Vodafone Student na míru (nová nabídka, FAQ)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Morx 28. 12. 2010 10:45

Co na tom někteří nechápou. Vše funguje stejně, jako ostatní tarify na míru, akorát studenti mají navíc, jako bonus, na výběr jednu další položku v minutách, SMSkách i internetu. Jak si to navolíte je jen na Vás.
Morx
Junior

Odeslat příspěvekod Peha001 3. 1. 2011 17:34

A když mám normální na míru a chtěl bych ten studentský? Budu si kupovat telefon a nejspíš budu i na 6 měsíců zvyšovat tarif tak propočítávám co je nejlepší a nejlevnější a možnost této aktivace by mi situaci značně ulehčila.
Ipod Nano 5th 8GB, Sony Vaio FW41E, HTC Desire
Audio-Technica ATH-M50
Peha001
Junior

Odeslat příspěvekod miczk 3. 1. 2011 19:04

Jelikož jsi asi stále ve starém systému, tak si budeš muset počkat.
miczk
Junior

Odeslat příspěvekod M4Touch 7. 1. 2011 15:44

Zdravim, mám T-Mobile (kredit) a uvažuji o přechodu na Vodafone (paušál). Vzal bych si mobil za zvýhodněnou cenu (177Kč měsíčně a výše) a nějaký tarif na míru. Mohu po aktivaci pak zažádat o tu studentskou slevu (třeba na Internet v mobilu) ? A musela by měsíční cena paušálu i po slevě být vyšší než 177Kč ? Nebo to jde jen aktivovat bez smlouvy (telefon za zvýhodněnou cenu) ? Díky za odpověď.
https://youtu.be/q6gophrddCc?t=59s
M4Touch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snekac 7. 1. 2011 21:26

U minimálního plnění musíš mít útratu po slevách. S telefonem není problém.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vojcka 11. 1. 2011 15:25

chtěl bych se jenom zeptat na jednu věc.... byl jsem dneska u vodafonu s potvrzením o studiu, že si pořídím ty minuty za 150 a sms za kilčo a prodavač mi řekl, že momentálně žádný tarif pro studenty nemají...že to zrušili. Tak fakt nevím, zda to platí... spíš vypadá, že "zatím" ne... :(
děkuji za reakce
vojcka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snekac 11. 1. 2011 19:05

Pokud máš číslo nepřevedené do nového systému, plat Student na Nabitých tarifech. Pokud už ho máš v novém systému, platí tato nabídka.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vojcka 11. 1. 2011 20:15

no jasný... já jsem u vodafonu přes 6 let a mám stále odepiš.
Ale přišel jsem tam s tím, že chci si změnit na nějakej studentskej tarif, ale bylo mi sděleno, že žádnej tarif studenstkej si nemůžu dát a že tarify na míru jsou podobně výhodný, s čím trošku nesouhlasím, ale budiž ...
vojcka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kidnap 12. 1. 2011 14:24

Snažím se nastavit tarif Student na míru, bohužel při dotazu na rodné číslo mohu zadat pouze 9 znaků. Logicky tedy není rodné číslo správné, když má 11 znaků i s lomítkem. Kde udělali soudruzi chybu?
kidnap
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myšpulín 12. 1. 2011 15:12

tak ona to asi nebude jen legrace s tím rodným číslem, jak to vypadalo v jednom zábavném tématu v garáži http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... 0#p7962160
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kidnap 12. 1. 2011 19:18

Tak sem tenhle žert obešel přes Dom Inspector, nicméně aktivuju sms student a internet student, pak chci zapnout ještě "po svém" a to mě obě studentské služby zruší. To má být zase co za vychytávku?
kidnap
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Morx 13. 1. 2011 12:18

Asi abys to náhodou neměl moc levné :D. Si zavolej na operátora
Morx
Junior

Odeslat příspěvekod Tiskové oddělení Vodafonu 14. 1. 2011 11:49

kidnap píše:Snažím se nastavit tarif Student na míru, bohužel při dotazu na rodné číslo mohu zadat pouze 9 znaků. Logicky tedy není rodné číslo správné, když má 11 znaků i s lomítkem. Kde udělali soudruzi chybu?

Dobrý den,
omlouváme se, tuto chybu řešíme. O aktivaci nabídky Student na míru prosím požádejte operátora linky Vodafone péče o zákazníky na *077.
Martina
Tiskové oddělení Vodafonu
Zástupce operátora

Odeslat příspěvekod qeton 16. 1. 2011 15:44

Dobrý den,
mám t-mobile kredit a uvažuju o pořízení vodafone paušál na míru jen se studentským IVM za 89kč, mám si pořídit paušál za 0kč (sms chci posílat z internetu a jinak skoro nevolám) na měsíc a pak aktivovat internet nebo koupit paušál s internetem a pak zavolat na zák. linku a aktivovat slevu? Jak to bude s měsíčním plněním a s mobilem za zvýhodněnoucenu? Děkuji moc za odpověd
qeton
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snekac 16. 1. 2011 20:21

Máš to jedno, buď si ten internet hned zadáš při objednání, nebo až pak, to je opravdu úplně fuk.

MMP máš jen když budeš chtít telefon, a podmínky pro telefon jsou mimo téma. Vybereš si úroveň MMP a tu musíš 6 měsíců dodržovat. Za to dostaneš levnější telefon. (ve zkratce)
Snekac
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka