Vodafone a ČD: 75% sleva na tarif (info na 1. straně)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod dwxx 28. 10. 2012 11:12

pokud jsi zákazník VF a máš inkartu, zavoláš na tu infolinku, řekneš že chceš tarif 2 a do hodiny ho máš. nebo to jde nastavit od dalšího zůčtovacího období..
dwxx
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Bolt 28. 10. 2012 15:15

Mobil-man píše:Ja to same, karta 6 let, ale nastaveno 3.
Uprimne doufam, ze do te doby prijde zmena na trhu operatoru a nebudu to muset vyuzivat celou dobu :)

Jasné, tak to potom sedí. Jj také bych se nebránil, aby šly ceny obecně dolů, každopádně tohle je pro mě zatím ta nejvýhodnější nabídka na trhu ;-)
Nyní: Sony Xperia T White (Android 4.1.2 Jelly Bean) + 16GB microSDHC Kingston + Headset Sony SBH50 + Bugatti Cross leather case

Dříve: Nokia N8-00 Blue - Nokia N81 - Samsung E330 Black - Nokia 3510i - Nokia 3330 - Nokia 5110
Mr.Bolt
Junior

Odeslat příspěvekod Ondrajs 29. 10. 2012 00:38

Podívej, pokud jsi u VF, tak jen zavoláš. Pokud jsi jinde,tak by asi nej bylo, kdybys přešel na předplacenku, a z té na tarif. Kredit se ti převede, ale asi bude potřeba záloha.
Ondrajs
Junior

Odeslat příspěvekod chodec80 29. 10. 2012 08:55

Ondrajs: kredit na predplacence bude pouzit jako cast zalohy, ja po porade s infolinkou jeste pred prevodem nabil kredit o dalsi 300Kc. Aktualne se ze zalohy (500Kc) plati jednotlive faktury.
chodec80
Junior

Odeslat příspěvekod Marnie 29. 10. 2012 10:06

Diky za prispevky. Aktualne jsem zakaznikem Vodafone a mám Fér tarif 399 (jako student platim 299) a muzu rict ze proste tenhle tarif nevyuziju. Provolam mesicne do 30 min a propisu 40 sms. A internet bych klidne i ozelil, protoze doma a ve skole mam wifi :)
In kartu si jdu vyzvednout ve stredu. Ale co me trapi je MSL, z ktereho mohu odejit az po 6 platbach, takze asi nebudu moci skoncit v listopadu ale az v prosinci :( Kazdopadne uz se tesim az budu platit 4x méně za paušál :)
Marnie
Junior

Odeslat příspěvekod wit.cz 29. 10. 2012 14:57

Tak jsem po roce a půl přešel z Tarifu 2 na Tarif 1. Holt elasticita poptávky (nejen) u mě klesá a klesá..
wit.cz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ondrajs 29. 10. 2012 15:26

chodec80 píše:Ondrajs: kredit na predplacence bude pouzit jako cast zalohy, ja po porade s infolinkou jeste pred prevodem nabil kredit o dalsi 300Kc. Aktualne se ze zalohy (500Kc) plati jednotlive faktury.

Jasně, něco takového mě napadlo. Ale mě se to netýká, protože jako dlouholetý zákazník VF jsem nic neplatil ;)
Ondrajs
Junior

Odeslat příspěvekod mr.lukas86 30. 10. 2012 23:37

Chtěl bych se zeptat...zaplatil jsem tu In-Kartu a na mail mi přišla nějaká předběžná. Můžu tedy rovnou objednat ten tarif nebo musím počkat do 27. listopadu, až si budu moci vyzvednout na nádraží tu normální?
mr.lukas86
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod qsubt 30. 10. 2012 23:46

vyplnil jsem vse zde tu: http://www.cdbonus.vodafone.cz/krok1

na mail doslo potvrzeni ze:
--------------------------
Dobrý den,

vaše objednávka byla úspěšně přijata.

Děkujeme
Váš Vodafone
--------------------------
a nic se nedeje, budou volat sami nebo jeste musim nekam volat a urgovat to?
huh?
qsubt
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Bolt 2. 11. 2012 19:17

mr.lukas86 píše:Chtěl bych se zeptat...zaplatil jsem tu In-Kartu a na mail mi přišla nějaká předběžná. Můžu tedy rovnou objednat ten tarif nebo musím počkat do 27. listopadu, až si budu moci vyzvednout na nádraží tu normální?

Hned ti to nepůjde, musíš počkat, než si to zanesou do systému, cca okolo 10 dnů to trvá. Zkoušej to zadávat sem http://cdbonus.vodafone.cz/ a až tě to pustí dál, je vše ok. Doporučuji ale pak zavolat rovnou na infolinku určenou pro zvýhodněné nabídky 800 777 791 . Domluvíš si vše a je to rychlejší než vyplňovat přes ten formulář, kde ti pak stejně ještě volají pro potvrzení a to je občas docela dlouho, co jsem četl zkušenosti ;-)
Nyní: Sony Xperia T White (Android 4.1.2 Jelly Bean) + 16GB microSDHC Kingston + Headset Sony SBH50 + Bugatti Cross leather case

Dříve: Nokia N8-00 Blue - Nokia N81 - Samsung E330 Black - Nokia 3510i - Nokia 3330 - Nokia 5110
Mr.Bolt
Junior

Odeslat příspěvekod Tiskové oddělení Vod 3. 11. 2012 14:28

qsubt: Dobrý den, po odeslání formuláře vás kolegové kontaktují zhruba do týdne a vše telefonicky potvrdí. Zavolat můžete také sám na 800777791 v pracovní dny mezi 9. a 18. hodinou.
Ondra
Tiskové oddělení a péče o zákazníky Vodafonu
Pro řešení konkrétních požadavků nás můžete kontaktovat přes ikonku webu.
Tiskové oddělení Vod
Zástupce operátora

Odeslat příspěvekod Roman 6. 11. 2012 09:38

Bude s tímto tarifem normálně fungovat Flexistrop a Flexilimit? Používáte to někdo? Díky.
Roman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reku 6. 11. 2012 09:45

Ano. Funguje.
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Roman 6. 11. 2012 10:18

To si pak musím nastavit hodnotu flexistropu nebo flexilimitu před slevou?
A samoobsluha a kompletní nastavování v samoobsluze funguje taky?
Roman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Reku 6. 11. 2012 10:37

Samoobsluha funguje. Ale s některými nastaveními opatrně, aby si člověk nezrušil slevu.
Flexi jsem si nastavil až po aktivaci tarifu.
Protože prvně aktivují plné nabito, a až pak slevu.
Reku
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka