Vodafone Student na míru (nová nabídka, FAQ)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod girnth 18. 1. 2011 10:55

miczk píše:Suma sumárum :
- IVM za 89Kč
- 50 min volání za 150 Kč (3 Kč/min)
- 250 SMS za 100 Kč (0,4 Kč/SMS)

Student zaplatí celkem - 339 Kč/měsíc
Pro porovnání normální zákazník zaplatí celkem - 627 Kč/měsíc (to je 1.8x více !)

Nechci být pesimista, ale fakt se mi to nezdá, je až nějak moc levný...

Ahoj všichni, myslíte, že když přejdu z T-mobilu jako novy zakaznik k VF muzu tuto nabidku dnes dostat? děkuji
girnth
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 18. 1. 2011 11:51

Pokud ti číslo navedou do nového systému (pravděpodobně ano), pak ano, můžeš si to aktivovat.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ka.cz 18. 1. 2011 17:20

Neznáte prosím někdo podmínky získání těch studentkých balíčků? Přítel má na sebe psané číslo, ale to číslo používá jeho dcera. Číslo je už převedené do nového systému. Tarif Na míru s nejnižším MMP. Musí být studentem majitel účtu? Nebo se někde dá podepsat čestné prohlášení, že číslo neužívá majitel, ale dcera? Dceři není ani 15, takže rozhodně nechceme, aby měla na sebe psané číslo.
Ka.cz
Junior

Odeslat příspěvekod kocosh 18. 1. 2011 17:51

Studentské programy skutečně fungují na základě čestného prohlášení, takže jiný majitel účtu nevadí. Problém bych viděl spíš ve věku, protože studentská zvýhodnění u Vodafonu tradičně platí (až) od 15 do 26 let.
kocosh
Junior

Odeslat příspěvekod Ka.cz 19. 1. 2011 16:34

Aha. No tak to má mladá asi smůlu. A ještě jeden dotaz - máme jedno číslo s tarifem Odepiš a bylo převedeno do nového systému. Pokud vím, u odepiše není možné využít nabídku internetu pro studenty (za 89,- Kč), nicméně v samoobluze mi to nabízí si změnit současný internet v mobilu (za 177,-) na Student internet v mobilu (za 89,-). Zkoušel jste to někdo k odepiši aktivovat? A u čísel převedných na nový systém se změny balíčů projevují okamžitě?
Ka.cz
Junior

Odeslat příspěvekod audiobullys 19. 1. 2011 18:40

no manzelka s odepisem to tam ma taky za 89 studentskej. a nabizi to na zkousku int v mobilu na 3 mesice zdarma s fupkou 150 MB
Daň ze samostatného myšlení nebyla dosud zavedena jen proto, že by to byl příjem pro stát zcela zanedbatelný.
audiobullys
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miczk 19. 1. 2011 19:16

Je to sice trošku OT, ale u IVM se slevou 50% (->89Kč) účtuje VF FUP 500Mb (místo 150Mb), nejsem jediný komu, to tak účtuje. Ale neodvažuji se tvrdit, že je to tak u každého. Jedná se asi jen o nějakou dočasnou chybu (trvající asi už 2 měsíce). Anebo testují, jak jejich síť udrží nápor...
Vůbec by mi nevadilo, kdyby to tak zůstalo napořád. Za to bych je miloval :-*
miczk
Junior

Odeslat příspěvekod Jigfreed 20. 1. 2011 00:51

Tak teda nevim, na infolince mi dnes bylo receno ze tarif student na míru jeste momentalne není v provozu, a bude až nekdy v unoru.
Grado SR325i + EMU 0202
Jigfreed
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cojecoje 20. 1. 2011 11:34

ta student nabídka je bomba, jen by mě zajímalo jestli je možnost si vzít balíček s více minutama?

Třeba 125 mi apod. Díky za odpoved.
Iphone 6....
cojecoje
Junior

Odeslat příspěvekod kidnap 20. 1. 2011 21:51

Takže ke studenskému tarifu na míru nelze mít "po svém". V samoobsluze to studenta zruší, potvrdil to i operátor na lince.
kidnap
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod qeton 21. 1. 2011 02:36

Dobrý den, chci si pořídit IVM od vodafone pro studenty (FPU 150MB/měsíc), jaké funkce (HSDPA, 3G?) musí/by měl podporovat můj mobil? Chci hlavně psát sms z internetu, přečíst si zprávy atd. děkuji za odpověd
qeton
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod welby 21. 1. 2011 07:22

qeton: No vzhledem, že chcete Vodafona, tak by mobil měl umět EDGE (což umí většina mobilů, ale najde se i výjimka) a nejlépe podporu 3G sítí i když tady záleží na tom, jestli ve vašem okolí má Vodafone pokrytí 3G a jestli ho budete moct v šoučasné době využít? Ale do budoucnosti je to určitě výhoda.
welby
Junior

Odeslat příspěvekod qeton 21. 1. 2011 10:43

Studuji v Brně a tady má 100% pokrytí 3G otázka jestli mi 3G zrychlí načítání webu a nebo je dobré jen na videohovory a na objemný download se kterým díky FPU 150MB nepočítám

OFF TOPIC: jsem zmaten protože na každé stránce/shopu píšou, že má telefon(LG GT350 Town) jiné funkce, někde má podporu 3G, jinde ne.
qeton
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod welby 21. 1. 2011 11:02

3G znamená, že můžete dosahovat vyšších rychlostí internetového připojení. Vliv to tedy bude mít na rychlost načítání webových stránek apod., které bude rychlejší než přes GPRS nebo EDGE. Na objem stažených dat to vliv nemá.

EDIT: Pokud jde o LG GT350 Town, tak neporadím. Na stránkách LG se píše, že 3G nemá http://www.lg.com/cz/mobilni-telefony/m ... -GT350.jsp ale někde opravdu píšou, že ho má :hm

//Snekac: Otázky na 3G či konkrétní telefon prosím dále směřujte do příslušných diskuzí. Díky.
welby
Junior

Odeslat příspěvekod blonddo 24. 1. 2011 20:16

Tak co už to má tady někdo v provozu?
Já ještě musím čekat 3 týdny na novej system :/
CowonD2 - Grado SR80i - StudioPro
blonddo
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka