Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod a1234 13. 3. 2025 22:26

cptp píše:
jezevcik8475 píše:
cptp píše:Zdravím.
Mám O2 Internet Max, Voyo (OnePlay) + KINO za 708 Kč měsíčně po uplatnění trvale vyjednané slevy 250 Kč. Teď chtějí slevu snížit na 200 Kč a omezit ji na 24 měsíců.
Zdražení OnePlay asi neukecám, i když by vzhledem k původním vlastnostem Voya měli přidat rodinné sledování zdarma. Ale už z principu nepřistoupím na bezdůvodné osekání slevy.
Dá se s nimi po požádání o OKU nějak rozumně dohodnout? Ideální cíl by bylo zachování ceny 708 Kč s rodinným sledováním zdarma, tedy se slevou 350 Kč…

Mě taky snížili slevu o 50,-Kč, bohužel nyní s tím nelze nic dělat. Rodinné sledování lze získat s 50% slevou, zdarma bohužel ne.

Tak dnes volali z retence. Nakonec to je 748 Kč s rodinným sledováním zdarma. Tedy jediné navýšení bylo 40 Kč u "Voyo" balíčku. A sleva 250 Kč zůstává, ale na ty 2 roky, takže pak budu muset zas ukecávat, pokud zas něco nezmění dřív.

Máte tedy internet MAX, pak rodinné sledování a u Oneplay máte jaký tarif a k tarifu ještě HBO a MAX? Nebo to máte jinak?
a1234
Junior
a1234
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 14. 3. 2025 15:48

Tak dnes mi e-mailem mimo jiné přišlo následující:

K uvedenému dni vylepšujeme také Váš pevný internet. Do tarifu jsme Vám přidali službu O2 Security, která automaticky pomáhá chránit Vaše zařízení před online hrozbami. Nadále máte Internet MAX, který Vám umožní za stejnou cenu přejít na nejvyšší rychlost, kdykoliv u Vás bude dostupná. Nově budete mít tarif O2 Internet MAX 50 za cenu 449 Kč včetně DPH měsíčně.

Nejen že o špionážní službu O2 Security vůbec nestojím, ale dokonce mi navýšili cenu za internet o 50 Kč. Doteď jsem platil 399 Kč po vyjednání 200 Kč slevy. Pochopitelně na konci e-mailu nechybí zmínka o platnosti slev na 24 měsíců.

No, mám v plánu se s O2 o tu 50 Kč dohadovat B)
peta809
Moderátor

Tento příspěvek byl odstraněn.
onlinedispensary1

Odeslat příspěvekod hauzz 14. 3. 2025 15:59

Přesně to samé u tchýně. Internet MAX 50, za 399 (už pár měsíců předtím rok 199 a za 149 6 měsíců předtím). Takže budu bombardovat s OKU retenční víc než 3 kila jim za to nedám a ještě rychlost min. 100.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 14. 3. 2025 16:00

peta809 píše:Tak dnes mi e-mailem mimo jiné přišlo následující:

K uvedenému dni vylepšujeme také Váš pevný internet. Do tarifu jsme Vám přidali službu O2 Security, která automaticky pomáhá chránit Vaše zařízení před online hrozbami. Nadále máte Internet MAX, který Vám umožní za stejnou cenu přejít na nejvyšší rychlost, kdykoliv u Vás bude dostupná. Nově budete mít tarif O2 Internet MAX 50 za cenu 449 Kč včetně DPH měsíčně.

Nejen že o špionážní službu O2 Security vůbec nestojím, ale dokonce mi navýšili cenu za internet o 50 Kč. Doteď jsem platil 399 Kč po vyjednání 200 Kč slevy. Pochopitelně na konci e-mailu nechybí zmínka o platnosti slev na 24 měsíců.

Ano, přesně tak, o O2 Security nikdo nemá zájem, ačkoliv oni tvrdí opak. Už vidím, jak v minulosti si to všichni rádi aktivovali za poplatek 59,-Kč. Prostě ne, je to služba, kterou prostě nechci, která měla zůstat pouze doplňkovou službou.
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod zdcakl 14. 3. 2025 16:40

O2 Security je zdarma. Podivej se jakou ti davaji slevu. Me ji snizili a z toho plynulo navyseni ceny. Taky jsem si nejdriv myslel, ze platim za O2 Security.

Me dnes vytocili na maximum. Prislo mi info o prevedeni. Vyslednou cenu jsem si musel spocitat sam. Hlavne ze v prehledu bylo jake ziskam vyhody. Amateri.

Tim, ze jsem si v pondeli aktivoval Oneplay komfort, me chteji z me O2 modra k internetu zdarma prevest na Oneplay Komfort + 199,- k aktualni utrate (Na O2 modrou jsem nekoukal kvuli chybejici aplikaci na Apple TV). Pry se to da zmenit zpet na Oneplay k internetu az po prevedeni. Snizili mi slevu na internet a taky jen na nadchazejicich 24 mesicu.
zdcakl
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 14. 3. 2025 16:45

peta809 píše:Tak dnes mi e-mailem mimo jiné přišlo následující:

Tak mám telefonát za sebou. Bylo mi doporučeno počkat na automatickou migraci 18.4. na nové služby, protože když by tu migraci udělala teď ručně, tak by mi zmizely veškeré vyjednané slevy. Mám to tedy nechat proběhnout a pak se 18.4. opět ozvat skrze případnou optimalizaci ceny. Tak uvidíme B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod Jouda.III 14. 3. 2025 17:21

Tak to su zvědavý, s čím mě překvapí u mojí O2 Internet MAX Zlatý s modrákem, který mně vnutili, a o který vůbec nestojím.
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Junior

Odeslat příspěvekod hammerfallxyz 14. 3. 2025 20:56

Já jsem dnes mluvil s infolinkou, paní se zdála docela znalá. Měl jsem u nich 3x neo+ stříbrný family za 449. Nechal jsem se převést na nové connect tarify, přičemž mě upozornila, že budu za každý tarif nově platit 499. Pak mi nabídla oneplay komfort za 199, s tím, že splním ňákou podmínku a za tarify budu platit 399. Takže pro mě se jedná o zdražení o 50kč a mám navíc základní oneplay(voyo).
Akorát jsem nepochopil úplně službu connect. Myslel jsem si, že budu mít zdarma sim ve svých apple watch. Šlo by to, ale s jiným číslem, ne se stejným, jako se službou chytré hodinky. Bohužel jsem si myslel, že connect nahradí chytré hodinky. Ale to je pouze moje chyba. Takže sice mám connect, ale nemám to v čem využít.
hammerfallxyz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod opat (novy) 14. 3. 2025 21:05

Přímo ze stránek O2:

Má zařízení své vlastní telefonní číslo?

Ano, všechna zařízení připojená k funkci O₂ Connect mají vlastní SIM nebo eSIM, tedy i vlastní telefonní číslo. Výjimkou jsou pouze chytré hodinky Apple Watch a Samsung, které mají stejné číslo jako váš telefon.

Podle mě když si naklikate nositelnou elektroniku , tablety atd tak je to další číslo , a když Apple Watch a Samsung tak je to stejné , takže v podstatě záleží na vás jestli chcete mít pro sebe ( tak stejne číslo ) a nebo pro někoho jiného, tak jiné číslo …
Naposledy upravil opat (novy) dne 14. 3. 2025 21:50, celkově upraveno 1
opat (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Mirek.P 14. 3. 2025 21:13

Myslim, ze operatorka zas tak znala nebyla, ale na druhou stranu byla zcela urcite znalejsi, nez operatori, se kterymi jsem hovoril vcera ja.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod PetrPZPrahy 15. 3. 2025 09:08

zdcakl píše:O2 Security je zdarma. Podivej se jakou ti davaji slevu. Me ji snizili a z toho plynulo navyseni ceny. Taky jsem si nejdriv myslel, ze platim za O2 Security.

Me dnes vytocili na maximum. Prislo mi info o prevedeni. Vyslednou cenu jsem si musel spocitat sam. Hlavne ze v prehledu bylo jake ziskam vyhody. Amateri.

Tim, ze jsem si v pondeli aktivoval Oneplay komfort, me chteji z me O2 modra k internetu zdarma prevest na Oneplay Komfort + 199,- k aktualni utrate (Na O2 modrou jsem nekoukal kvuli chybejici aplikaci na Apple TV). Pry se to da zmenit zpet na Oneplay k internetu az po prevedeni. Snizili mi slevu na internet a taky jen na nadchazejicich 24 mesicu.

Volal jsem jim, aby mne převedli. Ve výpisu služeb mi přidali Komfort +199, i když se je o to nikdo neprosil. Volal jsem znovu a převedli na Oneplay k internetu. Ještě tam naskočila nějaká sleva za O2 Spolu dodatečně. Ve výsledku ale ani nevím kolik celkově platím. Souhrnný aktualizovaný výpis služeb mi pak už neposlali a v Moje O2 souhrn nikde nevidím.
PetrPZPrahy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mirek.P 15. 3. 2025 10:46

Ano, tohle jednani je na urovni smejdu, neco proste po telefonu sjednaji a ani oni sami v nekterych pripadech nevi co vsechno presne. Po mne operator chtel, abych si smouvu (asi 5 stranek) nastudoval behem hovoru, ze pocka, ze nema smysl, aby mi pak volal znovu. Tohle mi opravdu pripomina na co varuji polististe pri online podvodech. Je mi z tohoto jednani O2 opravdu na bliti.
Mirek.P
Junior

Odeslat příspěvekod borin7 15. 3. 2025 10:51

PetrPZPrahy píše:
zdcakl píše:O2 Security je zdarma. Podivej se jakou ti davaji slevu. Me ji snizili a z toho plynulo navyseni ceny. Taky jsem si nejdriv myslel, ze platim za O2 Security.

Volal jsem jim, aby mne převedli. Ve výpisu služeb mi přidali Komfort +199, i když se je o to nikdo neprosil. Volal jsem znovu a převedli na Oneplay k internetu. Ještě tam naskočila nějaká sleva za O2 Spolu dodatečně. Ve výsledku ale ani nevím kolik celkově platím. Souhrnný aktualizovaný výpis služeb mi pak už neposlali a v Moje O2 souhrn nikde nevidím.

Ten souhrn jde vidět v samoobsluze ne v aplikaci
borin7
Junior

Odeslat příspěvekod Sibelius_cz 17. 3. 2025 13:13

Dnes email, že mě za měsíc převádí na novou Oneplay (do teď jsem měl jen TV k internetu a TV jsem nepoužíval). V emailu stálo, že mi zdražují služby o 300Kc. Volal jsem na retenční a nově budu platit méně, nez jsem platitl do teď, (tedy celkove méně, za Nebo bronzový je to více, za Internet Max polovina)) konkrétně:

Neo Bronzový: 499,-

Internet Max: 149,-

TV k internetu: 0,-

Cena platí na 24 měsíců... Byl mi nabízen i neomezený Neo tarif s omezenou rychlosti, ale to jsem nechtěl
Sibelius_cz
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka