Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 8. 9. 2024 18:45

SMS na Slovensko je ještě levnější :-D
Nebo klidně do Německa, Polska... ale já mám už uloženou SMS a tu přeposílám.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod sender21 8. 9. 2024 19:03

Bobolit79 píše:Take vyuzivam tu jejich hru s AB. Trvaly prikaz z uctu do AB a zpet, inkaso na platbu O2 faktury, jednorazova otazka nekolika minut, nic jinyho nedelam, pouze jednou mesicne poslu jednu MMS, 10 vterin casu, za rok dve minuty casu. Tri kila za vse neomezene mi nikdo neda.

Ono by to vše za 300 Kč šlo, ale muselo by se vše zdigitalizovat (prodej přes e-shop), zrušit všechny prodejny, propustit všechny (většinu) zaměstnance z prodeje, infolinek (už není potřeba skoro nic reklamovat, když je vše neomezeně) atd. ... . :shock: :shock: :shock:
sender21
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 8. 9. 2024 19:16

A pročpak to je možný v Rakousku a Polsku.. Německo taky, když člověk hledá... Tam nemaj pobočky a infolinky?
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 8. 9. 2024 20:11

Protože Československo je krásné zlaté vejce Západu záchodu zápachu. Kolonie jako vyšitá. Ale né my budem dál vyřvávat patříme na západ a fuj PTN. Proč asi? Komu to nejvíc vyhovuje?
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod sender21 8. 9. 2024 20:37

oldschooltrancer- píše:A pročpak to je možný v Rakousku a Polsku.. Německo taky, když člověk hledá... Tam nemaj pobočky a infolinky?

A chcete teda na východ nebo na západ?

V Německu, Rakousku mají karty T-Mobile na poštách a v trafikách, proškolený pracovník zjistí co chcete, ověří totožnost, vydá kartu..... .
Nic dalšího není potřeba, zbytek na infolince, ale pokud by bylo vše neomezeně za 300 Kč, prakticky není potřeba nic řešit - nebo co tam chcete řešit?

Nějaké pobočky jsou zbytečně nákladné...... .
sender21
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 8. 9. 2024 20:48

To skoro vyznělo, že třeba Telekom (T-Mobile) nemá v Německu pobočky :-D
Má.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod sender21 8. 9. 2024 20:56

oldschooltrancer- píše:To skoro vyznělo, že třeba Telekom (T-Mobile) nemá v Německu pobočky :-D
Má.

A kolik poboček / zaměstnanců na jednoho obyvatele?

Někdo tam být asi musí, zatím... . :D :D :D

Ale to není důvod, proč bychom je nemohli předběhnout... . :D :D :D :D

A ti zaměstnanci na poštách a trafikách nejsou samozřejmě zaměstnanci T-Mobilu, abyste si to nespletl.. . :D :D :D :D
sender21
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod hexacore 9. 9. 2024 12:21

oldschooltrancer- píše:urcote si myslim ze za 3 minuty prace nevydelas 300 pokud ano pak se omlouvam

Nemusis se chytat kazdeho preklepu, ktery nekdo udela :) My mame retencni tarify a jak rikam, zakladat si dalsi ucet v AB abych vysomroval slevu 300,- u O2 mi nestoji za to nad tim ztracet cas. Proste je to hra OPa a banky, protoze z toho ta banka profituje nasobne vice nez koncak na tom tarifu, protoze mu ty love cpete dobrovolne vymenou za slevu z tarifu.

Ne, 300,- za 5 minut nevydelam. Vydelam to v cistem za cca 15 minut.

-- 9. 9. 2024 13:24 --

hons1 píše:hexacore
To je právě ten důvod, že vše je drahé:lidi říkají -já na to mám tak proč nedržet velké ceny.
Kdyby lidi neakceptovali ceny, ale řešíly, hledali výhodnější tak máme tarify za mín jak300kč a neomezené vše.
Jinak-já počítám 300kč/měsíc x rok-to máme 3600kč a za to si může člověk koupit něco na víc.
Učet u AB je otázka pár minut, požadavek na učtárnu mzdy to samé nebo jeden meil a vše vyřešeno za čas, který stráví člověk u jednoho kafe doma nebo v kavárně.

To je jasny, ja takto prepocitavam taky. Jenze, jak pisu vyse, mame retencni nabidky u jineho OPa a polepsil bych si o cca 20 az 50,- mesicne z tarifu. POskytovatele optiky jsem vymenil za lokalniho, tam jsem usetril cca 4k rocne, TV jsem zrusil, tam jsem usetril temer 5k rocne. Jeste prestat kupovat cigara a bude to tak 100k rocne v kapse :)
Naposledy upravil hexacore dne 9. 9. 2024 12:57, celkově upraveno 1
hexacore
Junior

Odeslat příspěvekod Honzal9 9. 9. 2024 12:26

Taky jsem přistoupil na jejich hru, 300 za neomezenej bez doprošování se, je prostě nejlepší nabídka :) založit účet , nastavit dva trvalý příkazy, inkaso a pak poslat jednu mms měsíčně se vyplatí.
Honzal9
Junior

Odeslat příspěvekod sender21 9. 9. 2024 12:50

Honzal9 píše:Taky jsem přistoupil na jejich hru, 300 za neomezenej bez doprošování se, je prostě nejlepší nabídka :) založit účet , nastavit dva trvalý příkazy, inkaso a pak poslat jednu mms měsíčně se vyplatí.

Příště se třeba budete muset postavit na hlavu, vyfotit se při tom a poslat jim to.... . :D :D :D :D
sender21
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 9. 9. 2024 13:00

Furt lepší, než někde v předklonu žebrat o jakousi retenci a dostat ji stejně jenom na dobu určitou :P
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 9. 9. 2024 13:08

Smekám. Patris mezi vysokoprijmove skupiny. Predpokladam, ze zijes v zahranici, nebo ne? Nebo jen neni nainstalovana podpora ceskych znaku?

hexacore píše:
oldschooltrancer- píše:urcote si myslim ze za 3 minuty prace nevydelas 300 pokud ano pak se omlouvam

Nemusis se chytat kazdeho preklepu, ktery nekdo udela :) My mame retencni tarify a jak rikam, zakladat si dalsi ucet v AB abych vysomroval slevu 300,- u O2 mi nestoji za to nad tim ztracet cas. Proste je to hra OPa a banky, protoze z toho ta banka profituje nasobne vice nez koncak na tom tarifu, protoze mu ty love cpete dobrovolne vymenou za slevu z tarifu.

Ne, 300,- za 5 minut nevydelam. Vydelam to v cistem za cca 15 minut.

-- 9. 9. 2024 13:24 --

hons1 píše:hexacore
To je právě ten důvod, že vše je drahé:lidi říkají -já na to mám tak proč nedržet velké ceny.
Kdyby lidi neakceptovali ceny, ale řešíly, hledali výhodnější tak máme tarify za mín jak300kč a neomezené vše.
Jinak-já počítám 300kč/měsíc x rok-to máme 3600kč a za to si může člověk koupit něco na víc.
Učet u AB je otázka pár minut, požadavek na učtárnu mzdy to samé nebo jeden meil a vše vyřešeno za čas, který stráví člověk u jednoho kafe doma nebo v kavárně.

To je jasny, ja takto prepocitavam taky. Jenze, jak pisu vyse, mame retencni nabidky u jineho OPa a polepsil bych si o cca 20 az 50,- mesicne z tarifu. POskytovatele optiky jsem vymenil za lokalniho, tam jsem usetril cca 4k rocne, TV jsem zrusil, tam jsem usetril temer 5k rocne. Jeste prestat kupovat cigara a bude to tak 100k rocne v kapse :)
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 9. 9. 2024 13:11

Jean_Valjean píše:Furt lepší, než někde v předklonu žebrat o jakousi retenci a dostat ji stejně jenom na dobu určitou :P

Pokud máš na sebe ale registrovaných více SIM karet (více služeb), tak tě jedna Airbank sleva 300Kč nespasí. V takových případech je pak výhodnější si vyjednat retenční slevy a každých 2 až 5 let si je nechat prodloužit :-)
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Komair 9. 9. 2024 13:15

sender21 píše:
Honzal9 píše:Taky jsem přistoupil na jejich hru, 300 za neomezenej bez doprošování se, je prostě nejlepší nabídka :) založit účet , nastavit dva trvalý příkazy, inkaso a pak poslat jednu mms měsíčně se vyplatí.

Příště se třeba budete muset postavit na hlavu, vyfotit se při tom a poslat jim to.... . :D :D :D :D

Já nejsem klientem O2, ale že Vás to tak trápí, že někteří jejich zákazníci si udělali účet u AB a mají díky tomu levnější tarif. Není to jen zcela na nich, zda se tak rozhodnou? Zatím se na hlavu stavíte jen Vy a zbytečně.
Komair
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 9. 9. 2024 13:16

Víc SIM jako soukromá osoba fakt nemám, vyjma nějakých Kaktusů v zabezpečovačce s roční útratou do povinných 50 Kč k dobití.
Jean_Valjean
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka