Vodafone a ČD: 75% sleva na tarif (info na 1. straně)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod martinsip 27. 5. 2013 12:11

Ředitel ČTÚ píše:Pánové neusněte na vavřínech, lze pokračovat ve spanilém plenění Vodafone. Podepište úvazek na MMP 249 Kč a nechte si poslat z e-shopu například HTC Desire X za 3 277 Kč. ;-]

A to ti přijde jako super cena? HTC Desire X minimálně za 9.253,-?!?
Peugeot 308SW 1,6HDi 2010, Fiat Marea Weekend 1,9JTD 2003
Honor magic5 Pro
martinsip
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 27. 5. 2013 14:08

Pokud jsi k té ceně došel sečtením cena pušálů a ceny telefonu pak ano, přijde mi to jako dobrá cena s 24 x 70 minut kamkoliv, 24 x 500 MB netu a Desire X. Nebo snad můžeš nabídnout lepší nabídku služeb a cenu s tím telefonem ? Rád si ji poslechnu. :D

Nebo snad navrhuješ koupit si Desire X za 5 777 Kč a vůbec z něj nevolat a ani nedatovat ? To bude možná vyhovovat tobě a pár dalším specifickým jedincům.
Naposledy upravil Fíla dne 30. 5. 2013 08:47, celkově upraveno 1
Důvod: odstraněn OT a urážky
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod myšpulín 27. 5. 2013 14:19

Tento výpočet má smysl jen tehdy, pokud paušál nevyužiješ. Kdysi měl Vodafone akce kdy i takové konání mělo smysl. Vzal jsem si za 7 Kč telefon který běžně stál 4000 Kč a uvázal se na půl roku na paušál za 350 Kč. 6x350=2100 takže se to vyplatilo i při nevyužívání zaplacené služby. (Navíc měl už tehdy Vodafone takový binec v systémech, že ani těch 6 měsíců nebylo třeba platit těch 350 Kč. :D )

Jo to byly časy. :)
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod -tomtom- 27. 5. 2013 15:27

Přesně :-) Tenkrát jsem bral ve Vodafonu telefony a obratem prodával. Karty jsem rovnou vyhazoval. To už se nevrátí...
Teď to vypadá, že bude výhodné vzít si telefon jen k ČD tarifu, u REDu se zvyšuje cena tarifu, pokud se bere telefon. Rád bych si vyzkoušel jak to bude vycházet ale eshop nejede a nejede...
-tomtom-
Junior

Odeslat příspěvekod B!B0 28. 5. 2013 10:32

Chci se jenom ujistit, jak bych to měl teď u sebe udělat, když bych chtěl přejít právě na Nabito 350 (s tou slevou na IN Kartu). Aktuálně mám paušál od T-Mobile do 24.7.

1. Objednat IN-kartu (tu 25 start).
2. Jakmile dojde, tak můžu začít s tím objednat si přímo daný tarif u Vodafone (i s internetem apod.) a můžu začít si požádat o přenesení čísla.

Teď si ovšem nejsem jistý, kdy přesně bych měl žádat o to přenesení čísla, aby se mě to tak nějak vyřídil s tím, kdy mi končí ta smlouva. Někde jsem četl, že T-Mobile jakmile skončí daná smlouva (třeba na 2 roky), tak automaticky to prodlužuje a to nechci.
B!B0
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 28. 5. 2013 10:51

Stačí požádat o neprodloužení té smlouvy u T-Mobile a budeš pak mít tarif na dobu neurčitou. Nebo můžeš po skončení závazku přejít na předplacenou kartu Twist.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod oj2oj 29. 5. 2013 18:01

Chtěla bych jeden z těchto tarifů. Jsem ale u T-mobile a chci přejít. Lze po přihlášení na těchto http://www.cdbonus.vodafone.cz/
stránkách přenést číslo? Chtěla jsem jsi přenést číslo na předplacenku, dokud se mi nevyřídí inkarta, ale na těchto stránkách ehttp://mobilovinky.eu/podminkycdbonus_2011_07.pdf se píše: Kdy mohu požádat o přechod z Vodafone karty (tj. z předplacené služby) na měsíční tarif?
Jestli máte Vodafone kartu déle než 3 měsíce a dobili jste ji za tu dobu celkem alespoň částkou 1 000 Kč (včetně počátečního kreditu), tak můžete přejít hned.
oj2oj
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 29. 5. 2013 19:22

Podle mě od T-Mobilu po skončení závazku můžeš odejít kdy chceš, zřejmě asi nejlepší je to nějak ke konci účtovacího období po domluvě na infolajně T-mobile, požádáš o přenos k Vodafone na nějaký levný tarif a než ti dorazí co nejlevnější ČD karta ho budeš mít, pak už jen necháš udělat slevu na ČD 75% a je to.
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod anonymni 30. 5. 2013 04:58

oj2oj píše:...Kdy mohu požádat o přechod z Vodafone karty (tj. z předplacené služby) na měsíční tarif?
Jestli máte Vodafone kartu déle než 3 měsíce a dobili jste ji za tu dobu celkem alespoň částkou 1 000 Kč (včetně počátečního kreditu), tak můžete přejít hned.

Ty informace jsou dost staré..
Ale myslím, že se jedná spíše o volací jistinu.
Pokud budete mít nabito, tak se nemusí čekat na zaplacení volací jistiny a uvolnění od operátora a je přechod možný ihned.
Ale je to zbytečně krkolomný.
Lepší je počkat na Inkartu, zavolat na tu spec linku, dostat přenosový číslo. Přide nová SIM na dobírku (500 kč volací jistina), a počkat na to, až Vás uvolní dřívější operátor.. A je to.
anonymni

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 30. 5. 2013 06:20

Ještě bych chtěl upozornit ctěné kolegy zde v diskuzi, že i Vodafone ČD tarif vám může přinést zlevněný telefon, pokude se uvážete na 2 roky. Aktuálně třeba HTC Desiree X za 3 277 Kč nebo Huawei G510 za 2 677 Kč a nebo tablet Asus Nexus 7 32GB 3G za 4 477 Kč ( tyto ceny platí jen při objednávce přes e-shop Vodafone, je tam navíc sleva 1 000 Kč - je to i u pár dalších telefonů ). Zavážete se k minimálnímu plnění např. 249 Kč měsíčně. Do něj se započítávají ceny tarifu po slevě. Takže to můžete udělat například tak, že si dáte tarif na volání za 89 Kč ( 350 Kč normálně bez slevy ČD ) a k němu nějaký internetový balíček ( např. Internet pro tablet - 500 MB za +- 200 Kč po slevě 25% ČD ) a máte MMP splněno. Samozřejmě je to výhodné jen pro toho, kdo ten net využije. Kdo to nepoužije, je to asi nesmysl si to takhle brát a uvazovat se, i když sleva je celkem velká, v případě toho Asus Nexus tabletu např. 3 500 Kč. Samozřejmě někdo může namítnout, že je blbost, se uvazovat na 2 roky, že nikdo neví co bude a tak, ale uvědomte si, že se jedná jen o závazek Minimálního Měsíčního Plnění a že služby si můžete nastavit jak budete chtít a potřebovat. Třeba za rok po příchodu 4tého operátora budou muset operátoři nějak reagovat a upravovat své nabídky a za 249 Kč budete mít ČD 89Kč / 70 minut na volání a k němu už třeba navíc 1 GB net do těch 249 Kč. ;-]

*** můj osobní tip na telefon dotovaný - od 1.6. bude v nabídce Vodafone Smart III a měl by být po slevě asi za 1 477 Kč a troufám si tvrdit, že vzhledem k výbavě a ceně to nebude špatná volba :tleskani
Naposledy upravil Ředitel ČTÚ dne 30. 5. 2013 06:42, celkově upraveno 1
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Stepik1 30. 5. 2013 06:42

Problém je ale v tom, ze pote, co Vodafone zverejnil sve free tarify, tak uz podminka splneni minimalniho plneni nestaci a pokud by mel dotycny zajem o zmenu tarifu, tak si musi k tarifu priplatit. Za techto podminek uz se nevyplati u Vodafonu brat telefon.
Stepik1
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 30. 5. 2013 06:46

Stepik1 píše:Problém je ale v tom, ze pote, co Vodafone zverejnil sve free tarify, tak uz podminka splneni minimalniho plneni nestaci a pokud by mel dotycny zajem o zmenu tarifu, tak si musi k tarifu priplatit. Za techto podminek uz se nevyplati u Vodafonu brat telefon.

Nevíš co píšeš a jsi špatně informován. Lidi když nevíte, tak nepleťte další svou neinformovaností / hloupostí. Je to jak píšu. U FREE tarifů je to jinak ( nelze mít slevu na volání a telefon zároveň - což platí u FREE tarifů ), ale to sem nepatří. Jak jsem to napsal, tak to platí, toto je topic o Vodafone ČD. Nastuduj si to a pak si to co jsi napsal oprav a omluv se všem zde v diskuzi, za podání mylných informací.
;-]
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Stepik1 30. 5. 2013 07:48

Pořádně si přečti, co jsem psal,než tu začneš někoho urážet a obviňovat. Samotřejmě je mi jasné, že dotyčný si vezme telefon k ČD Bonus. Moje poznámka ale byla myšlená na situaci, kdy by měl pak eventuelně zájem z ČD bonus přejít na "free" tarif Vodafonu. V tom případě už to půjde jen s doplatkem k tarifu navíc. Samozřejmě, pokud bude chtít celé 2 roky úvazku využívat ČD bonus, tak je vše v pořádku.
Stepik1
Junior

Odeslat příspěvekod Ředitel ČTÚ 30. 5. 2013 07:57

Proč tady řešíš nesmyslnou situaci ? Kdo by proboha přecházel od Vodafone ČD za 89 Kč na nějaký FREE tarif za X peněz? Ta tvoje poznámka zajímá tak 1 člověka z milionu, ostatním jen pleteš hlavu, tak tu nepruď s tím, že si vzít telefon u Vodafone po zveřejnění FREE tarifů se nevyplatí. To je jako když se někdo ptá na jabka mluvit o hruškách. ;-]
Ředitel ČTÚ
Vrátnej na ČTÚ

Odeslat příspěvekod Stepik1 30. 5. 2013 08:06

Tak třeba někdo, kdo se dejme tomu po půl roce dostane do situace, kdy mu už 70 min./měs. nestačí. Mimochodem hlavu pleteš lidem akorát ty, už např. tím, že používáš falešnou přezdívku. (Dál se k tématu už nebudu vyjadřovat, nechci být off-topic).
Stepik1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka