Retenční nabídky O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod tielk100 17. 6. 2025 12:47

Dnes podpis, už je hotová projektová dokumentace ...

Tak super u nás nic nového.
tielk100
Junior

Odeslat příspěvekod zivan 17. 6. 2025 13:59

OT: U nas do panelaku natahli optiku a nic se nedelo. Po mesici zacal nejaky chlapek shanet spravkyni, ze jsme jediny dum, ktery nesouhlasil s pripojenim k optice a ze to chce doresit. Pak uvidel krabice od optiky u vytahu a s prekvapenim zjistil, ze je dum uz napojeny, jen to nejak nebylo "v systemu", takze nikdo nevedel, ze uz se da pokracovat :-)
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Karlos68 19. 6. 2025 11:38

Včera poslední kolo ,,retenční,,

3 x Neo Stříbrný - 3 x 399 kč
1 x Max 100 VDSL - 1 x 149 kč

Ještě by šel jeden tarif slevnit pokud bych si vzal Oneplay Komfort (sleva vázaná na Oneplay), ale o to jsem neměl zájem.

Ještě budu poptávat v září jeden internet ale bohučel 5G, O2 nemá byt ve věžáku zasíťovaný.
Ale nejdřív tam vyzkouším O2 Connect.

Má někdo O2 Connect s Platinovým tarifem? Pokud ano, na jakou rychlost se s tp-link m7200 dostanete?
Karlos68
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 19. 6. 2025 13:10

No, ve vezaku prakticky cokoliv od 0,1 do 123. Mobilni tarif na to nema vliv, spis okolni ruseni wifi z te male krabicky.
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod cedacek 19. 6. 2025 16:28

Po 14 dnech a asi 7 telefonech nakonec Neo stříbrný 349 Kč, 2x Vdsl Max 250 po 199Kč a Oneplay komfort na 3tv za 199Kč . Doufám, že mám na 2 roky klid a potom asi zase znova, ale už sem tomu moc nevěřil.
cedacek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod standavfr 19. 6. 2025 17:04

Řekl bych, že nejdéle za rok budou zase vylepšovat tarify a samozřejmě se s tím sveze zdražení.
standavfr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod trenttino 19. 6. 2025 19:49

za kolik jde nyní získat NEO stříbrný případně NEO zlatý? Po přihlášení do FAMILY mě to dává 499kč nebo 799kč - lze něco lepšího?
trenttino
Junior

Odeslat příspěvekod 1.John 19. 6. 2025 20:43

prečti si příspěvek od cedacek
1.John
Junior

Odeslat příspěvekod Greenyn 19. 6. 2025 22:11

Má poslední zkušenost po zobrazení oku je, že s 399kč za stříbrný nemají v problém, ale níž automaticky jít nechtějí.
Já se teď skrz to, že jsem měl nějaké technické komplikace při vyřizování požadavků, dostal na 299kč pro jedno nebo i více čísel v kombinaci s Oneplay, ale muselo to jít přes vedoucího.
Jinak se mi se mi spíše osvědčilo zobrazit si oku přes web a nechat si zavolat (ozvali se týž nebo následujicí den) než volat sám.
Greenyn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ttc1 20. 6. 2025 08:23

Tak má zkušnost..... měl jsem tam 6 čísel s celkovou fakturou cca 800 (OSVČ bez Airbank). Loni v září dohodnuto že to tak bude na 2 roky.... a vydrželo to 8 měsíců (o 2 více než v předchozích nastaveních :-)

Retence na volání selhává... za týden a cca 15 hovorů mi sice poslali OKU na vše, ale nabídka slevy žádná - chtěli za stejné služby 2500Kč. Přesunul jsem to na Family tarify za std ceny (jedno číslo jsem tam měl již léta).
Ani osobní návštěva pobočky nepomohla - slečna že volá na retence a čekala u toho snad déle než kdybych si zavolal sám. Mj. na rozdíl od telefonu ona by to přesunula z OSVČ na rodné číslo ale upozornila na poplatek 100Kč za číslo - to jsem odmítl - měl jsem lepší nabídky než O2 Family.

Minulý týden jsem si na webu zobrazil OKU a o den později zahájil přechod 1čísla k T-mobile na benefit tarif (50min+1GB) za 99Kč...

Poslední den před přenosem čísla mi volali z retence a nabídly jen 50Kč slevu na každé číslo (tedy O2 Family modrý za 299 a O2 Family bílý za 199). Po přenosu mi volala znovu, že si tam upravila nastavení a již to mám jako O2 spolu sleva 50Kč na 24 měsíců (internet ani TV u nich nemám), zároveň jsme se dohodli na jednorázové kompenzaci za červen.
paradoxně volala v době, kdy jsem u Tmobile donastavoval služby na přenesené číslo... takže poté co hovor skončil a O2 nastavilo těch 5 slev tak jsem během hodiny zahájil přenos dalších dvou čísel na ten benefit tarif - tím budu mít u Tmobile 4 služby (3 čísla a net) a 10GB v magente na rozdělení - tedy na každé číslo 4,33GB dat a 50 min a 50 sms za 99 Kč a pořád online - to je o hodně lepší než Family modrý za 299Kč na číslech co běžně měsíčně provolají 10-60 min (vč. vzájemných hovorů, které jsou u benefitu zdarma) a pošlou 0-2 SMS.

Uvidím jestli se zase ozvou před přenosem těch 2 čísel a budou nabízet na zbylá 3 něco lepšího, nebo tentokráte nic... rozhodně právě řešim tarif pro další z těch čísel jinde...

Nevím co se u O2 změnilo, ale za poslední 3 roky jsem se vždy dokázal dohodnout na cenách výrazně nižších než kdokoliv v tomto foru prezentoval (vč. profesionálů na retence) ... bohužel vždy slib bude platit 2 roky a realita byla 0,5 roku.... teď mi to připadá, že tam mám u O2 BAN na retence.

Nemáte někdo tip kam přenést číslo ze kterého se měsíčně provolá 200-300 min a spotřebuje 10-80 MB dat (vyjímečně i 100). Mně to vychází Family Bílý akt. za 199Kč a nedokáži zatím najít zajímavou nabídku jinde.

-- 20. 6. 2025 08:34 --

A ještě na okraj - byl jsem 1x v prodejně O2 (pokus o přepis na RČ) a 2x v prodejně Tmobile (vyzvednutí SIM karet k přenosu). Ve všech 3 návštěvách obsazeni všichni pracovníci a chvíli jsem čekal... to mi dovolilo slyšet ty lidi co tam byli předemnou... rozhovory typu já vám nabídnu tady ten tarif za 899 a můžete si vzít dotovaný telefon... odchází s ním... nebo teď vám k tomu vyššímu tarifu nabídnu netflix a účet 800 atd.... Prakticky ve všech 3 návštěvách tam někdo akceptoval tarify za skoro 1000 Kč a byli to lidé od pohledu tak 60 let. I účet za 3 čísla, TV a internet celkem 3000 Kč jsem tam slyšel. Prakticky jediná vyjimka byl šedivý pán co platil 400 a měl tam 150 min, kolik dat jsem nepostřehl.

Doteď jsem ve svém okolí nenašel nikoho kdo by se jen blížil ceníkovým cenám nebo tvrdil že za jedno číslo platí víc než cca 300-400 Kč a to bez ohledu na výši služeb. Všichni okolo mně mají čísla svých rodičů na svých účtech poté co jim nějáký telefonista prodal data na tlačítkový telefon, nebo TV v tarifu o které ani nevěděli atd... prostě aby oligopol neobíradl důchodce. Ale bohužel ty prodejny jsou stále plné důchodců co je odírají na dřeň a proto oligopol nechce zveřejnit lepší ceny a hraje s námi hru na retence a tarify pro zaměstnance, odboráře, členy profesních komor, dobrovolé hasiče, vojáky, fotbalisty a další zájmové skupiny.
ttc1
Junior

Odeslat příspěvekod Patrik Vrána 22. 6. 2025 14:46

zdravím,
na co využíváte O2 connect?
Patrik Vrána
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod oldschooltrancer- 22. 6. 2025 15:23

ttc1: V mém okolí většina lidí platí plné ceny. Jejich problém.
oldschooltrancer-
Junior

Odeslat příspěvekod jezevcik8475 22. 6. 2025 15:38

oldschooltrancer- píše:ttc1: V mém okolí většina lidí platí plné ceny. Jejich problém.

Taktéž znám pár jedinců, dokonce jsou i na to hrdi. Přeci mám nejlepší služby, často říkají. Platí i 3 tisíce měsíčně.
jezevcik8475
Junior

Odeslat příspěvekod Milos 22. 6. 2025 17:12

Patrik Vrána píše:zdravím,
na co využíváte O2 connect?

Proč se ptáš? Nějak mi uniká smysl této otázky :hm
Milos
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Patrik Vrána 22. 6. 2025 21:31

mám na 30 dní NEO stříbrný na zkoušku a je tam možnost objednat SIM connect, tak se chci zeptat jak ho využít třeba i nestandardně.
Patrik Vrána
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka