hoj: Jak už jsem ti napsal vedle viewtopic.php?p=13671214#p13671214, ty jednotlivé ceny jsou dost dobré a tudíž dobrá je i celková cena. Navíc k tomu můžeš využít Airbank slevu 300Kč, pokud máš ty tarify na RČ.

@vojta66: Cena 220Kč za pevný internet je dobrá, i kdyby se jednalo o rychlost jen 20Mb/s :-) Nebo víš o někom, kdo nabízí lepší cenu za pevný (neoptický) internet?
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Bobolit79 6. 2. 2024 23:39

Nezkousel nekdo pres O2 family vyjednat nejakou lepsi cenu za O2 tv? Mel jsem o2 tv sport plus za 299,- dnes psali, ze ho zrusili a budou me prevadet na o2 sport premium za 399.- Nebo jestli jde spojit nejak sluzby do O2 spolu, kdyz ted mam tarif O2 family modry? Vubec nevim jak treba to O2 spolu zridit, v apce nic neni.
Bobolit79
Junior

Odeslat příspěvekod hoj 7. 2. 2024 10:20

Jeden internet je opravdu jen 20Mb/s protoze na danem miste rychlejsi proste nebezi a druhy 250Mb/s
hoj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hauzz 7. 2. 2024 16:40

Bobolit spojil bych faktury a platil přes Air Bank a bude při útratě nad 600 sleva 300, jestli jsou smlouvy na stejné RČ. To je schopnější než trapná sleva v O2 Spolu.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 7. 2. 2024 17:09

Kvůli AirBank odměně se faktury spojovat nemusí. Klidně může v jednom měsíci zaplatit dvě faktury na stejné RČ v souhrnné výši nad 600Kč a odměnu 300Kč získá.
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hauzz 7. 2. 2024 17:21

Jo napsal jsem to blbě ne faktury ale spojit jejich platbu přes Air Bank.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Vaso00 7. 2. 2024 17:53

Jakmile mi O2 nabídlo slevu pouze s AirBank, tak jsem je okamžitě poslal do…
Dokonce mne to tak vytočilo, že jsem všechny služby převedl jinam.

Konkurence mi to samé dala i bez dalších trapných podmínek.
Ale pokud někdo má reálně účet u AirBank , sleva se jistě hodí.
Vaso00
Junior

Odeslat příspěvekod czpetr 11. 2. 2024 16:43

Ahoj myslíte že se můžu ještě dostat na lepší tarif mám O2 family 3x tarif Neo+stříbrný / 549Kč za tarif-300Kč AB tj. 1347Kč měsíčně.Dík za nějaký tip.
czpetr
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka