od Pepan_z_Depan 4. 1. 2011 14:23
Ahoj,
dostal jsem před dvěma měsící s O2 [:kůl:] na retenci 1000 volných minut / měsíc na rok. Když jsem si ještě postěžoval na internet, tak po chvilce přemlouvání i internet do mobilu (základní za 150Kč) na půl roku gratis. Prý jsem ještě nevyužil nějakou nabídku internetu na zkoušku, kterou měli nedávno, tak mi to může dát, jinak by to nedala.
Vyúčtování platím inkasem a tak jsem se k faktuře za listopad a polovinu prosince dostal až teď. Tam jsem zjistil, že minuty sice mám, ale internet tam mám normálně naúčtovaný. Volal jsem tedy na O2 linku, kde mě borec nechal asi 5 minut čekat (žádné přepojení na retenci) a řešil to. Pak mi řekl, že na retenci můžou dát vždycky pouze jednu nabídku najednou - buď internet nebo volání a že já tam mám to volání. Že mi to může jenom zrušit, ale za používaní od aktivace nabídky (listopad) až do zrušení zaplatím, i když mi bylo prezentováno, že to mám zdarma (určitě mají ještě ten retenční telefonát).
Dá se s tím něco udělat? Nebo jenom držet hubu a buď zrušit nebo používat dál a platit?