Vodafone a ČD: 75% sleva na tarif (info na 1. straně)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Stepik1 24. 2. 2013 20:06

Taky jsem chtel prejit z CD tarifu k O2, a to konkretne na chytry neon s za 125 kc/mes. (po sleve 100 kc za ADSL). Nakonec jsem to zrusil, a to z duvodu nevyhodneho uctovani 60+60 a nemoznosti prevadet volne minuty do dalsiho mesice. Zustavam tedy nakonec u CD bonus, kde zaplatim o neco vic, ale je to bez zavazku, s vyhodnejsi tarifikaci a s prevodem volnych jednotek do dalsiho mesice.
Stepik1
Junior

Odeslat příspěvekod ze.us 25. 2. 2013 11:26

TadeasB píše:s ČD tarifem nemáte nárok na retenční nabídku

Ono CD tarif je retence sam o sobe - 75% sleva ti prijde malo?!
ze.us
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.Bolt 25. 2. 2013 12:28

TadeasB píše:Hm, já teď řeším takový zajímavý problém. Chtěl jsem odejít k O2, našel jsem si pěknou nabídku, zařídil přechod, všechno potvrdil atd.

U O2 zajímavější nabídku než jsou tarify ČD u VF? To by mě zajímalo, co Ti nabídli výhodněji?
Nyní: Sony Xperia T White (Android 4.1.2 Jelly Bean) + 16GB microSDHC Kingston + Headset Sony SBH50 + Bugatti Cross leather case

Dříve: Nokia N8-00 Blue - Nokia N81 - Samsung E330 Black - Nokia 3510i - Nokia 3330 - Nokia 5110
Mr.Bolt
Junior

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 25. 2. 2013 13:27

ze.us píše:Ono CD tarif je retence sam o sobe - 75% sleva ti prijde malo?!

Asi chce, aby mu k tomu Vodafone ještě neco doplatil...
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Junior

Odeslat příspěvekod TadeasB 26. 2. 2013 22:54

ČD je bezkonkurenční, pokud máte útratu těch 88 korun. Ve chvíli, kdy začnete opravdu volat, tak cena 5kč za minutu (nebo kolik to je) je celkem pekelná. K tomu si přidejte nějaký ten internet a ČD se prostě nechytá.
A to nemluvím o tom, že když vyjedu na kolo, tak i 10km za Prahou jsem často mimo sigál. Nebo nedej bože někde na horách... Naštěstí mě zachraňuje přítelkyně s O2 :)
Já mám faktury pravidleně 300-400 někdy i mnohem víc, tam už ČD nestačí. Představoval jsem si, že ukecám férový tarif s 50% slevou, dávaj to i novým zákazníkům, tak proč ne mě?
TadeasB

Odeslat příspěvekod Ghull 26. 2. 2013 23:07

Pokud, jak sám píšeš, provoláš přes 300,- tak tento tarif pro tebe opravdu není. Ten je pro lidi, kteří moc nevolají a stačí jim těch 50min a 100sms ;-]
Ghull
Junior

Odeslat příspěvekod TadeasB 27. 2. 2013 09:32

Ghull píše:Pokud, jak sám píšeš, provoláš přes 300,- tak tento tarif pro tebe opravdu není. Ten je pro lidi, kteří moc nevolají a stačí jim těch 50min a 100sms ;-]

Já reaguju na lidi nade mnou, kteří se diví, že mi 75% sleva nestačí. Stačila mi léta, teď už bohužel ne, teď bych potřeboval 50% :D
TadeasB

Odeslat příspěvekod Mr.Bolt 27. 2. 2013 11:12

Tak podle toho, cos napsal v prvním příspěvku vyplynulo, že ti O2 nabídlo výhodnější tarif, než je VF a ČD (zatím jsi nenapsal ani jaký). Jelikož jsi to napsal sem do fóra, tak si každý odvodil, že jsi chtěl retenci na VF a ČD a jestli jsi to takhle nepřesně jako tady vysvětlil operátorce na lince, tak se ani nedivím, že jsi nic nevyřešil. Až teď píšeš, že jsi chtěl slevu na férový tarif.
Jinak jak píše Ghull, pokud ti nestačí cca 50 minut a 100 SMS, tak tenhle tarif pro tebe opravdu není, vyplatí se i po přečerpání, ale jen do určité hladiny, pak je výhodnější třeba BM a samozřejmě retenční nabídky.
Nyní: Sony Xperia T White (Android 4.1.2 Jelly Bean) + 16GB microSDHC Kingston + Headset Sony SBH50 + Bugatti Cross leather case

Dříve: Nokia N8-00 Blue - Nokia N81 - Samsung E330 Black - Nokia 3510i - Nokia 3330 - Nokia 5110
Mr.Bolt
Junior

Odeslat příspěvekod TadeasB 27. 2. 2013 13:44

Opustíme tenhle OT, pointa je taková, že s ČD tarifem se s váma nikdo nebaví, je to podobné jako u šedivek - cokoliv s tarifem odmítnou na infolince řešit. Kdybych nejdřív zrušil ČD a pak odcházel, tak bych nějakou nabídku třeba dostal, ale tím, že jsem odešel přímo z ČD, tak nikdo neměl zájem mi cokoliv nabídnout a všude se zaklínali tím tajemným "zvláštním oddělením" (které možná ani neexistuje).

Mr.Bolt: mám bonerix, tarif junior. Pro mě je v tuhle chvíli výhodnější.
TadeasB

Odeslat příspěvekod msimcard 1. 3. 2013 15:56

Včera mi přišel mail od ČD, že mi zanedlouho končí platnost INkarty 25 Start a abych si zakoupil nějakou jinou. Je to potřeba kvůli tomu, aby mi běžel dále ČD tarif?

díky za info
msimcard
Junior

Odeslat příspěvekod Stepik1 1. 3. 2013 16:46

Není. Sleva na tarif platí do doby, kterou máte uvedenu v internetové samoobsluze, bez ohledu na to, kdy končí platnost in-karty.
Stepik1
Junior

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 1. 3. 2013 20:22

To Stepik1: No když myslíš...
Tomáš Marný
Junior

Odeslat příspěvekod dinkylinky 1. 3. 2013 23:00

Zakládal jsem kartu IN25 Start před pár dny, a podle mě ten tarif platí po dobu platnosti karty /tedy 3 roky/. Pak si musíš požádat o novou kartu po těch 3 letech. Netuším samozřejmě, zda to Vodafone zjistí.
dinkylinky
Junior

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 2. 3. 2013 00:11

To dinkylinky: Vítej v Americe, Columbe... Už hodně papíru se popsalo o tom, že od loňského (tuším) srpna platí InKarta 6 let... A platnost Vodafone opravdu zjistí.
Tomáš Marný
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 3. 2013 08:41

msimcard píše:Včera mi přišel mail od ČD, že mi zanedlouho končí platnost INkarty 25 Start a abych si zakoupil nějakou jinou. Je to potřeba kvůli tomu, aby mi běžel dále ČD tarif?

díky za info

Opravdu končí platnost té karty, nebo aplikace IN 25? To je docela rozdíl, Vodafone stačí pro slevu karta, drahám aplikace.
myšpulín
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka