Vodafone a ČD: 75% sleva na tarif (info na 1. straně)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod welby 5. 8. 2011 10:25

Platnost tarifu bude nastavena na 3 roky. Mně to nastavili na tři roky ode dne objednání tarifu na infolince. Když jsem si pak vyzvedl in-kartu, tak na ní byla platnost jiná, ale to je vcelku jedno. Při objednání jsem přesné datum platnosti neznal a ani se mě na něj neptali.
welby
Junior

Odeslat příspěvekod Kvetak 5. 8. 2011 10:31

Škoda že u nás nemá Vodafone signál,šla bych do toho taky... :-| Mám sice Odepiš,ale pořád bez signálu... :-|
N 5110=N 3310=Al 501=N 3510i=Al 735=SE K700i=SE W800i=SE J220i=Moto F3=Si A50=N 1600=Si AX75=N N73=N 2600c=Vf 533=LG KC550=LG KM900=N C3-00=HTC WS=SGS3
Kvetak
Junior

Odeslat příspěvekod y750rr 5. 8. 2011 11:25

welby : uvidím, jak to dopadne, v pondělí budu chytřejší ... :-D
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod bart.homer 6. 8. 2011 19:07

Hoj, tak jsem prošel všechny příspěvky v tomto tématu a nedočetl jsem se potřebných informací. Zeptám se tedy:
1) Mám na účtě tři čísla. Sleva s IN kartou se bude aplikovat jen na jedno číslo mnou osobně zvolené a nebo na celý zákaznický účet ???
2) Pokud se tedy sleva aplikuje pouze na jedno číslo, je zapotřebí, aby se oddělilo od stávajícího zák. účtu a nebo zůstane vedeno dále tak jak je ???
Mám totiž na zák. účtu tarif Odepiš, 2x Tarif na míru.... Po změně by to tedy byl Odepiš, Nabito a na míru...
bart.homer
Junior

Odeslat příspěvekod welby 6. 8. 2011 20:10

Sleva bude samozřejmě jen na jedno číslo, které si zvolíte.
Čísla zůstanou na jednom účtu (pokud jsou to čísla soukromá a ne firemní, tam by to asi nešlo, protože nabídka je na in-kartu - rodné číslo). Já mám na jednom účtě Odepiš + Tarif 350 se slevou 75%
welby
Junior

Odeslat příspěvekod solodorwc 8. 8. 2011 13:23

Sice vím, že tu spousta lidí psalo termíny jak dlouho trvá převod na nový tarif, ale nevím jestli se něco nezměnilo, proto se ptám. Já jsem v pátek před týdnem chtěl na kartě nastavit čd tarif s tím, že karta byla na jiné jméno a musí ji nejdřív převést na mě. vše jsem vyřídil na infolince a bylo mi sděleno, že změna proběhne do týdne. Minulý pátek jsem tam volal znovu, jelikož nic neproběhlo a bylo mi řečeno operátorkou, že kolegyni nechá vzkaz. Doteď však opět nic .. chci počkat tak do středy a potom volat znova. Máte někdo podobnou zkušenost ? Nebo naopak ? Díky
Naposledy upravil solodorwc dne 8. 8. 2011 14:19, celkově upraveno 1
solodorwc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dertoas 8. 8. 2011 13:41

Mně převod na mé jméno trval myslím 9 pracovních dní.. Taky mi tvrdili, že to bude do týdne..
Dertoas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod solodorwc 8. 8. 2011 16:15

Díky za info, tak tedy ještě vydržím ...je to děs jak jim všechno trvá ...
solodorwc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod y750rr 9. 8. 2011 11:17

Koukám, že ČD v naši dědině jsou nějaké zabrzděné a špatně informované. Někteří psali, že měli in-kartu na nádražích o dost dříve, než byl termín. U nás to asi nehrozí, par dnů před termínem tam ještě není. Ale to není hlavní důvod, proč píšu. Paní za přepážkou po 10 minutovém hovoru (asi na vedení :D )se snažila tvrdit, že na akci s Vodafone nestačí ta karta za 100,- Kč na 3 roky a že je třeba nějaká karta za 300,- Kč na rok. Kolik z vás má už funkční tento paušál s ČD na tu in-kartu za 100,-Kč, a dotazovali se na Vodafone, jakou kartu máte? Zatím jsem v pátek jen podál žádost o tarif přes net a ještě se mi neozvali a nechci tam volat. Někdo psal, že na to mají tuším týden, tak počkám do pátku.
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 9. 8. 2011 11:30

Stačí pouze za 100 elektronická peněženka - a není třeba nabíjet. Mám to taky tak. Na ČD nádraží jim ani nic neříkej a ani se na nic neptej - oni nic neví - při vyzvednutí řekni, že zatím dobíjet nebudeš.....
Na lince Vodafone jim stačí číslo in karty a max platnost do .... Nic jiného je nezajímá..... Jasné ? ;-)
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 9. 8. 2011 12:04

Reku : no zatím jsem to tak udělal, objednal tu za 100,- přes net, už psali,že je hotová,mám podanou žádost na Vodafone o změnu tarifu a jen čekám, kdy dorazí na nádraží karta a kdy se ozvou z Vodafone. Jel jsem právě kolem nádraží, tak jsem se zeptal,jestli už je a přišla tam známá,které jsem ten tarif poradil a chtěla si vyřídit In-kartu a cpali ji už na druhém nádraží tu za 300,- na rok. Jen mě zajímalo, jestli se s tím někdo už nesetkal, kdo si vyřizoval kartu na nádraží, že mu tvrdili, že ta za 100,- nestačí.
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 9. 8. 2011 12:10

Na nádraží toho asi moc neví.
Já jsem tyhle In-karty za stovku objednával 5x a všichni slevu dostali.
anonymni

Odeslat příspěvekod Viliem 9. 8. 2011 12:23

Ohledně elektronické peněženky za 100 Kč. Hned první otázka to je:
Kód: Vybrat vše
http://mobilovinky.blog.mobilmania.cz/2011/06/vodafone-a-cd-na-co-jste-se-nejvic-ptali/
Viliem
Junior

Odeslat příspěvekod y750rr 9. 8. 2011 13:08

Viiem a spol : Ano vím, že když jsem se o to předtím zajímal, tak jsem vše pročítal a podle všeho stačila ta 100,- Kč In-karta, proto mě to dneska zarazilo, že po ni chtěli tu dražší kartu. Každopádně musím známe dat vědět, ať se nenechá od nich překecat a vyřídí si tu za 100,- jak většina ostatních.
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod hhitmen 10. 8. 2011 09:49

Mel bych jeste dotazek...budu taky objednavat elektronicke penezenky...a prenasime cela rodina cisla od TM je pro zacatek lepsi aktivovat predplacenku nebo nejaky pausal bez zavazku pro rychlejsi aktivaci CD tarifu?
hhitmen
Amatér

Předchozí stránkaDalší stránka