Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Anezka Kloubova píše:Jj - potřebuji O2 TV Sport kvůli české fotbalové lize - ta nikde jinde není. Což jim při vyjednávání sice říkat nemusím, ale dost to reálně omezuje můj konečný výběr...
Milos píše:Jak uvedl @jezevcik8475, tak maximální získatelná sleva není 250Kč, ale lze získat slevu i 300Kč. Teoreticky bys tedy ten tvůj tarif 250/25 mohl mít klidně za 449Kč
Od dubna má být jednotná ceníková cena MAX tarifů 599Kč, takže se slevou by ses mohl dostat i pod těch 449Kč.
jege píše:Milos píše:Jak uvedl @jezevcik8475, tak maximální získatelná sleva není 250Kč, ale lze získat slevu i 300Kč. Teoreticky bys tedy ten tvůj tarif 250/25 mohl mít klidně za 449Kč
Od dubna má být jednotná ceníková cena MAX tarifů 599Kč, takže se slevou by ses mohl dostat i pod těch 449Kč.
Takže nějakých 200 Kč za VDSL Internet je nereálné? Teď mám 6 měsíců za 149 Kč a můj strop je cca 200 Kč, jelikož na daném místě jsem jenom občas a navíc mám asi 10 ks 40 GB Internetu od Tescomobilu + 10 GB v mobilu, které mohu nasdílet ... Do 200 Kč bych si tam nechal VDSL, jinak si to mohou strčit do špic!
jege píše:Milos píše:Jak uvedl @jezevcik8475, tak maximální získatelná sleva není 250Kč, ale lze získat slevu i 300Kč. Teoreticky bys tedy ten tvůj tarif 250/25 mohl mít klidně za 449Kč
Takže nějakých 200 Kč za VDSL Internet je nereálné? Teď mám 6 měsíců za 149 Kč a můj strop je cca 200 Kč, jelikož na daném místě jsem jenom občas a navíc mám asi 10 ks 40 GB Internetu od Tescomobilu + 10 GB v mobilu, které mohu nasdílet ... Do 200 Kč bych si tam nechal VDSL, jinak si to mohou strčit do špic!
hauzz píše:Jestli mě bude outůčko ještě chvíli točit tak je pošlu k šípku. Momentálně mám DSL 20/2 za 149 na 6 měsíců (mě fascinuje že operátor dinosaurus stále uvádí starý uploady u DSL když Cetin už pár let zpět navyšoval uploady na 20/5, 50/10 a 100/20). Mám možnost kabelu za 3 kila 100/10, modem bez WiFi dá Nej zdarma a O2 si může tu jejich slavnou TV strčit do .... i s drátama, jak praví jeden legendární historický dopis s žádostí o odpojení telefonu tenkrát ještě pro SPT Telecom
dockalacek píše:A pak je otázka, jestli má někdo tady na fóru kule hnát O2 na hranu jejich slevových možností.
vojta66 píše:Jaké jsi měl problémy?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků