Outlet T-Mobilu: nové telefony levně

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod y750rr 12. 8. 2011 21:36

Myšpulín : tak to ty jsi mi ji vykoupil :-D
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod y750rr 15. 8. 2011 12:15

Mám pocit, že přibyl Sony Ericsson Zylo za 1.999,- Kč apooň předtím jsem si ho nevšimnul
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 15. 8. 2011 12:21

jo.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 15. 8. 2011 17:54

Klasika … ukázala se tam Xperia X10 ale nejde objednat …
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 15. 8. 2011 21:57

A zmizel desire HD a SE x8
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 15. 8. 2011 22:38

Stejně to Desire HD nešlo x dnů objednat. Mě se nepovedlo za několik týdnů objednat ani jeden z 5 zkoušených vystavených mobilů. Dneska se tam znovu objevila ta X10 a od začátku, co jsem si ji všiml, tak nešla objednat.
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 15. 8. 2011 22:49

Evidentně se to někomu pak povedlo :-)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 15. 8. 2011 23:20

Myslím, že se to někomu povedlo předtím :-D jen jim dlouho trvalo, než odstranili prodané mobily z nabídky.
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod Pitrsonek 16. 8. 2011 10:34

Mají ten Outlet opravdu špatně udělaný. Vyberete si zboží jdete vyplnit údaje a až po odeslání vás upozorní že zboží není v dostatečném počtu, tak k čemu to je. To se mi stalo několikrát.

Včera asi po 5 dnech zkoušení se mi podařilo objednat iPhone 3GS tak snad bude v dobrém stavu, případně ho vrátím kdyby byly komplikace.
Pitrsonek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Zekon 16. 8. 2011 10:41

Pravda, že jsem zkoušel objednat iP4, X10 a opravdu to nejde. Naštěstí, to co jsem chtěl šlo, dorazilo a v hodně slušném stavu. Takže má zkušenost zatím pozitivní.
R.
Zekon
Junior

Odeslat příspěvekod y750rr 16. 8. 2011 11:46

Zekon : tak dá se předpokládat, že některé z těch nabízených mobilů mají skladem … jen nechápu, proč je takový problém s aktualizaci toho, co jé skladem a co ne … pochopil bych ještě hodinová zpoždění, ale nabízet tam mobily týden i déle, když je ve skutečnosti nemají, to nechápu. Včera přidali X10, do teď tam je, ale už včera nešla objednat atd. Zkoušel jsem během několika týdnu HTC Desire, LG to levné za 299,- , SE X10, ten levný Samsung za 250,- a ještě některý, už si přesně nevzpomínám co a nic z toho nešlo. Přece nemůže byt problém pro tak velkou firmu zaměstnat člověka, který se stará o aktuálnost www stránek a eshopu.
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 16. 8. 2011 17:14

Ale ono se jim to aktualizuje automaticky velice dobře. To, co tam mají, skutečně skladem je. Jenže zatím kdesi meziskladem, proto to třeba objednat nejde. Ale rozhodně jim to funguje v pořádku ;)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 16. 8. 2011 17:38

Kdyby mi to nešlo jeden den u jednoho mobilu, tak neřeknu, ale nedokázal jsem si objednat během cca 2 týdnů téměř každodenního objednávání ani jeden z pěti typu mobilů, takže to zase tak moc dobře fungovat nemůže. A to jsem to některé dny zkoušel i více než 10x během celého dne, protože na netu jsem téměř non stop. A nejvíce mě štve, že něco objednávám, nechá mě to vyplnit všechny osobní údaje a až potom to oznámí, že mobily nejsou naskladněny v dostatečném množství (a to chci je jeden kus).
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 16. 8. 2011 18:00

Tak bylo by asi lepší kdyby eshop hned na začátku ověřoval dostupnost zboží, resp. rovnou zobrazil jen to co jde v ten daný okamžik objednat a ne to co je skladem. Ale to by taky nejspíš mělo své mouchy. Tenhle problém klasické eshopy tolik nemívají protože většinou mají zboží ve větším množství, zatímco zde jsou to vždy jen jednotky kusů.
Dnes jsem chtěl taky objednat jeden zrovna doplněný kus, ale chvilinka stačila a měl jsem smůlu. Pak do 2 minut úplně zmizel i z nabídky.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 16. 8. 2011 18:05

Myšpulín : mě nejvíce vadí, že mě ten systém nechá zadat všechny mé osobní údaje a až potom napíše, že zboží není dostupné. Přece když to zjisti po zadání těch údajů, tak nemůže byt přece problém, aby to napsalo hned, že zboží není dostupné.
y750rr
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka