Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Carlos789 13. 9. 2024 17:31

Bonding si lze zvolit? Já mám 250 Mbs, myslím bez bondingu. Je možné si o něj zažádat a mít 500 Mbs?
Carlos789
Junior

Odeslat příspěvekod Jiří P 13. 9. 2024 18:09

@ricc4rd0: Teď mám bonding 250/50 Mbps s O2 TV Stříbrnou se slevou 400 Kč na internet (když přejdu na TV Modrou tak mi sleva zůstane). Stejnou slevu jsem ale měl i na 100/10 Mbps (bez bondingu) před MAX tarify. Při přechodu na MAX tarify jsem upgradoval na bonding 250/25 Mbps a jelikož 100/10 Mbps byl před MAX tarify taky za 599 Kč tak jsem nic nepřiplácel ani mi nechtěli snížit slevu, protože žádný poplatek za bonding neexistuje .

Na slevu 400 Kč asi nedosáhneš (sám ji mám jen kvůli hlouposti O2 a musel jsem se jí domáhat reklamací) ale měli by ti být schopni nabídnout slevu 300 Kč nebo 350 Kč (jak se psalo na předchozích stránkách) bez ohledu na to, jestli to je bonding nebo jedno párové VDSL.

Vlastní modem je určitě správná cesta, protože ty O2 jsou za nehorázné ceny.

-- 13. 9. 2024 19:15 --

@Carlos789: Maximální rychlost, co CETIN na bondingu v současnosti nabízí je 250 Mbps. Pokud je na adrese možné provozovat rychlost 250 Mbps po jednom páru tak ti CETIN bonding nedovolí zřídit. Někteří poskytovatelé umožnují za přípatek objednat Terminátor na jedno párovou přípojku, ale to z ní nedělá bonding. O2 tohle doobjednání Terminátoru nenabízí.
Jiří P
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 13. 9. 2024 22:15

Jiří P píše:Mám u O2 bonding a o žádném příplatku jsem nikdy neslyšel ani jsem nic takového nikdy neviděl v ceníku. Jak se ten poplatek projevuje, kolik by to mělo být?

Šlo o příplatek 30Kč za pronájem Terminátoru. Ale možná si to pletu s jiným poskytovatelem :nenapadne
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 18. 9. 2024 13:35

O2 nyní nabízí tarif NEO + Stříbrný za 549,-Kč na prvních 6 měsíců. Cena platí při ONLINE objednávce.
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 18. 9. 2024 18:47

Kde to je? Koukám a tohle tam nevidím...
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Jiří P 18. 9. 2024 18:57

Je to jen na tejné stránce: https://www.o2.cz/osobni/volani/vyhodny-tarif
Vyskakuje to jako baner na normální stránce s tarify, když se pro to Exponea rozhodne.
Naposledy upravil Jiří P dne 18. 9. 2024 19:02, celkově upraveno 1
Jiří P
Junior

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 18. 9. 2024 19:01

Pěkně schovaný :)
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod ttc1 19. 9. 2024 12:55

Nově získáno v rámci retence - na účtu je celkem 6 čísel

Neo+modrý (neomezeně+4GB) 194 Kč
Neo+bílý (neomezeně+0,5GB) 142 Kč
Neo Start (30min+0,5GB) 75 Kč

všechny ceny samozřejmě vč. DPH
----------------------------------
Pro zájemce o postup - telefonát jestli zachovají slevy co měli více než 50% z ceníku a nebo ať na všechna čísla vydají OKU kódy, různé diskuze o více službách rovnou odmítnuty, po 10 min. neproduktivní diskuze žádost jen o OKU kódy - přepojení na "výpovědní oddělení" dlouhé čekání a poté rozumný přístup dotazy kam půjdu odpáleny po diskuzi o extra spotřebě dat na jednom čísle oznámeno, že to je číslo dítěte co v rámci dne neomezeně, které si samo zapne, udělá ve škole hotspot a za hodinu spotřebuje třída i několik GB a to ať klidně omezí.... následně mnou sděleno, že na některých číslech je minimální volání (cca 20 min/měsíčně) takže když to jinak nepůjde tak alternativní operátor jen na hovory za 50 Kč za měsíc a do mobilu esim zahraniční s EU daty 3-5GB za cca 4-5EUR měsíčně - takže i bez slev min. 3 čísla nepřekročí 150 Kč.... následně žádost jestli počkám že probere s nadřízenými.... další zpětné volání s nabídkou která je o 100 Kč nižší než má poslední faktura u O2

Pro všechny doporučuji nenechat se vmanipulovat do vyšších nabídek služeb za stejné peníze..... což dle mých zkušeností je postup číslo jedna .....

Děkuji všem co zde přispívají za inspirativní čtení.... údajně ty ceny vydrží 2 roky.

A mj. jakmile jsem argumentoval nevyužitím neomezeného volání, tak z druhé strany se ozvalo, že vidí průměrné spotřeby každého čísla - zjevně sice na začátku dlouho čeká než se načtou údaje o vás, ale pak má na PC statistiku, kterou sami nemáte...
ttc1
Junior

Odeslat příspěvekod dockalacek 19. 9. 2024 14:13

Skutečně? A není v tom Airbank? Ty ceny mi přijdou úplně snový...
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod ttc1 19. 9. 2024 23:36

žádná airbank
ttc1
Junior

Odeslat příspěvekod Jean_Valjean 20. 9. 2024 04:12

Klíčem k úspěchu bude nejspíš těch 6 čísel a relativně malá spotřeba u některých z nich. Získat takovou cenu za jedno nebo dvě čísla moc reálné asi nebude.
Jean_Valjean
Junior

Odeslat příspěvekod dockalacek 20. 9. 2024 08:13

Přesně tak jsem to myslel, Jeane, čím to je, jestli by na tyto ceny měl šanci i jednotlivec a jestli O2 posunulo k lepšímu svá retenční maxima. Každopádně O2 Bílý za 150 je super. I kdyby to pro jednotlivce nešlo, tak jako důkaz, kam až je O2 schopno stlačit ceny, když chce udržet zákazníka, je to obdivuhodný...
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod Mirek.P 20. 9. 2024 11:13

Jiří P píše:Je to jen na tejné stránce: https://www.o2.cz/osobni/volani/vyhodny-tarif
Vyskakuje to jako baner na normální stránce s tarify, když se pro to Exponea rozhodne.

Sleva je ale jen na 6 mesicu :-( Takže dost o ničem.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 20. 9. 2024 11:49

Ano, sleva je na 6 měsíců . Pokud rád vyjednáváte a máte přehled o cenách, nabídkách konkurence, můžete si i vyjednat tuto cenu na dobu neurčitou.
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod ttc1 20. 9. 2024 18:22

Jean_Valjean píše:Klíčem k úspěchu bude nejspíš těch 6 čísel a relativně malá spotřeba u některých z nich. Získat takovou cenu za jedno nebo dvě čísla moc reálné asi nebude.

Vyjednával jsem to a nesouhlasím - klíčem není počet čísel.... klíčem je pochopit jak to operátorů funguje.

Mají tam základní "noty" co předaj komukoliv kdo právě nastoupil a ty jsou vpodstatě jasné:
1. nabídněte více služeb
2. učiňte slevu max 50% z veřejného - základního ceníku (rozuměj předraženého)

Když narazíš na zaměstannce co zrovna nastoupil, tak víc než toto nedosáhneš a je jedno co, kolik a za kolik máš.....

.... a pak máš trošku štěstíčka a trefíš zaměstnance seniora, co jejich IT systém zná a ví že tady se dá nastavit toto, tady toto a jinde zase něco jiného..... ten také začne stejně - to je potřeba překonat (odpálkovat, argumentovat třeba navyužíváním služeb, konkurencí či předchozí cenou - ono je to vpodstatě jedno).... a pak trošku počkat jak si postěžuje že to nejde že víc neumí.... a pak počkat co vymyslí a to se pak divíte co umí..... a upřimně pochybuji, že je to maximum možného.... jen připomínám, že Babiš když byl ministrem financí a to je dávno a byly jiné ceny tak se chlubil jak vyjednal neomezené volání za tuším 80 Kč - tam to o počtu čísel určitě bylo

ceny co jsem poslal já jsou fantastické na ČR, ale ve světe nic neobvyklého
ttc1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka