Vodafone a ČD: 75% sleva na tarif (info na 1. straně)

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod šuhaj 31. 12. 2013 14:44

Tarif a InKarta mě budou končit 06/14. Co mám udělat? Jak prodloužím inkartu? Jak prodloužím platnost tarifu?
šuhaj
Junior

Odeslat příspěvekod marczus 31. 12. 2013 15:44

ja jsem to udelal tak ze jsem zavolal a nechal si zmenit tarif na 1 a oni me to automaticky o 3 roky prodlouzili .. za mesic jsem jim volal znova ze chci zase zpet ten terif ..
marczus
Junior

Odeslat příspěvekod šuhaj 31. 12. 2013 16:23

Dík, zkusím.
šuhaj
Junior

Odeslat příspěvekod m4rkus 2. 1. 2014 17:07

Zdravim. Kdyz si chci zridit tarif za 88kc, staci jen registrace na te cd strance nebo co udelat nejdrive? Mam uz inkartu a klasickou predplacenku, kde mam jeste 100kc kredit. Diky za radu
m4rkus
Junior

Odeslat příspěvekod Bobak 2. 1. 2014 17:37

napřed registrace na CD stránce
Bobak
Junior

Odeslat příspěvekod Mikaredo 5. 1. 2014 20:21

Po registraci se ti ozvou, po mě chtěli zopakovat číslo IN karty a platnost, takže mít ji u sebe. Nebo po registraci nečekat a zavolat na jejich spešl linku. Tarif naběhne od dalšího zůčtovácího období.
Mikaredo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hekrhy 5. 1. 2014 22:36

šuhaj píše:Tarif a InKarta mě budou končit 06/14. Co mám udělat? Jak prodloužím inkartu? Jak prodloužím platnost tarifu?

InKartu prodloužíš na nádraží - novou plastovou kartu sice hned nedostaneš (tu až asi za měsíc), jen papírovou, ale i ta stačí - i ta má svoje číslo. To číslo se pak nahlásí buď přímo zavoláním na 800 777 791, nebo já to dělal přes centrum péče, kde jsem to všechno napsal a oni se pak ozvali sami (jen pro potvrzení) - prostě řekneš, že ti platnost tarifu končí, ale máš novou kartu a chceš to prodloužit.
Do 06/14 je daleko, ale doporučuju si o kartu zažádat nejmíň měsíc předem, ať je pak čas to všechno vyřídít.
hekrhy
Junior

Odeslat příspěvekod Hlinda 12. 1. 2014 13:48

Z webu ČD:
In-karta „fyzicky“ platí 6 let (u In-karet vydaných do 30.6.2012 je fyzická platnost 3 roky).

Příští měsíc mi skončí platnost zákaznické In-karty. Jak mám postupovat dál?
Je třeba požádat o tzv. pokračovací (následnou) In-kartu. Jde o další, novou In-kartu s platností 6 let, na které zůstanou zachovány vaše identifikační údaje z karty předchozí. Začíná číslem 0 011 a koncové šestičíslí je stejné jako u původní In-karty. Dvouměsíční předprodej zůstává nedotčen, tzn. že první den platnosti aplikace na pokračovací In-kartě může být max. 2 měsíce ode dne podání žádosti a současně může být stanoven i dříve, než skončí platnost aplikace na původní In-kartě. Je proto třeba pozorně určit první den platnosti. Pokud nedochází ke změně osobních údajů, není nutné vyplňovat žádost ani předkládat novou fotografii, ale postačí žádat ústně. Další informace o pokračovací In-kartě: http://www.cd.cz/vyhody-pro-cestujici/i ... te/-12421/.
Hlinda
Junior

Odeslat příspěvekod dinkylinky 12. 1. 2014 17:49

Zajímalo by mě, zda lze u tohoto tarifu Vodafone ČD přidat do balíčku Kamarádi číslo pevné linky, které je u UPC. Na www se píše, že ano, na infolince tvrdí, že jde přidat jen číslo Vodafone. Má s tím někdo zkušenost?
Samozřejmě napadl mě i Blesk s voláním na jedno číslo za 1 Kč, ale tam je to též omezeno /alespoň to píšou/ na mobilní číslo.
dinkylinky
Junior

Odeslat příspěvekod LadislavM 12. 1. 2014 18:03

Kamarády na pevnou už dávno zrušili, kdo ho má tak mu to nechali, ale jen snad 300minut a pak se účtuje.
LadislavM
Junior

Odeslat příspěvekod Reku 12. 1. 2014 18:33

LadislavM - Žádných 300 minut není !!!! To si pleteš tarify....
Reku
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod LadislavM 12. 1. 2014 18:41

Jak to tedy je přesně ? Já to nevím. Kdysi jsem s tím dobíjel U:fon za Nula, než to zrusili a od té doby se o to nezajímám.
LadislavM
Junior

Odeslat příspěvekod Pukavec 13. 1. 2014 17:44

Měl bych dotaz - právě jsem volal na 800 77 77 91 a když jsem se v automatu dostal až ke spojení s operátorem, automat mi oznámil něco ve smyslu "váš hovor bude zpoplatněn podle služby "po svém" sazbou 30 Kč za hovor". Hovor jsem típnul, abych se v samoobsluze ujistil, že už žádné "po svém" nepoužívám (měl jsem to nastaveno před přechodem na ČD tarif před 2 roky).

Tak se chci zeptat, jestli je to nějaká novinka, že jsou hovory s operátorem zpoplatněny? Nebo je to jen nějaký renonc jejich samoobsluhy? Díky.
Pukavec
Junior

Odeslat příspěvekod tomcat999 17. 1. 2014 12:10

lze k čd tarifu přidat internet 500MB za 90??? Na prodejně mi vnucovali pouze nové číslo.
Ford Mondeo MKIV 2.0TDCI
Ford Focus II FL 2.0TDCI
tomcat999
Junior

Odeslat příspěvekod BigT 17. 1. 2014 12:23

To by mě taky zajímalo
PC: PC: Intel i5 8400, Asus ROG Strix B360‑G , 16GB Kingston HyperX, SSD Adata SP920+WD Blue 1TB, GIGABYTE GTX 1050 OC 2G, be quiet! Pure Power 10, CM Elite 333, LG IPS235P 1920x1080

NTB: HP 430 G5

Mobil: Samsung A52s 5G
BigT
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka