Vodafone a ČD: 75% sleva na tarif (info na 1. straně)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 9. 12. 2011 11:11

to bych chtel videt tu reziku protoze od te doby co se tak pred 8 lety preslo z tech kde se kazdy rok kupoval kupon. na tu starou in kartu (snad se tak jmenovala) a pak jeste na ten uplne nej model tak tam vzdy byla platnost do. a si myslim ze u fotru 50+ tam taky je nejaka platnost.
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 11. 12. 2011 14:42

Tak to vypadá, že už nejde žádat o samostatnou EPIK - peněženku za 100 Kč.
Už asi jen s aplikací. Díval jsem se na stránky www.cd.cz a vypadla z papírové pdf žádosti tato možnost a ani v ceníku už není :shock:
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 12. 2011 15:32

No jo, vypadá to tak, že kdo zaváhal, má smůlu.. ;-)
anonymni

Odeslat příspěvekod RR01 11. 12. 2011 16:03

Koukam, ze jsem udella dobre, kdyz jsem to zaridil pred mesicem v rodine. Ted uz se na tom tuplem vykasle vice lidi...

Stejne by me zajimalo, kolik lidi ma aktivni tenhle tarif. Jestli to jsou radove stovky, ci par tisic novych aktivaci.
RR01
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 11. 12. 2011 20:33

Potvrzuji. Všechny INKARTY s nějakou slevovou aplikací získali od nového JŘ (včera) funkci elektronické peněženky. Takže není třeba EPIK samostatně. Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí.
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 11. 12. 2011 21:20

Sranda by byla, kdyby ČD začali EPIK bez aplikace rušit. Nebo třeba nutit držitele EPIK, aby si aplikaci dokoupili...
anonymni

Odeslat příspěvekod Pukavec 11. 12. 2011 21:33

nnnokiaE52 píše:Nebo třeba nutit držitele EPIK, aby si aplikaci dokoupili.

Snad k tomu nedojde. Na rubové straně InKarty (EPIK) je jasně napsáno, že její držení opravňuje k čerpání všech výhod ČD Bonus, tak budu věřit, že to zpětně nezruší. Ostatně, teď už je to snad věc Vodafonu a ne ČD. Uvidíme...
Pukavec
Junior

Odeslat příspěvekod fc70 11. 12. 2011 23:39

Alternativou by mohla být aplikace "IN 25 start" za 150 Kč na tři měsíce.
fc70
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hhitmen 11. 12. 2011 23:42

jakoze kazde 3 mesice bych si kupoval novou?
hhitmen
Amatér

Odeslat příspěvekod fc70 12. 12. 2011 01:32

Platnost aplikace je 3 měsíce, ale karta samotná bývala vždy na 3 roky. Nezkoumal jsem ale, jestli to pořád ještě tak funguje.
fc70
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reku 12. 12. 2011 09:37

To chci právě prověřit - alternativu in 25 na 3 měsíce, jestli je platnost karty tři roky.
Lišáci z ČD vědí, jak pro odboráře a zaměstnance více vydělat, aby nebyly vidět tolik ty nesmyslně vysoké platy lupičů v top managementu ;-)
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Reku 12. 12. 2011 11:49

Tak platnost karty by měla být tři roky i s tou tříměsíční aplikací ;-) za 150 korun.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod anonymni 12. 12. 2011 12:17

Český člověk přijde na všechno ;-)
anonymni

Odeslat příspěvekod Beaumont 12. 12. 2011 12:56

nnnokiaE52 píše:No jo, vypadá to tak, že kdo zaváhal, má smůlu.. ;-)

Tak to jsem to stihl akorát, objednáno 17. listopadu, vyzvednuto dnes... ;-] Ještě honem vyřídit převod čísla, než Vodafone zruší tu slevu...
Italská auta jsou nespolehlivá, lidská činnost způsobuje globální změnu klimatu a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Jean-Jacques Rousseau)
Beaumont
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 12. 12. 2011 13:01

A proč by měl Vodafone rušit slevu?
Reku
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka