výběr telefonu od O2

O síťových operátorech a jejich službách (O2, T-Mobile, Vodafone a další)

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod BBking 22. 8. 2011 18:04

Dobrý den
Chci se zeptat, chtěl jsem si vybrat chytrý telefon od O2 za zvýhodněnou cenu.Internet v telefonu moc nevyužívám, když už tak používám pouze wi-fi. Proto jsem byl překvapen, když mi slečna v prodejně řekla, že telefon musím zakoupit pouze z jejich internetem, že telefon stahuje automatické aktualizace a bez jejich internetu, budu platit poplatky.Osobně si myslím, že je to hloupost, aktualizace by se měli stahovat s mým svolením a mělo by to jít i přes wi-fi.Proto se ptám jak to ve skutečnosti funguje a jestli se mi slečna nesnažila pouze vnutit jejich služby.
BBking
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod snowboarder 22. 8. 2011 19:10

To je samozřejmě hloupost, není třeba. Nicméně dotace je mnohem výraznější, pokud si internet v mobilu od O2 vezmeš. Většinou je tak velká, že ti zaplatí rok provozu internetu v mobilu.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod BBking 22. 8. 2011 20:15

Právě, že tarif mám docela vysoký tudíž mě vyjde ten telefon na korunu i bez toho abych si ho bral s internetem. Jenom mě ta slečna zaskočila tím, že musím mít od nich internet jelikož to automaticky stahuje nějaký data.Jestli to teda dobře chápu tak když si od nich vezmu mobil bez internetu, nebude mě to nic dalšího stát ?
BBking
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 22. 8. 2011 20:31

Ne, stahovat data přes operátora nemusíš. Když chceš jen wifi
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN