Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Ipanema 20. 3. 2025 12:45

Je to v odstavci před nadpisem "Smluvní informace".

Řešit to co nejdřív. Telefonem na linku, když nic, tak písemná výpověď. Ta jde kdykoliv před koncem stáhnout.... Kdyby nic nedali a nebyla jiná možnost. Každopádně slevu teď mají možnost jen na lince. Ani door-to-door prodejci nic většího ze slev, než máš v mailu, tak nemají.

Ale dám ti ruku do ohně, že zdražení bude na 110%. Jen teď budeš hrát o to jak velký.
Naposledy upravil Ipanema dne 20. 3. 2025 12:48, celkově upraveno 1
Můj mobil: OnePlus 11
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ze.us 20. 3. 2025 12:46

Netreba panikarit, TV je stale k netu zdarma - je ale treba zmenit si tarify na aktualni verze sam a necekat na automaticke prevedeni. (viz. oddil Zaverem)
Ja mam k automatickemu prevodu nenapadne pribalen balicek Oneplay: Kanaly navic za 100, jako by jim nestacila 50 mesicne navic za prevod O2TV -> Oneplay. Taky se na ne chystam.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod zdenik.zdenik 20. 3. 2025 12:56

Mám o2 vdsl 50Mbit chtějí mi odstranit slevu. Jakou lze nyní získat maximální retenci, jiné služby nemám....
zdenik.zdenik
Junior

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 20. 3. 2025 12:56

Ipanema píše:Ano je: https://www.o2.cz/osobni/odchod-od-o2#c ... on-a145451

Na prodejně nic nenabídnou, na lince nebo dopisem, by jít něco mohlo. Možná. TV bude stále zdarma. Jmenuje se "K intenetu". Je potřeba pouze změnit tarif. To se v tom 6ti stránkovém dokumentu nepíše, že si můžeš zvolit jiný tarif pro TV, protože tarif Komfort máš jen na měsíc na zkoušku? O2 connect je zdarma, resp. za to zdražení. Slevy na pevný internet 250 Kč už dát nejdou. Tohle musíš příjmout už dnes.

Stále platí, že je možno získat slevu na pevný internet MAX ve výši až 350,-Kč. Je to pár dní zpět, co jsem to řešil přímo u své služby. Mám nyní nově MAX 100 Mb/s včetně oneplay k internetu za 249,-Kč, se slevou na 24 měsíců. Co se týká rodinného sledování, je zde možnost ho získat za 50,-Kč, vyjímečně i za O,-Kč.
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 20. 3. 2025 13:03

No tak. :-D
Když je to tak růžový, nemusí se tady nikdo bát. Ještě nám to zlevní víc.
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Jouda.III 20. 3. 2025 13:07

Má někdo zkušenost s retenční cenou u Oneplay Extra Sport?
Teď mám O2 TV Air Bronzová za 349.
Díky
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Junior

Odeslat příspěvekod borin7 20. 3. 2025 16:02

Ipanema píše:Ano je: https://www.o2.cz/osobni/odchod-od-o2#c ... on-a145451

Na prodejně nic nenabídnou, na lince nebo dopisem, by jít něco mohlo. Možná. TV bude stále zdarma. Jmenuje se "K intenetu". Je potřeba pouze změnit tarif. To se v tom 6ti stránkovém dokumentu nepíše, že si můžeš zvolit jiný tarif pro TV, protože tarif Komfort máš jen na měsíc na zkoušku? O2 connect je zdarma, resp. za to zdražení. Slevy na pevný internet 250 Kč už dát nejdou. Tohle musíš příjmout už dnes.

Blbost. Slevy na internet právě jdou. Nově mám 1GB/s za 299kč
borin7
Junior

Odeslat příspěvekod hauzz 20. 3. 2025 16:19

A to je optika přes Cetin? Nezaměňovat s DSL tarify.
hauzz
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dockalacek 20. 3. 2025 16:25

Přesně tak, mně se jedná o xDSL.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Administrátor

Odeslat příspěvekod borin7 20. 3. 2025 17:01

Jo já mám optiku
borin7
Junior

Odeslat příspěvekod Ipanema 20. 3. 2025 17:56

Pořád se to plete a pořád to jsou blbosti :-(
Ipanema
Pokročilý

Odeslat příspěvekod VelkyZnalec 21. 3. 2025 00:53

Přemýšlím o O2. Podařilo se někomu zrušit O2 Security? Kamarád říkal že to chtěl zrušit ale že mu bylo řečeno že to u nových tarifu nejde (mobilních i pevných). Má někdo zkušenost?
VelkyZnalec
Junior

Odeslat příspěvekod frelichl 21. 3. 2025 08:43

O2 Security je implementovane pomoci DNS, melo by to byt v podstate to same jako OpenDNS. To znamena, ze "staci" zmenit, jaky DNS sever vase klientska zarizeni pouzivaji.

Na mobilu pripojenem do mobilnim site se asi jednoduse neda nastavit DNS sever, ale da se zapnout DNS over HTTPS, minimalne na Androidech (ja to mam v nastaveni jako Private DNS).

Pokud jde o pevny internet od O2, tam zalezi jaky modem/router mate. Na vetsine se da nastavit vlastni DNS server, ktery router potom pres DHCP posila klientum. Staci nastavit napriklad 1.1.1.1 nebo 8.8.8.8. Ale treba O2 5G box (aspon ten od ZTE) tohle vubec neumoznuje a pak by bylo treba to resit na kazdem klientovi (telefonu, pocitaci apod.)

Takze resit se to da i bez vypnuti O2 Security, ale muze to byt celkem otrava.
frelichl
Junior

Odeslat příspěvekod a1234 21. 3. 2025 13:05

Tak dnešní zkušenost s linkou O2 - vůbec se spojit s operátorem je nadlidský výkon, ten vám navíc zopakuje jen to, co máte v mailu. Když chcete přepojit na výpovědní oddělení, tak se tam nepřepojíte a následně vám přijde do mailu, že akceptovali vaši žádost o zrušení služeb. Takže takto nyní funguje O2 =)
a1234
Junior

Odeslat příspěvekod VelkyZnalec 21. 3. 2025 13:11

frelichl píše:O2 Security je implementovane pomoci DNS, melo by to byt v podstate to same jako OpenDNS. To znamena, ze "staci" zmenit, jaky DNS sever vase klientska zarizeni pouzivaji.

Na mobilu pripojenem do mobilnim site se asi jednoduse neda nastavit DNS sever, ale da se zapnout DNS over HTTPS, minimalne na Androidech (ja to mam v nastaveni jako Private DNS).

Pokud jde o pevny internet od O2, tam zalezi jaky modem/router mate. Na vetsine se da nastavit vlastni DNS server, ktery router potom pres DHCP posila klientum. Staci nastavit napriklad 1.1.1.1 nebo 8.8.8.8. Ale treba O2 5G box (aspon ten od ZTE) tohle vubec neumoznuje a pak by bylo treba to resit na kazdem klientovi (telefonu, pocitaci apod.)

Takze resit se to da i bez vypnuti O2 Security, ale muze to byt celkem otrava.

to je jen DNS? jaj tak to ještě jde, už jsem to změnil v mobilu i routeru. vše funkční. díky za zprávu
VelkyZnalec
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka