Vodafone a ČD: 75% sleva na tarif (info na 1. straně)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Roman 6. 11. 2012 11:04

Díky za upozornění :-) Tak teď ještě provolat zbývající kredit u TMO a požádat o převod čísla a čekat .... 8-)
Roman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xondrax 9. 11. 2012 08:46

Zdravim,nevite nekdo prosim,jak je to s Pripojenim pro tablet SUPER,kterej je zvyhodnene cene 199kc,jestli na nej jde dostat jeste -25% pro CDtarif?
xondrax
Junior

Odeslat příspěvekod .neo 11. 11. 2012 23:36

Co se stane se zbývajícím kreditem, pokud si pořídím ČD tarif?
.neo

Odeslat příspěvekod Well-being 11. 11. 2012 23:46

Přijde na to, u kterého operátora ten kredit je. Pokud je u VF, převede se na ČD tarif, od ostatních operátorů bohužel ...
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod zivan 13. 11. 2012 12:06

xondrax píše:Zdravim,nevite nekdo prosim,jak je to s Pripojenim pro tablet SUPER,kterej je zvyhodnene cene 199kc,jestli na nej jde dostat jeste -25% pro CDtarif?

Kdybys ses poradne podioval, tak je tam poznamka:
"Zvýhodněná cena platí v případě, že využíváte některou ze Speciálních edic Tarifů na míru nebo Férový tarif."
CD tarif je jeste starsi Nabito, tj. pro tebe zvyhodnena cena neplati.
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Tiskové oddělení Vod 14. 11. 2012 15:03

xondrax píše:Zdravim,nevite nekdo prosim,jak je to s Pripojenim pro tablet SUPER,kterej je zvyhodnene cene 199kc,jestli na nej jde dostat jeste -25% pro CDtarif?

Dobrý den,
s tarifem pro držitele In-karet získáte 25% slevu na datový tarif, kterou nelze kombinovat s jinými slevami. Připojení pro tablet Super tedy v rámci tohoto tarifu vyjde na 199 Kč a tato cena už snížit nejde.
Martina
Tiskové oddělení a péče o zákazníky Vodafonu
Pro řešení konkrétních požadavků nás můžete kontaktovat přes ikonku webu.
Tiskové oddělení Vod
Zástupce operátora

Odeslat příspěvekod ALF6 14. 11. 2012 23:36

Mam nastavene inkaso. K 10 dni v mesici mam vyuctovani s tim, ze do 28 ma byt castka zaplacena. Nevite nekdo, kdy si VF ztrhne pozadovanou castku z uctu? Do dneska se tak nestalo a ja zacinam byt lehce nervozni :-)
ALF6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod speedy 15. 11. 2012 10:03

V klidu, strávají si to kolem 20. I tak je to cca týden před datem splatnosti. Jen dodám inkaso mít aktivované v samoobsluze a ve své bance povolené inkaso pro dané číslo účtu VF.
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod motorol 15. 11. 2012 14:00

Ahojda, o tomhle tarifu vim už dlouho a i sem ho někomu dohodil. Teď o něm uvažuju i já. Jde mi o to, jestli jde tento tarif nakombinovat s kamarádem na 1 číslo(nevim jestli to píšu správně, ale chci volat na jedno vodafonní číslo jen za cenu toho tarifu), tj jeslti to bude ve finále 88 + 175 tušim. Pokud jo tak asi přeběhnu od jiného operátora
motorol
Junior

Odeslat příspěvekod speedy 15. 11. 2012 15:06

Ano jde to.
speedy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DNSTUFF 15. 11. 2012 16:41

na kamarada jde dostat slevu padesat procent
DNSTUFF
Junior

Odeslat příspěvekod .357 15. 11. 2012 17:39

ale i sto...
.357
BAN MM.cz

Odeslat příspěvekod Burina 16. 11. 2012 07:36

U mne tarif ČD + 3 kamarádi sleva 50 % na furt.
Burina
Junior

Odeslat příspěvekod Tiskové oddělení Vod 16. 11. 2012 16:17

ALF6 píše:Mam nastavene inkaso. K 10 dni v mesici mam vyuctovani s tim, ze do 28 ma byt castka zaplacena. Nevite nekdo, kdy si VF ztrhne pozadovanou castku z uctu? Do dneska se tak nestalo a ja zacinam byt lehce nervozni :-)

Pěkný den, přesně jak psal speedy, platba může proběhnout klidně i 10 dní po vystavení Vyúčtování, nejpozději do data splatnosti. Při neúspěšné platbě dáme vědět SMSkou a i banka by vám měla pokus o inkaso oznámit.
Ondra
Tiskové oddělení a péče o zákazníky Vodafonu
Pro řešení konkrétních požadavků nás můžete kontaktovat přes ikonku webu.
Tiskové oddělení Vod
Zástupce operátora

Odeslat příspěvekod marvy 19. 11. 2012 13:41

Burina píše:U mne tarif ČD + 3 kamarádi sleva 50 % na furt.

A jak si dosáhnul na tu slevu s CD tarifem?..Mě nechtěj nikam přepojovat a furt opp tvrdí,že když
mi změněj lepší tarif na internet ,že přijdu o tu slevu 25%. :oops: :shock: To je to pro operátora
Vodafone tak těžký mi nastavit k cd tarifu lepší internet a k tomu slevu? :/
marvy
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka