Tak se taky podělím o svou zkušenost. V pátek jsem volal na O2 a rušil VDSL z důvodu stěhování a přechodu na optiku od ČEZu. Tak mě paní zpovídala, co kde mám apod.
U O2 už jen tarif pro syna o2 you 3GB za 349, zoufalost
Já i žena jsme u Kaktusu - já občas dobiju stovku abych měl své číslo, protože jinak na vše používám firemní německou sim a žena má za 300 měšíčně tarif neřešto - pro ni ideální) tak sem se zmínil že synovi pravděpodobně taky udělám ten kaktus, že sice 2 Mbit neomezeně nic moc, ale v 9-ti letech mu to stačí.
Tak nejdřív že mi může dát 10 GB za 499, říkám že chci pro něj ta neomezená data i za cenu velmi nízké rychlosti, ale na hry, tiktok a youtube by to asi mělo stačit, nemám vyzkoušeno.
No to pak máme za těch 699, tak říkám že díky ale fakt ne, že to je moc... Pak se ji to asi rozleželo tak říká, no víte co, tak já zkusím požádat o vyjímku a YOU NEO 20 Mbs za 449 by se vám líbílo? Tak říkám že nad tím už by se dalo uvažovat..
No dobře tak já zažádám a do hodiny Vám zavolám. Telefon za ani ne dvě minuty, tak to máte schválené. Mohu aktivovat?
Takže za mě dobrý, mladej spokojenej a peneženka taky.

Má prosím někdo tip co užitečného za alespoň 151,- Kč dokoupit, abych platil alespoň těch 600+ a využil svůj Airbank účet který standardně používám... Pak to bude mít za 300 a pár drobných