Vodafone a ČD: 75% sleva na tarif (info na 1. straně)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod penav 10. 11. 2013 15:06

Ahoj, nevíte někdo ze zdejších, zkušenějších jak přejít zpět z ČD tarifu na předplacenku Vodafone? Zda musím telefonovat či je jiná možnost? Dík
penav
Junior

Odeslat příspěvekod jnexflex 10. 11. 2013 15:44

Take si myslim, ze u novych in karet uz nedaji tento tarif.
2penav.Pres samoobsluhu to nejde?Jinak volej na cislo specialni sluzby...
Naposledy upravil jnexflex dne 10. 11. 2013 16:19, celkově upraveno 1
jnexflex
Junior

Odeslat příspěvekod penav 10. 11. 2013 16:04

Samoobsluhu jsem celou prolezl, ale nic použitelného nenašel. Možná špatně hledám :-)
penav
Junior

Odeslat příspěvekod nigi 10. 11. 2013 16:11

penav: jedině na speciální infolince 800777791 v pracovní dny (nevím přesně od kdy do kdy). Jde to i na normal infolince vdf, ale tam většinou jen předají požadavek na speciální oddělení zaměstnaneckých tarifů s tím, že ti zavolají do 3 dnů. Takže rychlejší je volat přímo číslo výše.
nigi
Junior

Odeslat příspěvekod Tiskové oddělení Vod 11. 11. 2013 16:17

ostrava2014 píše:Uvidíme, zda se sem vyjádří Tiskové oddělení Vodafone, zda sjednané ČD tarify dojedou do konce platnosti nebo to useknou. Kdyby to usekli, tak bych také směřoval pravděpodobně do TescaM.

Hezký den, už jsem to v tomto tématu psal. Podle podmínek zvýhodnění platí cena tarifu po dobu trvání smlouvy mezi Vodafonem a ČD.
Ondra

Část podmínek programu:
Nabídka Vodafone programu pro držitele In-karty Českých drah je platná po dobu trvání Konkrétní nabídky stanovené ve smlouvě o spolupráci nebo po dobu trvání platnosti In-karty Českých drah u Firemního zákazníka. Nárok na Vodafone program pro držitele In-karty Českých drah zaniká okamžikem ukončením Smlouvy o spolupráci nebo okamžikem ukončením platnosti In-karty Českých drah držitelem, a to na základě skutečnosti, která nastane dříve.
Tiskové oddělení a péče o zákazníky Vodafonu
Pro řešení konkrétních požadavků nás můžete kontaktovat přes ikonku webu.
Tiskové oddělení Vod
Zástupce operátora

Odeslat příspěvekod ostrava2014 11. 11. 2013 16:42

Tiskové oddělení Vod: Zdravím Ondro, část programu je mi velmi dobře známa. Reagoval jsem na pisatele, který uváděl, že "nabídka již není na webu ČD". Jelikož firemní zákazník nejsem, tak pokud v dohledné době ukončíte program, tak to má přednost před ukončením platnosti IN-Karty. (v mém případě jinak 7/2014). Můj dotaz směřovat na zrušení smlouvy, zda můžeme očekávat nebo být v klidu. :-)

Na webu již nejste mezi poskytovateli:

http://www.cd.cz/cs/vyhody-pro-cestujic ... efault.htm
ostrava2014

Odeslat příspěvekod Tiskové oddělení Vod 11. 11. 2013 17:04

Chápu, pak musím odpovědět, že myšpulín to částečně řekl za mě. Ale žádné informace o konci nabídky teď k dispozici nemám. Ondra
Tiskové oddělení Vod
Zástupce operátora

Odeslat příspěvekod ostrava2014 11. 11. 2013 17:16

Děkuji, myslel jsem si to - viz "Tenhle kanál není určen na předčasné zveřejňování informací." Mám jej přes 2 roky, spokojenost 100%, Nabité tarify splňují mé požadavky na využívání služeb u mobilního operátora - volání a SMS. Data nepotřebuji a vykecávat se, to radši v hospůdce. ;-)
ostrava2014

Odeslat příspěvekod Krevety 25. 11. 2013 11:10

Tiskové oddělení Vod:
Lze jeste aktivovat starsi tarif pro internet v mobilu (internet v mobilu naplno)?
Samsung NP730U
Xperia Z1 Compact
Krevety
Junior

Odeslat příspěvekod Tiskové oddělení Vod 28. 11. 2013 20:58

Pěkný den, není to možné, v rámci této nabídky je možné zapnout aktuální datové tarify - tedy např. Připojení pro mobil premium. Ondra
Tiskové oddělení Vod
Zástupce operátora

Odeslat příspěvekod Roman 9. 12. 2013 11:15

Nějaký Vánoční dárek pro majitele těchto tarifů nebude? :-))
Jinak jsem moc spokojený uživatel! :tleskani
Roman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Well-being 9. 12. 2013 12:50

ČD tarif není zase takové terno, aby bylo třeba si ho mimořádně vážit. Jsou zde výhodnější tarify virtuálů, tj. za obdobnou cenu připadající na volnou minutu a podstatně nižší cenu dalších minut ...
~ dubium est initium sapientiae ~
Well-being
Junior

Odeslat příspěvekod jnexflex 9. 12. 2013 12:54

Myslim si, ze pro dite je tento tarif celkem idealni.Za 90kc/m 70min.Tezko hledat neco lepsiho.
jnexflex
Junior

Odeslat příspěvekod eLzyx 9. 12. 2013 13:53

eLzyx
Junior

Odeslat příspěvekod ostrava2014 9. 12. 2013 16:41

eLzyx: Reagujete na můj příspěvek, který byl napsán před měsícem, kdy byla situace jiná. Viz příspěvek z 9/11 od jiného uživatele. ;-)
ostrava2014

Předchozí stránkaDalší stránka