Trochu Vás nechápu. Při založení tarifu u VF se musí skládat volací jistina 1000Kč (u levnějších paušálů teď možná jen 500Kč). Aby to 15 leté dítě mohlo smlouvu uzavřít, musí napřed mít těch 1000Kč (tzn. si buď vydělal/dostal od rodičů), aby s ním Vodafone vůbec transakci dokončil. Tato zároveň slouží jako limit, nad který mu operátor nedovolí se zadlužit. Tzn. pokud vůbec nic nezaplatí, v prvních 3 měsících (po prvních několika řádně zaplacených vyúčtováních se jistina vrací), tak mu prostě jistinu nevrátí, číslo zablokují, tarif zruší a hotovo.
Navíc, jakmile u Vodafonu včas nezaplatíte fakturu, začne Vás upomínat SMSkama a vyhrožovat zablokováním čísla pro placené služby. Po 3 týdnech varování k tomu skutečně přistoupí. Tzn. není možné, aby nezaplacený paušál běžel déle, než 2 měsíce (pokud není celková útrata nižší, než 120Kč, v takovém případě totiž není třeba faktury hradit do té doby, než je tato částka překročena).
Takže v tomto případě dítě 1. muselo mít u sebe 1000Kč, které do toho dalo. 2. muselo mít paušál o nižší celkové útratě, než 120Kč.
To, že si dítě na ulici uzavře smlouvu, jen tak někam vyhodí 1000Kč a rodiče o tom NEVĚDÍ a 3 měsíce se o tom nedozví svědčí především o špatném vztahu a komunikaci mezi rodičem a dítětem, za to žádný operátor nemůže.
Jinak já osobně byl v patnácti za Vodafone (resp. Oskar) strašně rád. Žádný jiný operátor tehdy nenabízel tarify pro mládež a já si k plné spokojenosti pořídil Odepiš. A vždycky, když se mě pouliční prodavači ptali "promiňte, bylo Vám 18?" jsem hrdě odpovídal "ne a už od patnácti mám paušál od Vodafonu"

.
Nicméně k tématu. Ztráta mohla být maximálně v řádu stovek korun a to navíc uhraditelných z 1000Kč, které dítě operátorovi dalo již před čtvrt rokem a patrně dosud nikomu nechyběli.
Pokud jde o zrušení obecně, Vodafone neváže zákazníky časově, takže není problém si dojít na pobočku/zavolat, vše vysvětlit a zrušit. Při koupi na ulici navíc dle zákona můžete zrušit (do 14 dní tuším) hned, bez udání důvodů a bezplatně.
Jediný problém by mohl nastat, kdyby si dítě vzalo i zvýhodněný telefon a nevyřešilo se to a nevrátilo během prvního měsíce. Ale vážení rodičové, pokud si nevšimnete, že dítěti někam zmizelo 1000Kč a že má záhadně úplně nový mobil, tak se nad sebou vážně zamyslete. S tím Vám žádný operátor, ani zákon nepomůže