Hláška o přesměrování před spojením hovoru

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod five-min 4. 1. 2011 17:57

Zdravím, dnes když jsem volal na infolinku mi vyskočila hláška že "je aktivní přesměrování hovorů".
Mám nokii 5530 a operátora O2.

Je to normální? Nemůže to být nějakým malwarem nebo něčím?

Vím že u T-mobilu to dělalo pravděpodobně asi kvůli registrů zmeškaných hovorů... Ale u O2?

Dělá to někomu i u O2?
Naposledy upravil Fíla dne 4. 1. 2011 18:20, celkově upraveno 1
Důvod: upraven název tématu
five-min
Junior

Odeslat příspěvekod massik 1. 2. 2011 12:48

To Fíla:
Promiň, ale nemáš tak docela pravdu. Včera jsem si nechal deaktivovat regist zmeškaných hovorů, jak píšeš u O2, ale nepomohlo to. Hláška se pořád zobrazuje. Všechny přesměrování mám také deaktivované. Operátor řekl, že to nejde odstranit. Zajímavé, že u T_Mobilu lze.
Tak nevím.
massik
Junior

Odeslat příspěvekod massik 1. 2. 2011 21:19

jj, to bylo prvni,co jsem potom udelal a hlaska je dal. vadi mi to. No asi s tim nic neudelam. Dik
massik
Junior

Odeslat příspěvekod Fido+ 7. 2. 2011 17:07

Me by spis zajimalo, jak je to s hlaskou (hlasovou) "Vas hovor bude presmerovan" pri volani na nektera cisla O2. Ozve se pred presmerovanim do schranky a pokud v te dobe hovor ukoncim, nic se mi neuctuje.
Proc to jde jen u nekterych cisel a jak se tohle da nastavit?
Fido+
Expert

Odeslat příspěvekod pavel_brigant 14. 2. 2011 18:08

massik píše:jj, to bylo prvni,co jsem potom udelal a hlaska je dal. vadi mi to. No asi s tim nic neudelam. Dik

Ahoj, chvíli jsem byl u O2 a řešil jsem to samý, všechno jsem vypnul a hlášku tam měl pořád, byl jsem totiž zvyklý, že u VDF to po deaktivaci zmizelo, ale u O2 to bylo pořád. Takže nenech se odbýt operátorem a trvej na deaktivaci (odstranění této hlášky), oni to jsou totiž trubky, někdo to umí, někdo ne, asi si měl smůlu a natrefil zrovna na trubku. Hodně štěstí při výběru operátora na lince :-))
pavel_brigant
Kolemjdoucí