Vodafone Student na míru (nová nabídka, FAQ)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod memphisto1986 11. 2. 2011 15:34

O zvýhodnění nevím, ale bylo tady řečeno, že nepůjde uplatnit Po svém a mně to tu píše, otázkou je, jestli to funguje. Co mě ale zarazilo, tak účet jsem měl za původní tarif nějakých 280 Kč a přepl jsem na Studenta (SMS+Volání+Net) a od té doby jsem napsal jen asi 90 SMS (žádné volání ani net), ale účet podle Chytrého přehledu brutálně roste. Už jsem na nějakých 1100 Kč. Má to tak taky někdo? Celkem mě to znepokojuje ...
memphisto1986
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 11. 2. 2011 19:52

Chytry prehled ukazuje sra**y uz dlouhou dobu, neveril bych tomu a kontroloval vyuctovani.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 11. 2. 2011 20:08

memphisto1986 píše:O zvýhodnění nevím, ale bylo tady řečeno, že nepůjde uplatnit Po svém

V podmínkách nikde o nemožnosti mít Po svém se Studentem na míru není. Že to třeba neumožní samoobsluha může být aktuální bug.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod memphisto1986 11. 2. 2011 21:49

Aha, omlouvám se, bylo to tu v jednom příspěvku z prvních stran uvedeno a ten byl editován a informace zmizela a pořád jsem se toho držel :-/ každopádně chytrý přehled mi vždy ukazoval přesně a sedělo to s fakturou až teď po tom přechodu to začalo nehorázně naskakovat, tak z toho nemám dobrý pocit, každopádně to začnu řešit až budu mít vyúčtování "v ruce" :-) Jen mě zajímalo, jestli to taky někomu neukazuje takové numera :-)
memphisto1986
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kidnap 13. 2. 2011 11:46

Takže dnes přišlo první vyúčtování po přechodu na tarif na míru.

Předtím jsem měl Nabito 350, to jsem zrušil a místo toho aktivoval Student na míru (SMS + Internet = 189Kč). Zároveň jsem chtěl aktivovat i službu Po svém, ta mi ale obratem studentské tarify deaktivovala.

Volal jsem tedy operátorovi. Ten mě po dlouhém hledání potvrdil, že "po svém" nelze aktivovat ke studentovi (neřekl proč). Tak jsem ho tedy požádal, ať mi znovu aktivuje zmíněné 2 studenské tarify. Ptal jsem se ho ještě na nesmyslné zobrazování částek v "chytrém" přehledu. Šlo mi o to, jestli nebudu doplácet celý zrušený Nabito 350, ikdyž jsem ho používal cca 1-2 dny. Ujišťoval mě, že z něj zaplatím jen tolik, kolik jsem skutečně vyčerpal.

A skutečnost?
- Nabito 350 (389Kč) // celou dobu aktivní, platím plnou částku
- Student Internet (75Kč) // byl aktivní pár minut, pak ho deaktivovala služba "po svém"
- Student Internet (75Kč)
- Student SMS (83Kč, sleva 83Kč) // byla aktivní taky pouze pár minut, ale "nezaúčtovala se"
- Student SMS (83Kč)
- SMS do ostatních sítí (32,50Kč) // Tomuto nerozumím, že by slavný VF Park?
-------------------------------------
Součet: 654 + 131 DPH = 784 Kč
kidnap
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod memphisto1986 13. 2. 2011 13:50

Tak tos mě vůbec nepotěšil. Doufal jsem, že to bude nějaká blbost ta částka v chytrém přehledu a vypadá to, že ne. Měl jsem tarif na míru a platil jsem cca 270 Kč. Zaktivoval jsem si studentské výhody všechny a přišlo mi 11 SMS o aktivaci a deaktivaci služeb a od té doby číslo v přehledu jen rostlo. Napřed 500, to jsem si říkal ok, student+původní, ale pak, 700, 900, 1200 a to už bylo zle. Nakonec to slezlo a drží se to na 952 Kč. Jak jsi to vyřešil?
memphisto1986
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mobil-man 13. 2. 2011 14:18

Me teda po svem aktivovat slo a pritom mi zustal balicek IVM pro studenty.
V nejblizsi dobe prihodim balicek minut, takze se ozvu... ale proc by to jit nemelo? Je to tarif na miru, jsou to balicky stejne jako ty ostatni, takze by tam ta sleva jit mela.
Mobil-man
Junior

Odeslat příspěvekod Morx 13. 2. 2011 22:50

S tím po svém je to zvláštní. Co když si nevezmu full-studentský, ale třeba jen normální volání+normální sms+studentský internet. To po svém taky nepůjde?
Morx
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 13. 2. 2011 23:08

Po svém by mělo standardně jít ke všemu, pokud ne pak to bude bug, v podmínkách nikde překážku nemají.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pc-mravenec 13. 2. 2011 23:17

Tak jsem zjistil ,že Vodafone je se službou po svém poněkud zvláštní ,občas jí aktivují sami od sebe u tarifu Odepiš a dle operátora tam fungovat nemá tudíž by mi nic neůčtoval ,ale hodně krát už jsem se s nima dohadoval ,nakonec sem pro jistotu musel zrušit elektronickou fakturu už jsem si s jejich ekolog. užil dost blbost tam vládne ,ekologie nikoho vůbec nezajímá mají rádi bordel a naštvané zákazníky.
pc-mravenec
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 14. 2. 2011 15:53

Bylo mi to potvrzeno, Po svém samozřejmě lze aktivovat.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kk.berry 14. 2. 2011 22:55

Nemáte někdo tušení co znamená následující věta, která stojí v podmínkách nabídky Student Na míru - bod 2?
"Nabídka je určena jak pro zákazníky, kteří budou platit měsíčním Vyúčtováním, tak pro zákazníky , kteří platí dobíjením kreditu."
To znamená, že jdou tyto tarify aktivovat i na dobíjecí kartě?
Odkaz na podmínky: http://www.vodafone.cz/web/pravni_podmi ... a_miru.htm
kk.berry
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 14. 2. 2011 23:13

Ano jdou i ke Kartě na míru, je to napsané hned v prvním příspěvku!
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kk.berry 15. 2. 2011 04:21

Pak si dovolím se zeptat jak to přesně funguje? To znamená, že pokud budu chtít mít na Kartě na míru Student volání, Student sms a Student internet, jejichž hodnota je 339,- Kč/měs.,tak je důležité abych měl každý měsíc minimální zůstatek kreditu v této výši a který se mi k určitému dni odečte? Co potom v případě, když nebudu mít dostatečný kredit a nebude možné aby si tuto částku operátor odečetl? Předpokládám, že se studentská nabídka zruší a z karty se stane opět jen obyčejná karta na míru, kde minuta stojí 6,50 Kč. Je nutné pak při opětovné aktivaci Student balíčků opět dávat nějaké prohlášení o tom, že jsem student?
Omlouvám se, pokud se to tu už někdě řešilo, ale bohužel není jednoduché číst úplně všechno. Díky
kk.berry
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 15. 2. 2011 08:51

Ano, k datu obnovy musíš mít potřebný kredit, pokud nebudeš mít kredit ani na obnovu aspoň jednoho z balíčků, pak se ti Student deaktivuje.

Student se zřizuje na základě čestného prohlášení, ale ne na základě dokladů..
Snekac
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka