Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod spejbl007 17. 3. 2025 17:13

Zkusím to. Trochu mě u O2 štve, že každý rok tohle musím podstoupit znovu. Vloni zase přejmenovali tarify, takže veškerý retence se anulovaly. Teď zase vymysleli toto a zase ve finále to je jak na tržišti, nějaký vyjednávání. Nedivil bych se, kdyby příští rok zase něco vytáhli z rukávu, aby mohli převést zákazníky na nové tarify a tím je podojit.
spejbl007
Junior

Odeslat příspěvekod polda 17. 3. 2025 17:39

spejbl007 píše:Mám bonding na 250/50. Reálně to chodí 200/50. Nordic Telecom to má za cca 390 a bonding umí. U TM nevím, ale zkusím se jich zeptat.

Bonding dělá Cetin vymění ti víčko od krabičky s novým kodem ,takže pro TMO žádný problém . Na rok by měla být sleva internetu a na půl roku televize za 199,-.
Pokud nepotřebuješ český fotbal a hokej není důvod být u 02.

O2 musí zdražovat,přeplatili veškerý fotbaly ,Formule a mysleli jak nevydělaji.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod qw84 17. 3. 2025 17:40

Já byl u Nej.cz a zkončil jsem u O2. U Nej jsem měl jen internet za 379kč mělo to být na pořád O2 hnedka zvedlo cenu na 449kč za 100Mbit bondovaný s terminátorem a k tomu mě dali O2TV Modrou...tak jsem zvědavý jestli to zůstane nebo budu kvůli *****ý Oneplay platit ještě víc. >:-( Já žadnou TV nechci. Nejhorší je že už není na drátech Cetinu kam přejít všude ten internet je kolem 550-600kč za 100Mbit, kdyby aspoň zvedali rychlost nebo natahali optiku.
qw84
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spejbl007 17. 3. 2025 17:45

polda píše:
spejbl007 píše:Mám bonding na 250/50. Reálně to chodí 200/50. Nordic Telecom to má za cca 390 a bonding umí. U TM nevím, ale zkusím se jich zeptat.

Bonding dělá Cetin vymění ti víčko od krabičky s novým kodem ,takže pro TMO žádný problém . Na rok by měla být sleva internetu a na půl roku televize za 199,-.

Volal jsem na TM a v naší lokalitě TM služby po metalické síti neposkytuje, nemá přístup v naší lokalitě k síti Cetin. Vím, že bonding je věc technologická a náleží Cetinu, ale třeba Vodafone dvoupárové vedení nepodporuje, tam jen jeden pár s profilem 35b.
spejbl007
Junior

Odeslat příspěvekod vojta66 17. 3. 2025 18:17

Sibelius_cz píše:Aha, tak to se omlouvám :D tak volat klasicky a až to bude oznamovat, že všichni operátoři hovoří a začne na vás mluvit chytrá asistentka, tak jí říct, že chcete služby zrušit

Diky moc, tento postup funguje 100% �
vojta66
Junior

Odeslat příspěvekod peta809 17. 3. 2025 19:08

Podobně funguje i to, když řekneš, že chceš zřídit novou službu. Systémy detekují další možný přísun merglí a spojí tě během chvíle také B)
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod polda 17. 3. 2025 20:33

spejbl007 píše:

Volal jsem na TM a v naší lokalitě TM služby po metalické síti neposkytuje, nemá přístup v naší lokalitě k síti Cetin. Vím, že bonding je věc technologická a náleží Cetinu, ale třeba Vodafone dvoupárové vedení nepodporuje, tam jen jeden pár s profilem 35b.

To jsem v životě neslyšel,že by nemohl být TMO někde na metalice pokud je to Cetin.... :shock:
Na webu Cetin pokud zadas svoji adresu ti to hodí možné dodavatele.
Ano Vodafone bonding nepodporuje protože se za krabičku připlácí.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod spejbl007 17. 3. 2025 20:48

Jo, taky jsem byl překvapený, že naše lokalita na providera TM není možná. Co jsem se bavil s chlapem z TM po telefonu, tak říkal, že několik vyloučených lokalit mají. Třeba za rok to bude jinak, ale k dnešnímu dni to je tak. Já na to koukal, ale cenově to je masakr. Ještě někteří provideři mají třeba poplatky za aktivaci, což je fakt poplatek z dob dinosaurů. Pokud s O2 nebude rozumná řeč, je u nás Starnet v pásmu 60GHz, což by mohla být alternativa. Když teda nebude pršet.
spejbl007
Junior

Odeslat příspěvekod 5uch 17. 3. 2025 21:23

Tak koukám, že budu zase mít o zábavu postaráno při správě účtu s O2 Spolu (telefon + internet + TV - vše v základu).
Moderátor, co pamatuje Siemens ME45
5uch
Moderátor

Odeslat příspěvekod peta809 17. 3. 2025 21:47

peta809 píše:Tak mám telefonát za sebou. Bylo mi doporučeno počkat na automatickou migraci 18.4. na nové služby, protože když by tu migraci udělala teď ručně, tak by mi zmizely veškeré vyjednané slevy. Mám to tedy nechat proběhnout a pak se 18.4. opět ozvat skrze případnou optimalizaci ceny. Tak uvidíme B)

Pánové, když to teď tady čtu, je toto ve své podstatě možné a nebo je to, co mi paní operátorka sdělila, nesmysl?
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod polda 17. 3. 2025 21:59

Mám tam v novém tarifu nejvyšší už teď uvedeno -100sleva . Což je pro mě blbost,ten nechci. Buď dají Sport,rodinné sledování a slevu a zaplatím o 50 víc než teď nebo končím.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 17. 3. 2025 22:17

peta809: Mám zkušenosti s tím, že někdy jsou operátoři na lince úplně mimo.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 17. 3. 2025 22:37

Polda: Nedají. Vyzkoušeno v sobotu. Předpokládám, že to budeme mít všichni. 100 je sleva jen na Maximum tarifu. Při změně, která je hned, taj se sleva ztratí.

Nižší tarif je o 200 levnější, ale bez té slevy. Takže si to nech. S rodinným sledováním v ceně, tě to vyjde na stejný peníze.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kautsky555 17. 3. 2025 23:43

spejbl007 píše:
polda píše:

To my přijde divně že by T-Mobile neposkytoval služby po metalické síti
kautsky555
Junior

Odeslat příspěvekod Millhaus 18. 3. 2025 09:18

U nás je to taky,dokud tam nebyl bonding tak tam TMO poskytoval DSL,po aktivaci bondingu přes O2 přestal,sousední baraky kde je vedení,normal TMO poskytuje,vypadá to že nadávají bonding.
Millhaus
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka