Ahoj, v samobsluze u Vodafone jsem si všimnul, že mám právo na zvýhodněný telefon. Jsem u vodafonu asi už 5 let. Nikdy jsem neměnil tarif ani si od nich nebral žádný telefon. Jsem hold v tomhle úplný panic

Volal jsem na vodafon linku a operátor mě docela šokoval. Moje otázka zněla jestli mi může říct na kolik mě výjde zvýhodněný Samsung galaxy SII a jestli má vodafone i nějaké jiné tarify, kromě těch, které uvádí na svém eshopu. Řekl mi, že si mám vybrat telefon a podle toho kolik provolám se bude odvíjet jeho cena. Např. cena Samsungu galaxy sII při tarifu za 477Kč je 11377Kč, u tarifu za 777Kč je cena SII 10557Kč, u tar. za 1177Kč je cena SII 9577Kč. Přišlo mi to divné a říkám mu: vždyť to není žádné zvýhodnění, tohle přece může mít každý zákazník, který si u vás bude chtít vzít nový tarif. Operátor: zvýhodnění to je odvíjí se to od toho kolik provoláte.
Nečekal jsem, že mi ten telefon nabídnou za 1Kč, ale tohle mi jako zvýhodnění nepřijde. Chodí to teď opravdu tak jak mi to řekl operátor? Nebylo to dřív např. takhle: jsi u nás dva roky dostaneš telefon za polovinu? Vůbec se v tom nevyznám, jak to teďka prosím je?