Vodafone a ČD: 75% sleva na tarif (info na 1. straně)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Pedro1981 18. 8. 2011 23:11

Jakou kartu jste si objednal?

Pokud za 100,- a ještě ji nemáte, je dle info v tématu možné, že tarif budete mít, jakmile kartu budete mít fyzicky v ruce.

Jinak, pokud již vše máte, tak trvejte na tom, že to chcete udělat s tím člověkem, s kým mluvíte. Já to tak udělal, také sdělili, že se ozvou a nevolali a když tak v nevhodný čas. Já si tam zavolal a objednávku se mnou projel, ten co zvedl telefon.
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod y750rr 19. 8. 2011 07:20

Kartu fyzicky mít v ruce nemusí. Jen při sjednávání tarifu musí znát to číslo inkarty (to zjisti třeba s emailu zaslaného od ČD, jestli si kartu objednávám přes eshop), protože se na něho operátor zeptá, jako takové ověření. Jinak je pravda, že nejlepší je tam zavolat osobně a vyřídit to hned asi za 2-3 minuty. P.S. mám dotaz, jestli jsem to správně pochopil … Když chci nový tarif, stačí si koupit Vodafone předplacenku s kreditem 200 a dobit jí za 800, aby tam celkově bylo 1000 a potom mi ji „hned“ převedou telefonicky na tarif? Nebo bych musel ještě běhat někde do kamenné prodejny. Jde mi o to, že brácha chce taky ten ČD paušál a mám doma pár neaktivovaných SIM, že bych jednu z nich využil.
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod radim 19. 8. 2011 08:04

My jsme sice převáděli aktivovanou kartu, ale nikam nebylo potřeba chodit. Zadal jsem na webu žádost a za pár dní sami volali. Vyřízeno za 5 minut, možná ani ne. Ale když si tu kartu aktivuješ, tak na tom budeš stejně, tj. vyřídíš vše telefonicky. Jinak proč bys to dobíjel na 1000? Nestačí jen 500?
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod y750rr 19. 8. 2011 08:16

Radim : Na jejích netu píšou něco o tom, že když más novou SIM (myslím, že maximálně 3 měsíce od aktivace), tak že ji musíš mít nabitou aspoň jednou za 1000 včetně těch 200 na začátku. Proto se ptám, jestli jsem to dobře pochopil.

-- 19. 8. 2011 08:17 --

Pokud jste s námi méně než 3 měsíců, je třeba, abyste za tu dobu dobili svoji Vodafone kartu celkem alespoň částkou 1 000 Kč (včetně počátečního kreditu). Ve chvíli, kdy o přechod na tarif požádáte, musí být zároveň váš aktuální kredit nejméně 500 Kč. Kredit bude sloužit jako Volací jistina, která bude určovat váš Volací limit – částku, kterou budete moci provolat, využít na SMS nebo na jiné služby po vyčerpání hodnoty měsíčního paušálu. Volací jistinu si můžete samozřejmě kdykoliv navýšit. Pokud budete mít na Vodafone kartě víc než 500 Kč, použijeme tuto částku na úhradu vašeho Vyúčtování.... tohle je hned jako první odstavec při přechodu z předplacenky na tarif
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod Anik 19. 8. 2011 14:10

Jiz mam kartu vyrobenou (dle netu CD - fyzicky ji nemam) a kdyz to chci vyplnit na strankach Vodafonu,tak mi to pise "zadany kod neni platny" pisu to i s temi nulami na zacatku.... :-( diky
Samsung Galaxy S25
Anik
Junior

Odeslat příspěvekod radim 19. 8. 2011 14:58

Ono nějaký den trvá, než to číslo doputuje do všech databází, vydrž, Prťka, vydrž.

y750rr: To jsem netušil, že nové simky mají spešl podmínky. Tak to tak asi bude.
radim
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 19. 8. 2011 17:01

je teda elekronicka penezenka od CD, stejne takova karta s fotkou jako slevova inkarta ?
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 19. 8. 2011 17:15

A jaká by asi byla? Ta za 100 je vyloženě karta, do ní se teprve nahrávají aplikace jako IN 25, IN50 atd.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Pedro1981 19. 8. 2011 20:41

Vzhledem k tomu, že do dneška jsem neobdržel odpověď ze strany VF ohledně plné aktivace N350, tak jsem si zavolal na 800777791 a během chvíle to slečna zadala a nastavila. Nejdřív jsem se zhrozil informačních sms:

1, super zpráva - Zrušili jsme Vám Flexistrop /si říkám, proč to nešlo hned na infolince/
2, ta mě vyděsila - Aktivace Tarif na Míru /blíže info k němu nebylo/
3, další zleknutí - Zrušili jsme Vám tištěné souhrnné vyúčtování
4, dál - Aktivace Po Svém

Po cca 30 minutách už příjemnější zprávičky:

1, Zrušili TNM
2, Zrušili Po Svém
3, To nej nakonec - Aktivace Nabito 350 + sleva 75% na 36 měsíců do 2014-08-19

V sámošce akorát jsem objevil, že mi tam změnili na elektronické vyúčtování, tak jsem to dal zpátky na papírové, které jsem měl původně.

A aktivace proběhla.

Takže u mě spokojenost :-D
Pedro1981
Junior

Odeslat příspěvekod Lukes 21. 8. 2011 13:48

bratr ma tento tarif a prvni mesic mel obnoveni balicku 19 a ted tam ma obnoveni balicku 10 chape to nekdo?
Lukes
Junior

Odeslat příspěvekod morrma 21. 8. 2011 14:21

asi má k 10 vyúčtování, tak to sjednotili
morrma
Junior

Odeslat příspěvekod Lukes 21. 8. 2011 14:26

tak 10 ma vyuctovani kazdy, ale obnoveni balicku by mel mit kazdy v den kdy si ho aktivoval

me to tak na mich 3 sim zustalo jen na bratrove sim se zmenilo datum obnoveni
Lukes
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 21. 8. 2011 15:12

Vyúčtování nemá každý stejné, je 4, 10, 16, 20, 25

Obnova - to už platí málokomu. Začalo sjednocování a obnova balíčku bude postupně u všech stejná jako datum vyúčtování. Právě proto, že v tom byl zmatek.

15.7. začalo postupné přehazování a proúčtování
viz článek http://mobilovinky.blog.mobilmania.cz/2 ... -uctovani/
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lukes 21. 8. 2011 15:39

tak v rodine mame 10 sim VF a kazdy to ma 10. zajimava nahoda
Lukes
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 21. 8. 2011 15:44

nemusíš být impertinentní, je to opravdu jen náhoda :) Ale je možné, že jste je pořizovali v době, kdy se 10 dávalo skoro každému, tehdy byla ostatní přeplněná a k 10 bylo nové, tak se naplňovalo.

U nás v rodině bývalo nejčastěji 16 a 25.
snowboarder
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka