Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
T.E.CH píše:A tak retenci lze nastavit pevnou % slevou, která s v programu zaklikne a bude to moci dělat každej jouda. Samozřejmě tam můžou mít třeba až tři možnosti v % a vyřízené.
Když jim to přestane fungovat, mohou to změnit.
dockalacek píše:Takže to není konec retencí jako takových, spíš je to o tom, že už se nebude přepojovat na speciální oddělení a případnou retenci dokáží "poskytnout" i běžní operátoři na lince?
m.x. píše:třeba si to zrušení retenčáku kompenzujou aktualitou "O2 zpřístupnilo svou mobilní samoobsluhu všem. I zákazníkům konkurence"
cz01 píše:Ahoj, aktuálně mám O2 Family Zlatý za 699 Kč mínus 300 Kč Airbank, tzn. celkově za 399 Kč měsíčně. Při odchodu jsem se bavil s retenčním a paní mi nabídla za celkovou cenu 698 Kč dohromady dva neomezené tarify a to:
1) You Neo 20Mb po slevě za 299 Kč (699 - 400 sleva)
2) Neo Stříbrný Family po slevě za 399 Kč (599 - 200 sleva)
Bylo by to na jedné faktuře, sleva "trvalá" s uplatněním Airbank opět za 398 Kč.
Můj cíl bylo si zlevnit ještě o trochu tarif, ale asi to vezmu a druhé číslo, které já nepotřebuji hodím do rodiny, kde mají za 286 Kč Vodafone s 6GB, takže na tom vyděláme oba.
Nemáte zkušenost, jakou cenu by v tomto případě mohla dát za rychlostně neomezený tarif? Přijde vám nabídka dobrá? Na mě působí dobře. Díky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků