Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dj.kure 25. 3. 2025 17:48

Tak to je vtipný. Před pár dny mi přišel domu (do rezervy), čili ho můžu hodit do šuplíku a smůla.
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lk32 25. 3. 2025 20:49

modem TP-Link M7200 není blokovaný. Jako jediný (nejspíš spolu s TP-Link M7000) má výjimku právě kvůli notebookům, kterých na trhu moc s podporou 4G sítě není. Bylo mi řečeno, že podporovány jsou jenom tyto dva z důvodu, že to jsou jediné mobilní (přenosné) modemy které má o2 v nabídce. Sám jsem si k této službě koupil TP-Link M7200 na Alze a i technik mi potvrdil, že žádná jeho blokace nehrozí i přesto, že není koupen od O2.
lk32
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 25. 3. 2025 20:53

No to by bylo moc dobre, ale jak dlouho na tom tedy jedes? Aby to po nejake dobe stejne neblokli?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod lk32 25. 3. 2025 21:02

No, původně jsem měl kartu v mobilu a byla mi zablokována a od minulého týdne řeším s technikem její obnovení. Potvrdil mi, že není problém mít tento modem z Alzy, jen jsem mu musel nadiktovat IMEI. Kartu by mi prý měli nejpozději ve středu obnovit. Říkal ale, že je to jen kvůli tomu obnovení a s druhou jejich kartu by to mělo fungovat už od začátku bez problémů. Dnes mi došla ta druhá karta a vše zatím funguje. U té první stále čekám na obnovení.
lk32
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa 25. 3. 2025 21:10

Tak ja si radeji pockam, az ti to bude fungovat tyden nebo dva. Diky za info.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Junior

Odeslat příspěvekod kennnnny 25. 3. 2025 22:41

lk32 píše:No, původně jsem měl kartu v mobilu a byla mi zablokována a od minulého týdne řeším s technikem její obnovení. Potvrdil mi, že není problém mít tento modem z Alzy, jen jsem mu musel nadiktovat IMEI. Kartu by mi prý měli nejpozději ve středu obnovit. Říkal ale, že je to jen kvůli tomu obnovení a s druhou jejich kartu by to mělo fungovat už od začátku bez problémů. Dnes mi došla ta druhá karta a vše zatím funguje. U té první stále čekám na obnovení.

mě zase technik řekl, že to obnovit nejde. Že si mam objednat novou simkartu. Ale že tu možnost v v budoucnu planuji.
kennnnny
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lk32 25. 3. 2025 22:51

To mi také nejdřív řekl, ale druhý den volal znovu že by to nejspíš dokázal obnovit
lk32
Junior

Odeslat příspěvekod dj.kure 26. 3. 2025 10:38

Bože, oni v tom mají takový bordel. Přijde mi, že seznam zařízení začínají vymýšlet až teď, za pochodu. Stejně tak právě to řešení situace, kdy se SIM blokne. Místo toho, aby to měli připravené a nedělali stále nějaké kličky.
Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium | Apple Watch 6 | O2 Family | Vodafone OneNet
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ze.us 26. 3. 2025 10:57

Vymyslene to preci je - tyden pro vsechny! Neco jako prvni davka zdarma...
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod dj.kure 26. 3. 2025 11:20

Ano, týden pro všechny a pak velký otazník, co bude dál. Odblokují to automaticky? Po jaké době? A co když je SIM opět v nepodporovaném zařízení? Zablokují to? Kdy? A kdy se opět SIM odblokuje? Nebo neodblokuje a musím objednávat novou SIM? Zaplatím za ni? Kde mám jistotu, že nové zařízení je podporované a nedojde opět k blokaci? Je to šíleně nepřehledné.
Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium | Apple Watch 6 | O2 Family | Vodafone OneNet
dj.kure
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peta809 26. 3. 2025 12:27

Jak společnost O2 přichystala past na své zákazníky

Jakmile zazní otřepená manažerská fráze „v rámci zkvalitňování služeb zákazníkům“, měl by každý zpozornět. Obvykle jde o zdražení služeb či výrobků zabalené do líbivých vět o tom, jak je to výhodné. Přesně tento postup nyní zvolila společnost O2.

https://faei.cz/jak-spolecnost-o2-prich ... zakazniky/
peta809
Moderátor

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 26. 3. 2025 12:53

Ano, tento operátor dovede dosti značně "zametat" se svými zákazníky.
Hlavně , že všechno jde přes "třetí strany", tím se už O2 tak nechlubí.
O2 connect, super reklama, všude kam se podíváte, ale skutečnost, realita je někde jinde.
Aplikace O2 security, to prostě kapitola sama o sobě, kdy předáváte svoje soukromá data někam až do Izraele, nějaké společnosti, která podepsala s O2 se vší slávou smlouvu.
Aplikace mojeO2, ano, nová, ale prakticky nepoužitelná.
Aplikace oneplay , v mobilu se neustále seká, problémy, atd. Vývojář zřejmě od společnosti TVNova.
Jedním slovem, ostuda jak....
Společnosti O2 nestačila takto zřejmě krátkodobá příprava, když tento produkt v "syrovém stavu" se vší slávou vypustili ven...
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod Redswift 26. 3. 2025 13:22

Účtovali vám, kdo byl převeden od Nej.cz pod O2 také poplatek "Poplatek za převod účastnictví" 99 Kč?
Alcatel OT Easy, Nokia 3310, Siemens MT50, Siemens M65, SE K750i, SE K800i, Samsung Galaxy S, LG G2, LG G6, Xiaomi Mi Note 10 Pro, Pixel 7
Redswift
Junior

Odeslat příspěvekod Hany53 26. 3. 2025 13:48

Neuctovali nic
Hany53
Junior

Odeslat příspěvekod sumerian 26. 3. 2025 14:25

taky ne
sumerian
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka