Vodafone Student na míru (nová nabídka, FAQ)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Snekac 18. 2. 2011 13:52

Samozřejmě volat budeš za základní sazby - 6,50 a SMS 1,50.
> Jak pokračuje kampaň za svobodu informací?
>> Pardon, o tom nelze mluvit.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kidnap 21. 2. 2011 00:21

Ještě zpětně se chci zeptat jak je to s tou reklamací vyúčtování? Podám stížnost na dvojí účtování studentských tarifů, ale nevím jak je to u toho Nabito 350. Je nějaká šance, že nebudu muset platit celou částku za Nabito 350 (používáno cca 2 dny), když mě sám operátor po mém dotazu přesvědčoval, že nebudu platit celou částku, ale jen to, co jsem vyčerpal?

A ještě: lze reklamovat vyúčtování přes email nebo pouze písemně?
kidnap
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snekac 21. 2. 2011 08:57

O reklamacích máme přehled tady. Zda je šance ti asi opravdu neslíbíme.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Snekac 22. 2. 2011 09:11

Pedro1981 píše:Ta nabídka VF Student není marná. To, že ji lze využívat na dobíjecí kartě to zní velmi dobře.

Služba funguje tedy na základě Prohlášení o studiu, dobíjecí karta musí být na tarifu Karta na Míru. Předpokládám, že promo akce - volání a sms o víkendu do sítě Vodafone zde funguje či ne? Zároveň se Student nabídkou? Když nabiji kredit např. 1000 Kč a budu využívat SMS (100 Kč) a volání (150 Kč), dohromady 250 Kč. Podmínkou je dobíjení ve výši 250 Kč nebo se částka odečítá z kreditu?

Upřesnil jsem info, takto to nebude. Student lze mít na předplaceném Tarifu na míru a z toho vyplývá, že nelze využít výhodu za dobití (provolání..), jelikož toto funguje na Kartě na míru.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod morrma 23. 2. 2011 13:59

já dnes aktivovala student internet v mobilu na divoké kartě a prošlo :-) .Operátor mi tvrdil, že to nelze, v samoobsluze tato možnost byla.
morrma
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 23. 2. 2011 14:47

Ano, jediný internet je v nabídce. Otázka je, zda ještě nezmizí :)
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod davidwebb 28. 2. 2011 18:31

Prosím vás, je normální že když sem si aktivoval internet 2 dny před zúčtovacím obdobím, že mi hnedka naúčtovali za ty 2 dny plnou částku jako za celej měsíc? Je to na reklamaci nebo se s tím mám smířit?
davidwebb
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kk.berry 28. 2. 2011 18:44

Ano je to normální. Na novém systému se už nehledí na den zúčtování. Podívej se na tuto stránku, kde je vše vysvětleno: http://mobilovinky.blog.mobilmania.cz/2 ... -vodafone/
kk.berry
Junior

Odeslat příspěvekod Krevety 28. 2. 2011 19:26

Nejlepší je, že s novým systémem by se to stát nemělo.
A se starým je to klasika, kterou ti ale při aktivaci na lince neřeknou a nedoporučí třeba aktivaci až za dva dny. Pokud sis to aktivoval sám přes internet, tak sis měl přečíst pořádně ceník kde píšou, že internet poměrně neúčtují (celkem nepochopitelně) narozdíl od konkurence.
Samsung NP730U
Xperia Z1 Compact
Krevety
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 1. 3. 2011 08:39

Pokud vse dobre chapu, timto zaplacenim je internet zaplacen na cele zvolene obdobi. Takze pomerne uctovani neni treba, protoze vse je OK a spravne. Je to jinak nez ve starem systemu.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Snekac 1. 3. 2011 08:48

Ano, je to měsíc od data aktivace.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pedro1981 20. 3. 2011 00:14

Zdravím, stručný dotaz.

U převáděného čísla z jiné sítě - postup pro Student na míru s dobíjecí kartou.

Máme tedy......zažádat o přenos čísla a vygenerování kódu. Poté si objednat Kartu na míru, po aktivaci Karty na míru zavolat na *077 a požádat o aktivaci Student na Míru s dobíjecí kartou? Nebo rovnou při obejednávce sim Karta na míru s programem Student na míru?

Děkuji. Nemáme zájem o paušální verzi Student na míru.
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 20. 3. 2011 09:34

Objednáš si Kartu na míru, poté si v samoobsluze změníš tarif na Tarif na míru, který zůstane na dobíjení a poté půjde aktivovat Student na míru.
Snekac
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod RiZe 30. 3. 2011 20:01

Snekac píše:Objednáš si Kartu na míru, poté si v samoobsluze změníš tarif na Tarif na míru, který zůstane na dobíjení a poté půjde aktivovat Student na míru.

V této souvislosti bych měl otázku. Měl jsem Vodafone kartu a převedl jsem si ji v samoobsluze na Tarif na míru, v informacích o účtu tedy mám způsob platby dobitím (to chci).

Přesunu se na služby, chci si aktivovat Student internet v mobilu a nic se neděje, jen se to načítá a nic. V mobilní samoobsluze mi to vyhodilo chybu, že požadavek nelze vyřídit. Zastavil jsem se tedy na pobočku a tam mi bylo řečeno (v rozporu s tím, co píšou v podmínkách), že to lze jen na paušál a nikoliv na předplacenou kartu. Udělal jsem něco špatně, lze to pouze s Kartou na míru?
We must go deeper ^_^
RiZe
Junior

Odeslat příspěvekod Snekac 30. 3. 2011 20:11

Neudělal jsi nic špatně, bohužel aktivace přes samoobsluhu se skutečně nenačítá. Nicméně na pobočce jsi narazil na neinformovaného pracovníka, zkus infolinku, snad budeš mít větší štěstí. :)
Snekac
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka