Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
spejbl007 píše:Mám bonding na 250/50. Reálně to chodí 200/50. Nordic Telecom to má za cca 390 a bonding umí. U TM nevím, ale zkusím se jich zeptat.
polda píše:spejbl007 píše:Mám bonding na 250/50. Reálně to chodí 200/50. Nordic Telecom to má za cca 390 a bonding umí. U TM nevím, ale zkusím se jich zeptat.
Bonding dělá Cetin vymění ti víčko od krabičky s novým kodem ,takže pro TMO žádný problém . Na rok by měla být sleva internetu a na půl roku televize za 199,-.
Pokud nepotřebuješ český fotbal a hokej není důvod být u 02.
O2 musí zdražovat,přeplatili veškerý fotbaly ,Formule a mysleli jak nevydělaji.
Sibelius_cz píše:Aha, tak to se omlouvámtak volat klasicky a až to bude oznamovat, že všichni operátoři hovoří a začne na vás mluvit chytrá asistentka, tak jí říct, že chcete služby zrušit
spejbl007 píše:
Volal jsem na TM a v naší lokalitě TM služby po metalické síti neposkytuje, nemá přístup v naší lokalitě k síti Cetin. Vím, že bonding je věc technologická a náleží Cetinu, ale třeba Vodafone dvoupárové vedení nepodporuje, tam jen jeden pár s profilem 35b.
peta809 píše:Tak mám telefonát za sebou. Bylo mi doporučeno počkat na automatickou migraci 18.4. na nové služby, protože když by tu migraci udělala teď ručně, tak by mi zmizely veškeré vyjednané slevy. Mám to tedy nechat proběhnout a pak se 18.4. opět ozvat skrze případnou optimalizaci ceny. Tak uvidíme
spejbl007 píše:polda píše:spejbl007 píše:Mám bonding na 250/50. Reálně to chodí 200/50. Nordic Telecom to má za cca 390 a bonding umí. U TM nevím, ale zkusím se jich zeptat.
Bonding dělá Cetin vymění ti víčko od krabičky s novým kodem ,takže pro TMO žádný problém . Na rok by měla být sleva internetu a na půl roku televize za 199,-.
Pokud nepotřebuješ český fotbal a hokej není důvod být u 02.
O2 musí zdražovat,přeplatili veškerý fotbaly ,Formule a mysleli jak nevydělaji.
Volal jsem na TM a v naší lokalitě TM služby po metalické síti neposkytuje, nemá přístup v naší lokalitě k síti Cetin. Vím, že bonding je věc technologická a náleží Cetinu, ale třeba Vodafone dvoupárové vedení nepodporuje, tam jen jeden pár s profilem 35b.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků