Vodafone a ČD: 75% sleva na tarif (info na 1. straně)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lukes 21. 8. 2011 16:03

nevim co je na mam udivenem komentari impertinentniho
Lukes
Junior

Odeslat příspěvekod welby 22. 8. 2011 10:43

Lukes: Buď je to v tvém případě náhoda, nebo si všichni nahlásili, že chtějí zúčtovací období 10. Při pořízení tarifu se většinou operátor zeptá, jaké chcete datum vyúčtování (pokud nezapomene). Já jsem zase u všech v rodině dal 4., aby se to nepletlo. Pokud vím, tak se to dá na žádost změnit i dodatečně.
welby
Junior

Odeslat příspěvekod y750rr 22. 8. 2011 11:52

Asi nemáte někdo přehled, jak dlouho budou Vodafone a ČD ještě nabízet tyto tarify, že? Jde mi o to, jestli to někde nepsali, ne o nějaké vaše spekulace. Brácha si to chce vyřídit, tak aby to stihnul a znytečně třeba nenechával vyrábět in-kartu.
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 22. 8. 2011 12:26

Nepanikař a buď v klidu :-D
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 22. 8. 2011 12:56

Jestli myslíš mě, tak osobně je mi to celkem jedno, já už ten tarif mám. :-D Ale začíná na to přecházet docela hodně lidí z mého okolí, tak si myslím, že je jen otázkou času, kdy tuto „akci“ zruší. A nikde jsem se nedočetl, jak dlouho má tato nabídka platit.
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod snowboarder 22. 8. 2011 14:39

Tak je to poměrně nová nabídka v ČD bonus, tak bych to neviděl tak hrozně. Přinejhorším přijdou o stovku za výrobu karty, to mi nepřijde jako něco hrozného :)
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod y750rr 22. 8. 2011 16:05

Nejde o tu stovku, ale byla by škoda přijít o možnost získaní toho tarifu. Taky mu všechno hrozně trvá, než se k něčemu rozhoupe. Uvidíme, dneska jsem mu poslal žádost o in-kartu, tak snad to Vodafone a ČD vydrží ještě nějaký ten týden. :-D
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod Newman81 24. 8. 2011 19:05

Tak já musím říct, že se aktivace Tarifu 2 a Internetu v mobilu naplno v mém případě nějak nezdařila. Přišla mi jen smska o 25% slevě na tři roky, ale v Samoobsluze mám i po týdnu stále původní Internet v mobilu za 177,- (minus ta sleva 25%). U volání mám sice tarif Nabito 350 (předtím jsem měl 119), ale bez slevy, takže celková částka za měsíční paušál se blíží pětistovce. Viz http://imagelink.cz/?v=aktivaceanastavenslu.png Účtovací období mi začíná 4. v měsíci...
Newman81
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 24. 8. 2011 22:48

to Newman81:
podle informací od operátorů je sleva platná nejdříve po 30 dnech od aktivace (zavolání); a to vždy s novým zůčtovacím obdobím. Tak to teoreticky může být až 59 dní...

Jinak je třeba si stejně účty hlídat, naposledy mi naúčtovali pouze slevu 25% místo 75%, reklamace snad zabrala a měli by mi to započítat v příštím vyúčtování.

A jinak samoobsluha někdy ukazuje nesmysly, s tím je třeba také počítat.
anonymni

Odeslat příspěvekod welby 25. 8. 2011 09:43

nnnokiaE52: Nevím, který operátor ti ty informace podal, ale aktivace těch tarifů s ČD probíhá téměř okamžitě. Určitě není nutné čekat 30 dnů nebo dokonce více!

Newman81: Chyba se stát může a pokud jde o samoobsluhu Vodafonu, tak to platí minimálně dvojnásobně. Zavolal bych si znovu a zjistil, kde je zakopaný pes. Samoobsluha hlavně ze začátku ukazuje celkem nesmysly.
welby
Junior

Odeslat příspěvekod Newman81 25. 8. 2011 15:17

welby: tak jsem tam volal, operátorka uznala chybu (no vlastně chyby) a ještě v průběhu hovoru mi chodily smsky o změně tarifu a slevách, takže teď už je vše ok :) Ještě mi poděkovala, že jsem zavolal před začátkem nového účtovacího období a ne až po něm, takže se dle jejích slov nevyděsím z částky na faktuře :D
Newman81
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 25. 8. 2011 15:20

welby:
mě byla sleva v červnu aktivována okamžitě, ale lidem, kterým jsem to zařizoval později už říkali nejdříve za 30 dní. Myslím, že se po počátečním chaosu ve Vodafonu domluvili na této lhůtě.
Tak si raději zjisti aktuální informace, než začneš šířit zastaralé...

Ale souhlasím, že každý operátor občas říká něco jiného, každopádně v srpnu říkají tohle.

Newman81:
smsky ještě neznamenají, že budeš platit okamžitě méně.
anonymni

Odeslat příspěvekod y750rr 25. 8. 2011 15:37

nnnokiaE52 : je to blbost těch 30 dnu … já to mám teď kolem 12 srpna dělané a v pátek kolem 16 hod jsem tam volal, v sobotu dopoledne mi to aktivovali a vyúčtování mám 16. a vše bylo ok
y750rr
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 25. 8. 2011 17:08

No. A je spousta lidi, kteri to maji tak, jak pisu ja. Asi tak.
anonymni

Odeslat příspěvekod Newman81 25. 8. 2011 18:05

nnnokiaE52 píše:Newman81:
smsky ještě neznamenají, že budeš platit okamžitě méně.

Mně několikrát tvrdila, že změna je okamžitá a že se nová cena projeví už v prvním vyúčtování. Pro mě je hlavní, že už mám definitivně tarif nastavený tak, jak jsem si ho objednal a ne tak dodrbaný, jaký byl po prvním hovoru před týdnem.
Newman81
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka